'Cijfers ArcelorMittal redelijk in lijn'

Gepubliceerd op 1 augustus 2019 09:48 | Reacties: 3 | Onderwerpen: staal 

ArcelorMittal (01 mrt)

20,015 0,000 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - De cijfers van staalconcern ArcelorMittal over het tweede kwartaal waren redelijk in lijn met de verwachtingen. Dat schrijft Citi in een reactie op de resultaten.

Citi stelt dat het bedrijf vooruitgang boekt bij de vrije kasstroom en de afbouw van schuld. De focus van de markt zou hier op moeten liggen bij ArcelorMittal, stelt de Amerikaanse bank.

ING schreef dat het bedrijfsresultaat iets hoger uitkwam dan de consensus van analisten. ING wees op de 2 miljard dollar aan bezittingen die ArcelorMittal heeft aangewezen voor verkoop binnen twee jaar, wat zal helpen met schuldafbouw en uitkeringen aan aandeelhouders. Het advies staat op buy, met een koersdoel van 31 euro.

ArcelorMittal noteerde donderdag omstreeks 09.35 uur een plus van 1,6 procent op 14,75 euro.

3 Posts
suske wiet
0
Eindelijk wat beter nieuws .
De bedoeling is dat arcelor terug de aandeelhouder in de watten gaat leggen .
En de toekomst ligt in India .
Hopelijk lukt om wat minder schulden op te bouwen .
Kopen voor lange termijn .
jarijn60
0
Staal zal altijd nodig blijven. Alleen de oneerlijke concurrentie uit China, die staalbedrijven financieel steunt, is het probleem. Wanneer iedere onderneming naar eer en geweten zou handelen, dus zonder financiele steun, zou de markt stabieler worden en de beste ondernemingen kunnen dan "winnen".
sossa69
0
arcelormittal is bezig met met de eu om staal te belasten aan de grens met een co taks. zo gaat de 'minst' vervuilende winnen..
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.