Weer prijsdump iPhones in China | DeBeurs.nl

Weer prijsdump iPhones in China

Gepubliceerd op 6 mrt 2019 om 10:33 | Reacties: 2 | Onderwerpen: China 

PEKING (ANP/RTR) - Voor de tweede keer in korte tijd verlagen grote Chinese winkelketens de prijzen voor de nieuwste iPhones van Apple. Winkelbedrijven als Suning Commerce, JD.com en Pinduoduo doen de apparaten in de uitverkoop, nadat in januari ook al de prijzen werden verlaagd.

De stap weerspiegelt volgens kenners de nog altijd moeizame prestaties van Apple in de tweede economie van de wereld. De Apple-verkopen daalden volgens de meest recente cijfers op jaarbasis met 20 procent, onder meer door de stevige concurrentie van andere smartphonemakers.

Suning bood woensdag een iPhone XS aan met een korting van wel 1000 yuan, ongeveer 131 euro. Op dit toestel werd in januari nog geen korting geboden. Bij Pinduoduo is het eveneens mogelijk de smartphone ruim 1000 yuan onder de officiële prijs aan te schaffen. Bij JD.com zouden kortingen tot wel 1700 yuan worden geboden, bovenop de eerder prijsverlagingen begin dit jaar.

Apple biedt Chinezen aan om apparaten op krediet aan te schaffen. Consumenten hoeven dan geen rente te betalen.

2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
suske wiet
0
Doet mij terug denken aan alcatel -Lucent .
De wereld word overspoeld met veel te dure rommel waar rotzooi ingeplaats word dat het na een paar jaren defect gaat .
Dit moet verkeerd aflopen ?
Belgica_Brussels
0
Nu nog een prijsdump op de beurs. Steeds een trouwe klant geweest van Apple maar de laatste iPhone X kreeg ik niet over mijn hart, geen innovatie meer enkel een goeie camera. Nu een toestel gekocht op android en eigenlijk begin ik mij af te vragen waarom ik steeds bij Apple ben gebleven...
Meer dan 1000€ voor een toestel dat na 2 jaar meer in het stopcontact zit dan iets anders.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.