Verkoop deel Global Marine levert Fugro miljoenen op

Gepubliceerd op 2 maart 2020 13:31 | Reacties: 2

Fugro (11:38)

3,782 +0,218 (+6,12%)

LEIDSCHENDAM (AFN) - Bodemonderzoeker Fugro heeft een eerste deel van zijn belang in de Amerikaanse branchegenoot Global Marine Group (GMG) verkocht. De verkoop aan investeerder J.F. Lehman & Company leverde Fugro 37 miljoen dollar op. Dat bedrag gaat het bedrijf gebruiken om zijn schuldenlast terug te dringen.

De verkoop van een minderheidsbelang in een samenwerkingsverband tussen GMG en Huawei Marine Networks moet nog worden afgerond. Fugro verwacht dat die deal ook nog in het eerste kwartaal definitief wordt.

2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
MOEdig Voorwaarts
1
Mooi, dat verkleint het gat in de financiering (als gevolg van het afblazen van de obligatie-emissie) naar een kleine €470 miljoen...

Zonder dollen, ook met 5-10% minder wereldbewoners (waarvan het grootste gedeelte "afvallers" uit niet koopkrachtige derdewereldlanden zonder gezondheidszorg) zal er behoefte blijven aan nieuwe oliebronnen. Zeker als er niet voldoende middelen meer zijn om de compleet doorgeslagen groene hobby te financieren i.v.m. andere prioriteiten (bankencrisis 2.0, massief beroep op WW etc.).
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.