Weinig enthousiasme FNG-personeel voor uitverkoop

Gepubliceerd op 6 augustus 2020 19:48 | Reacties: 3

MECHELEN (AFN/BELGA) - Personeel van failliete winkelketens van modeconcern FNG hebben weinig interesse om op tijdelijke basis te komen werken tijdens de uitverkoop. Daarmee brengen ze ook een mogelijke verkoop in gevaar, stellen de vakbonden na gesprekken met de curator. Zij roepen de medewerkers op om toch weer te gaan werken.

De curatoren praten volgens de Belgische vakbonden met grote partijen die de FNG-onderdelen mogelijk willen overnemen, met behoud van ene groot deel van het personeel. Die zouden bovendien geen banden hebben met FNG-oprichter Dieter Penninckx, die slecht ligt bij het personeel.

De overnamekandidaten zouden zich mogelijk af laten schrikken door het feit dat minder dan de helft van het personeel weer wil komen werken. De vakbonden zijn daarom een charmeoffensief begonnen om werknemers alsnog over de streep te trekken.

3 Posts
Beursplein 5
0
Sommige bedrijven moeten gewoon voor eens en altijd verdwijnen. Niks geen doorstart. Eindelijk een zuivering van de markt. Zo kan de omzet van de concurrentie toenemen. FNG weg ermee!
Bertpeer
0
De vakbonden zijn zo en zo alleen voor ongelijkheid liefst vastgelegd in cao.
Doe het zelf maar of breng maar weer miljoenen nieuwe het land in.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.