Ajax wil verder met Van der Sar

Gepubliceerd op 4 oktober 2019 16:46 | Reacties: 2

Ajax (09:11)

16,400 -0,100 (-0,61%)

AMSTERDAM (AFN) - Ajax heeft een nieuw contract voor algemeen directeur Edwin van der Sar klaarliggen. Dat staat in de agenda van de algemene vergadering van aandeelhouders, die op 15 november wordt gehouden.

Als het aan de raad van commissarissen van Ajax ligt, dan verlengt de oud-doelman zijn aflopende verbintenis met 4 jaar. Tijdens de vergadering komt ook het nieuwe contract voor Marc Overmars aan de orde. Ajax maakt in maart dit jaar al bekend dat de directeur voetbalzaken een contract tot november 2024 krijgt.

Onder leiding van Van der Sar en Overmars is Ajax weer uitgegroeid tot een succesvolle club. De landskampioen en laatste winnaar van de KNVB-beker bereikte vorig seizoen de halve finales van de Champions League. Ajax is de koningsklasse van het Europese clubvoetbal dit voetbaljaar ook goed begonnen, met overwinningen op Lille OSC (3-0) en Valencia (0-3).

De goede prestaties op het veld vertalen zich ook in mooie financiële cijfers. Ajax maakte het afgelopen seizoen 51,9 miljoen euro winst en zag het eigen vermogen groeien tot 210 miljoen euro.

2 Posts
Bonost
0
Ze zijn goed bezig dar bij Ajax. Maar toch moet men niet op de lauweren rusten en kritisch blijven. Dus niet zomaar verlengen, maar wel eisen er aan verbinden.
Ingalop
0
Haha wat denk jij dan, dat ze verlengen en zeggen; doe je best en we zien wel waar het schip strandt...

Natuurlijk krijgen ze weer doelstellingen opgelegd!
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.