Fietsenmaker Accell komt met nieuw merk elektrische bakfietsen

Gepubliceerd op 2 juni 2020 10:38 | Reacties: 4

Accell (14 jul)

20,100 0,000 (0,00%)

HEERENVEEN (AFN) - Fietsenmaker Accell is met een nieuw merk voor elektrische bakfietsen gekomen. Het nieuwe merk heet Carqon. De nieuwe fiets is te vinden bij fietsenwinkels in Nederland maar ook in België, Duitsland, Frankrijk, Denemarken en online. Accell benadrukt dat bij het ontwerp van de nieuwe elektrische bakfiets veel aandacht is besteed aan veiligheid.

Directeur Ton Anbeek van Accell verwacht dat de vraag naar elektrische bakfietsen sterk blijft. Hij verwijst naar voorspellingen van experts dat over tien jaar circa 2 miljoen exemplaren zullen worden verkocht in heel Europa. De groei van e-bakfietsen was vorig jaar eveneens zichtbaar in de resultaten van de fietsenmaker. Accell zag in 2019 zijn omzet in bakfietsen met meer dan 45 procent toenemen ten opzichte van 2018.

4 Posts
FlashHenk
0
quote:

StudeerRoeiHandel schreef op 2 juni 2020 10:53:


Koopje.


Ja joh, heb je die rokende puinhoop gezien die Anbeek bij Beter Bed heeft achtergelaten?
rationeel
0
Bakfietsen. Inderdaad erg handig in de overvolle steden, waar je er per fiets nog, zij het moeizaam in slaagt om ergens te komen.
Handig voor de 2 kinder gezinnetjes, kun je ook nog wat spulletjes meenemen.

Kinderen groeien, met al snel hun eigen fietsje.

Wat ik zie, is dat de bakfietsen, ook zo snel mogelijk weer over gedaan worden aan het volgende 2 kinder gezinnetje, want het is wel een behoorlijke sta in de weg.

Lekker degelijk exemplaar, gaat zo heel wat gezinnetjes mee.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.