Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Europese beurzen staan op winst

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 27 juli 2016 16:26
    De beurs is de laatste tijd best te spreken,elke dag plust de boel,over randstad ben ik minder te spreken,ondanks hun goede cijfers en analysses werd de koers toch een drama.
    Als mijn info juist is hebben we dat te danken aan de topmannen van randstad,zij begonnen te mouwen over overnames en hogere schulden daardoor,daar schrokken beleggers zich een ongeluk van en vervolgens verongelukte ook de koers,bedankt simpele topmannetjes!!!
    Wat zal de grote reus morgen gaan doen,de previeuw is niet daverend,maar dat zegt schijnbaar helemaal niks,philips licghting kwam met heel matige cijfers en daverde 6,5% omhoog,binck kwam met ronduit slechte cijfers en stormde 5,5% naar boven,randstad kelderde met goede cijfers 5% ,wessanen verloor met schitterende cijfers aanvankelijk3,5%.
    Op de beurs regeert niet het gezonde verstand,maar puur het heel wispelturige sentiment,natuurlijk hoop ik dat de reus goed geluimd is,maar ook de analisten en beleggers,helaas zijn die amerikanen met het opnieuw opstarten van hun schalievelden de herstellende olieprijs weer aan het vermoorden,heel veel geluk!!!
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links