Unit 4 Agresso « Terug naar discussie overzicht

Unit 4 in het nieuws!

619 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 27 28 29 30 31 » | Laatste
viermeiden
1
L.s,

UNIT4 krijgt hoogst haalbare veiligheidscertificaat voor clouddiensten

14 oktober 2010

Ook beheerafdeling en outsourcingdiensten gecertificeerd met ISO 27001
UNIT4 heeft het ISO 27001-certificaat ontvangen van het British Standards Institute. Dit betekent dat de activiteiten van de bedrijfssoftwareleverancier op het gebied van cloud computing, beheer en outsourcing voldoen aan de hoogste veiligheidseisen volgens de Code voor Informatiebeveiliging.

In ISO 27001 staat beschreven hoe informatiebeveiliging moet worden ingericht. De norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS) voor het afdekken van bedrijfsrisico’s. UNIT4 is zonder tekortkomingen gecertificeerd, wat garant staat voor optimale vertrouwelijkheid, integriteit en continuïteit van haar informatie en systemen.

UNIT4 introduceerde vorig jaar de dienst UNIT4 Hybrid Computing, een mix van on-premises-, private- en shared cloud-diensten. Gebruikers hebben één aanspreekpunt voor de servicelevels, facturatie, contracten en ondersteuning, er wordt betaald naar gebruik. Deze vorm van ict-dienstverlening is beschikbaar voor het zorginformatiesysteem UNIT4 Cura, toepassingen voor de accountancysector en financiële tussenpersonen. Ook CODA, software voor financieel management, is als hybride vorm af te nemen. Ook is het mogelijk om standaard kantoortoepassingen als Microsoft Office, Sharepoint en Exchange te integreren.

Jack van der Velde, directeur UNIT4 IT Solutions: “We merken een grote interesse in onze hybrid computing-oplossing, zeker ook vanwege de flexibiliteit in het op- en afschalen van gebruikers en applicaties. We krijgen vanzelfsprekend veel vragen over de veiligheid van data en processen; organisaties willen terecht de zekerheid dat hun gegevens in goede handen zijn. Vandaar dat we al in het beginstadium hebben besloten om voor de ISO 27001-certificering te gaan. Wij hebben hard gewerkt om volledig compliant te zijn met de internationale standaarden op het gebied van informatiebeveiliging. We zijn dan ook erg trots dat het ons is gelukt om deze allerhoogste onderscheiding te bemachtigen.”

viermeiden
[verwijderd]
0
Dank voor plaatsing van dit bericht Viermeiden

Ik heb wel eens een slechter fonds gehad :-)

Hij gaat geweldig met nu al €21,95 op het scherm
[verwijderd]
0
Een aandeel om in te lijsten met een gouden rand

Zo zie je maar, wat er na een tijd van zijwaartse bewegingen kan gebeuren. Een solide bedrijf verdient een solide koers en de €22,00 is gepasseerd.

Mooi toch
voda
0
'Weer een stevig kwartaal Unit4'
15 oktober 2010, 10:19 | ANP
AMSTERDAM (AFN) - Het tussentijdse handelsbericht dat softwareconcern Unit4 donderdag nabeurs publiceerde, wijst er volgens analist Martijn den Drijver van SNS Securities op dat het bedrijf opnieuw een ,,stevig'' kwartaal achter de rug heeft.

,,De doelstelling voor het hele jaar lijkt nu makkelijk te halen, zelfs als de publieke sector onder druk blijft staan'', aldus Den Drijver. Unit4 zei eerder een ebitda (inclusief uitzonderlijke kosten en investeringen) van 82 tot 85 miljoen euro te verwachten. Hiervoor hoeft het bedrijf in het vierde kwartaal een resultaat van 26,5 miljoen euro te halen. Dat bedrag zou dan gelijk zijn aan het bedrijfsresultaat een jaar eerder.

Den Drijver wijst tegelijkertijd ook op een negatieve verrassing uit het handelsbericht. ,,Gezien de uitspraken over licenties en andere nieuwe klanten, moeten onderhoudsinkomsten met meer dan 30 procent zijn gedaald. Dat is verrassend gezien de sterke licentie-inkomsten in de afgelopen periode. Dit negatieve element wordt gedeeltelijk gecompenseerd door positieve ontwikkelingen in Spanje en Groot-Brittannië.''

Vrijdag om 10.15 uur noteerde het aandeel 1,6 procent hoger op 21,91 euro. De MidKap stond tegelijkertijd 0,4 procent in de plus.

[verwijderd]
0
Unit4 sluit partnerschap

WOENSDAG 27 OKTOBER 2010, 14:14 uur | 16 keer gelezen |

MANCHESTER (AFN) - Softwarebedrijf Unit4 heeft via dochterbedrijf Coda een partnerschap gesloten met het Amerikaanse V1 Document Management. Dat maakten de bedrijven woensdag bekend, zonder financiële details te geven.

Unit4 gaat oplossingen van V1 Document Management integreren in het financiële accountingsysteem van dochterbedrijf Coda.

viermeiden
0
Kom op tuinman zelf even spitten!
Er is altijd wel iets te vinden.

