Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Dijsselbloem denkt eruit te komen met Athene

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 april 2015 14:29
    wij DijsselBLOEDEN wel om de politieke unkunde van onze jeroen-hot-shot terwille te zijn. Zijne snuggerheid "denkt er wel uit te komen met de Grieken" ...maar hoe zegt hij niet en vooral niet onder welke voorwaarden, want die heeft hij niet.
    Het is vooral populistische taal om te laten zien dat HIJ er zogenaamd met alle goede wil nog iets aan wil doen. Puur en alleen voor eigen gewin SHOWEN dat Jeroen wel-willend is en Griekenland niet dwars wil bomen. Maar als onze Grieken-vriend Dijsselbloem denkt dat hij weer vele miljarden in die bodemloze onwillige Griekse put kan donderen dan moet hij eens opletten als het VERKIEZINGEN zijn in NL....dan kan de PVDA wel inpakken en wegwezen.

    WIJ in Nederland Jeroen...wij zijn het helemaal zat !!!
    Dat slappe knie-en gedoe en maar ja-knikken en geld doneren moet afgelopen zijn. De Grieken zijn alleen maar aan het dreigen en werken totaal niet mee aan het oplossen van HUN...ja Jeroen...HUN PROBLEEM !!!
    De Grieken hebben een grote bek en dreigen Griekenland aan iedereen over te doen om de EU en "het Westen" dwars te zitten als er niet miljarden euros overgemaakt worden naar Griekenland.
    OOK het kwijtschelden van de schuld of een groot deel ervan is/was inzet van hun klaagzang en zichzelf zielig vinden.

    En WIJ.....Wij moeten het maar blijven opbrengen om geld te doneren en zelf krom te leggen om de Grieken te vriend te houden of zo ???
    Wie denk je dat WIJ zijn Jeroen???
    Leipe Loetje ?
    Het is genoeg geweest......weg ermee
  2. forum rang 6 Chiddix 23 april 2015 15:41
    Jeroen denkt mondiaal en dat mag wat kosten. Normaal gooi je de rotte appels eruit.
    De eurofielen Schulz en Verhofstadt zouden een griekexit vreselijk vinden. Dus worden er weer miljarden klaargezet , om dat te voorkomen. De Griekse regering is aan een inzamelingsaktie bezig in eigen land(gemeenten en provincies) , om faillissement te voorkomen. Dat inzamelen roept veel verzet op. Dat gaat hem niet worden. Jeroen komt weer in beeld.
  3. [verwijderd] 23 april 2015 18:16
    Wordt tijd voor een revolutie ,dit kan niet zo doorgaan . belastingbetaler in west europa betaalt wel ,we zijn geschift ons voordurend te laten bestelen door een stelletje brusselpolitici die zelf geen cent meebetalen en dat onder het mom van EUROPA ??????????? terug met de grenzen en de eurofielen met zijn allen op lampadusa zetten met een enkeltje richting afrika kunnen ze daar hun utopia onder het genot van een goede joint verwezelijken ,genoeg lege bootjes dus dat kost ze ook al niet veel als retourvracht ......mazzelaars dat zijn het .....
  4. Rafter 27 april 2015 13:49
    Dijsselbloem, Dijsselbloemakis, Dijsselvlakis, ....Darouvlakis, Varouvlakis...Een pot belazerij van het volk.
    De PvdA is bang voor verkiezingen. De media heulen mee met de coalitie, nauwelijks kritisch. En de bevolking is kritisch, maar blijft thuis bij verkiezingen.
    Zie daar de democratie a la Europe.
    Oh was ik maar een Deen, een Noor of een Zweed. Die hebben geen last van 'de eurozone is zo goed voor onze export (Rutte/Pechtold/Samson)....'. Export van geld ja!
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links