PostNL treft maatregelen na bombrieven

Gepubliceerd op 3 januari 2020 14:25 | Reacties: 5

PostNL (18 sep)

2,673 +0,003 (+0,11%)

AMSTERDAM (AFN) - PostNL heeft voorzorgsmaatregelen getroffen om zijn medewerkers te beschermen tegen de bombrieven die de afgelopen dagen zijn verspreid. "De veiligheid van de medewerkers staat voorop", zegt een woordvoerster. Het postbedrijf laat verder weten dat het onderzoek loopt en dat wordt samengewerkt met de politie.

Hoewel het volgens de zegsvrouw "voor de hand lijkt te liggen" dat de brieven via PostNL zijn verstuurd, kan ze dit niet officieel bevestigen. Ook de politie zegt hier niets over.

De brieven doken op bij meerdere bedrijven in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Vrijdagochtend vond personeel van hotel Okura in Amsterdam een bombrief. De post is voorzien van een sticker van het Centraal Invorderings Bureau (CIB) en heeft een verdikking. Het incassobureau in Rotterdam is overigens niet de afzender van de bombrieven, zo heeft onderzoek uitgewezen.

4 Posts
JBL_0123
0
NIEX
0
Kan ik m'n aandelen PostNL inruilen voor postzegels? Die zijn in ieder geval waardevast
aex2009
0
Waarom hebben ze eigenlijk nog een woordvoerster..Het hele jaar trekt daar niemand zijn mondje open.Kunnen ze mooi wat besparen op loonkosten.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.