Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

ECB ziet vrees voor Grieks failliet toenemen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

18 Posts
| Omlaag ↓
  1. MartijnN1932 28 mei 2015 14:55
    Deze vind ik al helemaal grappig:

    De Verenigde Staten dringen er bij Europa op aan om een deal te bereiken met de Grieken en enige flexibiliteit te tonen in de onderhandelingen.

    Zeker nadat de vrienden van Goldman Griekenland zo geholpen hebben om financiëel e.a. te verbloemen. Ik stel voor dat de USA dan maar x miljard naar griekenland pompt als ze zo bang zijn voor een communistisch Griekenland. (aangezien rusland zich er in probeert te werken)
  2. zack_ 28 mei 2015 15:15
    Financiele belangen van de Amerikanen zijn groot daar.

    Wanneer gaan we nou eens de straat op, om 1 Europa een halt toe te roepen.

    Subsidie richting Tsjechie voor 4 nieuwe kerncentrales. fd.nl/ondernemen/1105229/vier-nieuwe-...
    Engelsen bouwen nieuw en idem de Fransen. Duitsland gaat gebukt onder de "groene" stroom, 60miljard is daar al naar toe gegaan.

    En wij maar voldoen aan "schone" energie! Wat ook bol staat van subsidies, alleen komen deze rechtstreeks van de burger.

    Europa is onbetaalbaar.

    Hang op, klik weg en bel Rutte.
  3. [verwijderd] 29 mei 2015 09:08
    De feiten zijn dat na ruim vijf jaar ‘eurocrississen’ het Griekse BBP met ruim een kwart is gedaald en de staatsschuld – uitgedrukt als percentage van dat BBP – richting twee honderd procent gaat. Eén op de vier Grieken is werkloos, van de jeugd tot 25 jaar zelfs ruim méér dan de helft. Een groot deel van de bevolking – waaronder kinderen – heeft geen toegang tot basale medische zorg en het aantal zelfmoorden bereikt recordhoogten. Wie dan nog durft volhouden dat ‘de Europese aanpak’ werkt, heeft een dikke betonnen plaat voor zijn kop.
  4. [verwijderd] 29 mei 2015 09:52
    Dit gaat een mooie soap worden mensen! Perfecte timing ook zo aan het begin van de komkommertijd. Want als Grexit een feit wordt, wie krijgt dan de zwarte piet? En als Grexit niet door gaat, wie krijgt dan de zwarte piet als heel Europa populistisch rechts gaat stemmen? Hahaha.....je zou maar Europoliticus zijn anno 2015, je kunt het niet meer goed doen. Een prisoners-delimma van ongekende grootte.
  5. [verwijderd] 29 mei 2015 11:52
    quote:

    Ineluki schreef op 29 mei 2015 09:52:

    Dit gaat een mooie soap worden mensen! Perfecte timing ook zo aan het begin van de komkommertijd. Want als Grexit een feit wordt, wie krijgt dan de zwarte piet? En als Grexit niet door gaat, wie krijgt dan de zwarte piet als heel Europa populistisch rechts gaat stemmen? Hahaha.....je zou maar Europoliticus zijn anno 2015, je kunt het niet meer goed doen. Een prisoners-delimma van ongekende grootte.
    Er waren EU politici die voor meer macht van Brussel waren en die zijn nu helemaal het zwijgen op gelegd. Een Grexit is het begin van het einde van de EU. Hopelijk komt uit de puinhopen een kleinere Eurozone die dan wel bestaansrecht heeft.
  6. forum rang 6 Chiddix 29 mei 2015 12:13
    quote:

    Bulls_are_go schreef op 29 mei 2015 09:08:

    Een groot deel van de bevolking – waaronder kinderen – heeft geen toegang tot basale medische zorg en het aantal zelfmoorden bereikt recordhoogten. Wie dan nog durft volhouden dat ‘de Europese aanpak’ werkt, heeft een dikke betonnen plaat voor zijn kop.
    Weet niet hoe de medische zorg geregeld is maar met de kop in de strop, los je de problemen niet op.
  7. [verwijderd] 29 mei 2015 13:33
    quote:

    Bulls_are_go schreef op 29 mei 2015 11:52:

    Een Grexit is het begin van het einde van de EU.
    Ik zie niet waarom een Grexit het einde van de EU betekent. De reden voor een Grexit zou zijn dat Griekenland weigert zich aan eerder gemaakte afspraken te houden. Een Grexit zou daarmee juist kunnen fungeren als waarschuwing voor andere -laat ik het netjes zeggen- landen die voortschrijdend inzicht belangrijker vinden dan gemaakte afspraken. In die zin zou toegeven aan Griekenland wel eens veel gevaarlijker kunnen uitpakken, want reken maar dat Spanje, Italië en Frankrijk dan ook het Griekse kunstje gaan proberen te flikken. Portugal is volgens mij goed op weg om weer op de rails te komen (en dan niet als Fyra hahaha). Dus wat mij betreft: vol gas op weg naar een Grexit.
  8. [verwijderd] 28 september 2015 19:58
    En ze zijn er bijna maar nog niet helemaal,,, wanneer steekt griekenland weer eens de kop boven het maaiveld uit, dit om weer een reden te fantaseren, om de beurzen te doen kelderen is het geld daar nog niet op want nog even en alle senario"s die zijn op,,,, om beurzen in vooral Europa onderuit te halen!!!!!!
18 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links