UNIT4 en KNVB organiseren KNVB Bestuurderscongres

25 oktober 2010

De KNVB organiseert samen met gastheer en sponsorpartner UNIT4 een nieuw congres: het KNVB Bestuurderscongres. Het thema van deze eerste editie is 'Inspelen op ontwikkelingen'.

UNIT4 is een van de nieuwe sponsors van de KNVB. Een partnership waarbij UNIT4 zich niet alleen richt op het Nederlands elftal, maar juist ook op het amateurvoetbal. Zo gaat UNIT4 haar ict-expertise inzetten om de informatievoorziening tussen amateurverenigingen en de KNVB verder te verbeteren. Hier profiteren natuurlijk alle verenigingen van. De organisatie van het KNVB Bestuurderscongres is ons eerste gezamenlijke initiatief.

Gouden Wissel
‘Zorg dat je altijd klaar bent voor veranderingen’. Dát is de centrale gedachte bij UNIT4. Daarom ontwikkelt UNIT4 software die klaar is voor ontwikkelingen in de toekomst. Het begrip ‘Gouden Wissel’, dat symbool staat voor succes door verandering, past goed bij waar UNIT4 voor staat.

De komende jaren zal UNIT4 op allerlei manieren invulling gaan geven aan het begrip Gouden Wissel. Niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook ter ondersteuning van de verdere ontwikkeling van voetbalverenigingen. We willen in een kennisgedreven samenleving helpen om de veelvoud aan waardevolle informatie van de KNVB snel, simpel en kosteneffectief op de juiste plek te krijgen binnen het verenigingsleven. Daar hoort ook informatie delen bij; van gedachten wisselen en leren van de goede praktijkvoorbeelden van collega-amateurverenigingen. UNIT4 staat niet voor niets voor EMBRACING CHANGE.

viermeiden
[verwijderd]
0
quote:

reni72 schreef:

kost alleen maar een hoop weggegooid geld, jammer UNIT4;
gr. Rob.
Dat kan wel zo zijn, maar naamsbekendheid is belangrijker dan je denkt en een bedrijf pompt nergens geld in om te verliezen
[verwijderd]
0
beste Jan, bedankt voor je reactie, maar ik volg UNIT4 al 14 jaar en de jaren dat ze geen SPORT reclame maakten waren minstens even als met deze dure sport reclame;
gr. Rob.
[verwijderd]
0
quote:

reni72 schreef:

beste Jan, bedankt voor je reactie, maar ik volg UNIT4 al 14 jaar en de jaren dat ze geen SPORT reclame maakten waren minstens even als met deze dure sport reclame;
gr. Rob.
Ik volg Unit dus niet zo lang, dus je zal best gelijk hebben en verder verwacht ik nog voldoende progressie in de koers, kijk vandaag maar eens naar Imtech

Kwaliteit wordt immers (bijna) altijd beloond
voda
0
Unit4 rondt overname Teta af


AMSTERDAM (Dow Jones)--Unit4 (U4AGR.AE) heeft de overname van het Poolse softwarebedrijf Teta sa afgerond, maakt de onderneming maandag bekend.

Op 31 mei 2010 werd bekend dat Unit4 een bod uitbracht van PLN11,75 per aandeel, of PLN139 miljoen (EUR34 miljoen) op het in Warschau genoteerde softwarebedrijf, dat een leidende speler is op de Poolse markt voor ERP- en HR-software.

De Britse concurrent Sage deed daarna een tegenbod van PLN12,75 per aandeel. In reactie hierop verhoogde Unit4 zijn bod tijdelijk tot PLN14,00 per aandeel, waarmee de waarde van Teta uitkwam op PLN165,6 miljoen (EUR40 miljoen). Dat bod gold slechts voor een korte periode, tot en met 5 juli. Daarna werd het bod teruggebracht tot PLN12,80 per aandeel.

Unit4 heeft de overname volledig met kasmiddelen gefinancierd. Teta is inmiddels van de beurs in Warschau gehaald.


Door Levien de Feijter; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715 210, levien.defeijter@dowjones.com

voda
0
Unit4 en de parallel met Oranje
11 december 2010, 10:15 uur | FD.nl
Door: Carel Grol
Zowel het Nederlandse elftal als Oranjesponsor Unit4 beleven een topjaar. Resultaat: een koerswinst van 39% dit jaar. Voor beleggers in Unit4 verzacht dat misschien de pijn van een verloren WK-finale.

Achteraf was het een magistrale timing. Op 6 mei maakte Unit4 bekend dat het bedrijf sponsor zou worden van de KNVB, en prompt werd het Nederlandse elftal tweede op het Wereldkampioenschap voetbal. Verder bestaat er geen enkel verband tussen Oranje en het bedrijf uit Sliedrecht, maar wel is er één onwaarschijnlijke parallel: beide beleven een topjaar.

