Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Immigratie helpt Duitse economie vooruit'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

24 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 oktober 2015 14:04
    quote:

    Henk.L. schreef op 2 oktober 2015 17:14:

    ze weten van gekkigheid niet meer wat ze moeten fantaseren om de invasie in een positief daglicht te kunnen stellen en wij zijn blijkbaar in hun ogen zo dom dat we deze onzin zullen gaan geloven.
    Het gaat er niet om dat we het geloven, het gaat ze erom dat we niet in opstand komen.
    Maar goed de Duitsers zouden het niet snel doen ivm met het verleden, en Nederlanders houden het alleen bij verbaal geweld en stemmen uiteindelijk zwijgzaam toe.
  2. [verwijderd] 4 oktober 2015 14:11
    quote:

    WijHetVolk schreef op 2 oktober 2015 18:18:

    Toevallig was ik de afgelopen weken in Duitsland. Een project voor het vervoer van asielzoekers naar diverse centra. Het is inderdaad zo dat er een behoorlijk aantal (schat 30%) "gelukszoekers" tussen deze asielzoekers zit (Pakistan, Bangladesh, Azië, Midden Afrika en zelfs uit de Balkan en Oost-Europa) Het merendeel komt echter uit Syrië. De mensen die ik gesproken heb zijn mensen met een hoge opleiding (ingenieurs, artsen, economen etc) spreken goed Engels en zelfs Duits. Ik zou geen reden kunnen bedenken waarom deze mensen geen bijdrage kunnen leveren aan de Duitse economie. In 2010 was er ook al een stroom Syriërs naar Duitsland en die leveren nu een positieve bijdrage aan de economie. Het is in Duitsland een stuk beter geregeld dan b.v. in Nederland waar 60% van de Syriërs in de bijstand zit.
    Geloof niet alles wat je door de westerse pers voorgeschoteld krijgt. Legio voorbeelden waar de westerse pers beschuldigd kan worden van stemmingmakerij.
    Hoe kan je een bijdrage zijn als Duitsers die hetzelfde geschoold zijn werkeloos thuis zitten??????????????????? Afvoeren!!!!!
  3. WijHetVolk 5 oktober 2015 17:22
    @ Inimini&Dikidik

    Kijk eens op Duitse vacaturesites. Staan vol met open vacatures en op alle niveaus. En de Duitsers zijn niet bekend met Flexwet-achtige constructies. Gewoon een proefperiode en daarna een vast contract. Kosten zijn daarnaast ook nog eens lager vergeleken met dan die van bv Nederland.
    Last but not least: Dit is een Duitse aangelegenheid. Denk je dat de Duitsers niet weten waar ze mee bezig zijn? En wie ben jij om je te bemoeien met Duitse zaken (Niet voor niets Europa's grootste economie)
    Je geeft precies weer waarom Nederland "klein" zal blijven. Niet in staat om vooruit te kijken, altijd met het hoofd gebogen. De cijfers van de
    immigratie van hoog opgeleide Nederlanders spreekt boekdelen.
24 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links