'Miljardair Stroll wil flink belang Aston Martin'

Gepubliceerd op 5 december 2019 12:38 | Reacties: 4

LONDEN (AFN/RTR/BLOOMBERG) - De Britse fabrikant van luxe auto's Aston Martin krijgt mogelijk een grote nieuwe aandeelhouder. De Canadese zakenman en miljardair Lawrence Stroll leidt een consortium van beleggers om "een flink belang" te nemen in de onderneming.

Dat meldde website Autocar na eigen onderzoek. In reactie op de berichtgeving schoot het aandeel Aston Martin op de beurs in Londen flink omhoog.

Een combinatie van kennis van zaken en affiniteit met de autowereld hielp Stroll volgens Autocar om andere beleggers mee te krijgen. De miljardair heeft ruime ervaring met beleggen en het meehelpen opbouwen van bekende kledingmerken als Ralph Lauren en Tommy Hilfiger. Ook staat Stroll wereldwijd bekend om zijn exclusieve collectie van klassieke bolides van het merk Ferrari. Daarnaast rijdt zijn zoon, Lance Stroll, in de raceklasse Formule 1.

Aston Martin noch Stroll gaven een reactie na aanleiding van de berichtgeving.

4 Posts
Bullie & Yogi Bear
1
Rijke stinkerd Stroll probeert op deze manier zijn zoontje Lance een zitje te geven bij het formule 1 team van Red Bull.
Rijderskwaliteiten heeft zijn zoon echt niet en dan maar met papa's geld proberen Albon uit zijn zitje te lichten !!!!! tssssss
Jezzaa
0
Precies! Albon rijdt veel veel beter dan stroll. Is nou eenmaal zo. Beter geen belang nemen in Aston want straks wil die stroll ook nog invloed gaan uitoefenen bij Redbull-honda
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.