Dat was op 1 januari van 2010 nog allesbehalve een uitgemaakte zaak. Weliswaar had het Nederlands elftal zich toen al geplaatst voor het WK, de markt was destijds niet denderend enthousiast over Unit4. De vooruitzichten waren enigszins gammel, omdat het softwarebedrijf zich begaf in marktsegmenten die getroffen werden door kolossale bezuinigingen. Unit4 levert onder meer aan de overheid.

etc.

www.fd.nl/artikel/20917206/unit4-para...
de tuinman
0
SLIEDRECHT (AFN) - Softwarebedrijf Unit4 verwacht de komende maanden een sterke groei van de omzet in zuidoost-Azië. Dat meldde het bedrijf woensdag.

De leverancier van bedrijfssoftware zag de licentie- en service-inkomsten in zuidoost-Azië in de eerste helft van 2010 al met 36 procent groeien ten opzichte van dezelfde periode in het voorgaande jaar. Ook in het komende halfjaar verwacht Unit4 nog grote vooruitgang te boeken in de regio. Met name in Indonesië denkt het bedrijf ,,grote stappen'' te kunnen nemen.

,,Azië is een belangrijke markt voor UNIT4 en we hebben ambitieuze plannen voor die regio,'' aldus de general manager van UNIT4 Asia, Weng Foo Chua. ,,Singapore en Maleisië zijn op dit moment onze belangrijkste markten en met name in Singapore hebben we een recordgroei gerealiseerd.''

Dit artikel is al een tijd geleden geplaatst en ik zat mij af te vragen hoe het gaat in deze regio. Hier moet Unit veel kunnen bereiken.
[verwijderd]
0
quote:

de tuinman schreef op 12 december 2010 22:25:

SLIEDRECHT (AFN) - Softwarebedrijf Unit4 verwacht de komende maanden een sterke groei van de omzet in zuidoost-Azië. Dat meldde het bedrijf woensdag.

De leverancier van bedrijfssoftware zag de licentie- en service-inkomsten in zuidoost-Azië in de eerste helft van 2010 al met 36 procent groeien ten opzichte van dezelfde periode in het voorgaande jaar. Ook in het komende halfjaar verwacht Unit4 nog grote vooruitgang te boeken in de regio. Met name in Indonesië denkt het bedrijf ,,grote stappen'' te kunnen nemen.

,,Azië is een belangrijke markt voor UNIT4 en we hebben ambitieuze plannen voor die regio,'' aldus de general manager van UNIT4 Asia, Weng Foo Chua. ,,Singapore en Maleisië zijn op dit moment onze belangrijkste markten en met name in Singapore hebben we een recordgroei gerealiseerd.''

Dit artikel is al een tijd geleden geplaatst en ik zat mij af te vragen hoe het gaat in deze regio. Hier moet Unit veel kunnen bereiken.

Dat denk ik ook wel. Nu wordt er wat aan de rem getrokken rond de 22,80 -23,00 maar ik maak mij geen zorgen. De jaarcijfers worden op 22 februari 2011 bekend en reken maar, dat het goed zal zijn.

Nog beter is het als er nog een leuk tussentijds PB komt
[verwijderd]
0
Vergeten te vermelden.. Nabeurs

22 February 2011:
(after close of market,
Amsterdam Stock Exchange
lanciared
0
23.39 : Schitterend; Dacht dat we door de weerstand van 23.30 door zijn.
Grafiek ziet er goed uit.
Nu op naar de 24,5 voor te beginnen. In het nieuwe jaar naar 27,5 ?
Bedrijf doet het prima. Maar precies zo weinig geinteresserden hier in Nederland voor deze parel.
Zo weinig die hierin beleggen ? Geen interesse ? Raar.
[verwijderd]
0
Ik denk dat er op IEX niet veel zijn die hierin beleggen anders zouden ze toch wel posten

Dom he!! :-)
lanciared
0
En vermoed dat het merendeel van interesse buitenlands is.
Anders is koersklim / sprong niet te verklaren.
Andere locale (kleinere) IT fondsen, die op locale markt noteren missen elke belangstelling ( o.a. C/Tac, Simac ), en liggen er totaal inspiratieloos, ondergewaardeerd en achtergebleven bij.
Alhoewel hier ook marktherstel zal optreden met goede of verbeterde vooruitzichten.
619 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 27 28 29 30 31 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
870,53  -3,49  -0,40%  09:23
 Germany40^ 17.984,30 -0,58%
 BEL 20 3.855,90 -0,72%
 Europe50^ 4.967,25 -0,45%
 US30^ 38.348,50 -0,01%
 Nasd100^ 17.303,00 -1,26%
 US500^ 5.035,44 -0,73%
 Japan225^ 37.612,64 -1,02%
 Gold spot 2.322,26 +0,27%
 EUR/USD 1,0714 +0,16%
 WTI 82,93 +0,04%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +4,09%
Fugro +3,40%
Flow Traders +3,02%
Kendrion +1,98%
Accsys +0,76%

Dalers

ADYEN NV -11,72%
BESI -8,42%
WDP -5,01%
VIVORYON THER... -2,68%
Alfen N.V. -1,42%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront