Opmerkelijk herstel bij slot op Wall Street | DeBeurs.nl

Opmerkelijk herstel bij slot op Wall Street

Gepubliceerd op 6 dec 2018 om 22:18 | Reacties: 26

NY-DJ-Industrial Avg (20 nov)

0,000 0,000 (0,00%)

NEW YORK (AFN) - De beurzen in New York liet donderdag kort tegen het slot van de handelsdag een opmerkelijk herstel zien van de forse verliezen eerder op de dag. De stemming kwam eerder juist sterk onder druk te staan door het nieuws over de arrestatie in Canada van de financieel directeur van het Chinese technologieconcern Huawei. Dit wakkerde de angst voor een verdere escalatie van de handelsoorlog tussen China en de Verenigde Staten aan.

De Dow-Jonesindex eindigde 0,3 procent lager op 24.947,67 punten. De brede S&P 500 zakte 0,2 procent tot 2695,95 punten en techbeurs Nasdaq won 0,4 procent tot 7188,25 punten. Woensdag was Wall Street dicht vanwege een nationale dag van rouw voor de overleden oud-president George H. W. Bush.

Justitie in Canada pakte Meng Wanzhou, een van de vicevoorzitters van Huawei en de dochter van oprichter Ren Zhengfei, op. Ze dreigt te worden uitgeleverd aan de VS waar het bedrijf wordt verdacht van het schenden van de Amerikaanse sancties tegen Iran. Op de beurzen in Azië en met name in Europa waren zware verliezen te zien.

Olie

Het sentiment trok vooral aan door de verwachting dat de Federal Reserve volgend jaar mogelijk veel terughoudender zal zijn met het verhogen van de rente. Al zorgden de oplopende handelsspanningen wel voor een min van 1,1 procent voor Apple en 3 procent voor Boeing. Banken als Citigroup en Bank of America daalden tot 3,5 procent.

De oliefondsen stonden onder druk door de lagere olieprijzen. ExxonMobil en Chevron leverden tot 1,2 procent in en dienstverleners als Schlumberger en Halliburton moesten tot 5,3 procent prijsgeven. Oliekartel OPEC heeft nog geen akkoord bereikt over een productieverlaging. Een vat Amerikaanse olie daalde 2,2 procent tot 51,71 dollar en Brent zakte 2,1 procent tot 60,28 dollar per vat.

Economische groei

Groothandelaar Costco profiteerde van meevallende verkoopcijfers en won 3 procent. Ook supermarktketen Kroger (plus 3,2 procent) wist met zijn resultaten indruk te maken.

Op economisch gebied waren er onder meer het banencijfer van loonstrookverwerker ADP, de uitkeringsaanvragen en de bedrijvigheid in de dienstensector. De Fed publiceerde woensdag zijn Beige Book, dat inzage geeft in de stand van de economie. Daaruit bleek dat de economische groei in de VS doorzet.

De euro was 1,1381 dollar waard, tegen 1,1370 dollar bij het slot in Europa.

35 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
RickBreda
0
quote:

Itang schreef op 7 dec 2018 om 02:10:


Mensen worden alle verblind door geld en winsten en zijn daardoor niet meer instaat om opjectief naar de feiten te kijken.
Als de aandelen wereldwijd met 2 of 3% dalen kost dat honderden miljarden zoniet nog meer en vaak zien we dan de volgende dag dat dat verlies in een dag weer weggepoetst wordt..... waar komen al die honderden miljarden plots vandaan ?!! Dat kan alleen als je de met de pc een fictief bedrag creeert..... geld is waardeloos vandaag de dag.

De meeste hier weten niet eens dat van al het geld in de wereld maar z'n 6% uit munten en biljetten bestaat de rest is gecreeerd geld door kridieten.... geld wat niet bestaat en niets meer is dan een nummer in een pc.
Over dat fake geld betaald u iedere maand u hypotheek en leningen van !!

Als wij als particulier dit zouden doen dan zouden we voor jaren de gevangenis in gaan maar de banken mogen ons rustig oplichten..... Niet 1 rechter in de wereld die een bankdirecteur zal veroordelen !! Alleen de kleine werkslaafjes worden veroordeeld.
De wereld is zwaar ziek en van mij mag het hele zooitje als een kaartenhuis instorten

We gaan er met zijn allen op vooruit zegt Kutte..... De inkt is nog niet droog of de gemeentes verhogen de ozb belasting met 2,2% en zo zullen nog veel meer gemeentelijke belastingen gaan stijgen.

Aan de voordeur geven ze je €100 en bij de achterdeur nemen ze €300 van je.... En iedereen blijft het maar pikken !!!

JE KRIJGT WAT JE VERDIENT..... STELLETJE ZWAKKELINGEN !!!
Neem dan een voorbeeld aan Frankrijk.... Nederlanders zijn sukkels en een gezapig volk wat je alles voor kunt liegen.

Kom maar met je commentaren.... Ik veeg er mijn kont mee af.


het zwaard
0
De paniek slaat weer goed toe bij sommigen lees ik. De wereld zal nog eens een keer vergaan en bijgevolg ook gans het kapitalistisch systeem. Ik weet echt niet wat de gemiddelde leeftijd is van de meesten hier, maar ik leid hier wel uit af dat ze nog niet veel stormen op de beurs hebben meegemaakt.
Mijn vraag aan jullie. Als ik al mijn aandelen heb verkocht omdat alle beurzen toch "fake" zijn, ze mij dan eens vertellen waarin ik wel moet beleggen. En kom nu niet af met goud.Ik zoek iets dat veilig is en dat 'n rente geeft.Ik hoor het graag, van jullie.
adritromp
0
quote:

Belgske schreef op 7 dec 2018 om 05:20:


Wat een onzin, die nieuwsberichten...Ik hou het heel simpel: zolang de groten der aarde niet aan het verkopen slaan doe ik het ook niet.tegen de tijd dat je dat leest,ben je veel te laat met verkopen. het beste is als 1e het zinkend schip te verlaten
Kaviaar
1
Allemaal manipulatie door de grote jongens met geld (banken en fondsen). Het opmerkelijk herstel... wordt niet door de kleine belegger geregeld!

We begonnen vanmorgen om 6.45u met een future AEX op 0,80% +.
Kijken wat Commerzbank ervan gaat maken voor opening..

Nu ineens in Japan in de + geeindigd, terwijl de futures VS in het rood staan??
We worden keihard belazerd.
Itang
2


Wij hebben jullie door !!!

Democratie is de grootste leugen die er bestaat. Eens in de 4 jaar stemmen en zodra de stembureau's gesloten zijn gaat je stem bij het grofvuil. Alles in verdragen stoppen die je niet aan de burger hoeft voor te leggen voor goedkeuring!!! Een raadgevend referendum waarvan de uitslagen met voeten wordt getreden !!! Een ongekozen EU !!! Een ongekozen Euro !!! Ongekozen EU commissarissen die de dienst uitmaken !!! Ongekozen president van de EU !!! Rot op met je democratie !!!

Geld creeeren uit lucht en mensen overladen met leningen om ze nog meer tot slaaf te maken, constante belastingverhogingen via nieuw verzonnen belastingen !!! Het uitmelken van de burger gaat maar door en de corrupte rechters laten het allemaal toe.

Gladio, 9/11, CIA, Mossad, ISIS etc etc allemaal opgericht om de burgers te ontdoen van hun vrijheden om de burger te bombarderen als terroristen terwijl de echte terroristen de deep state zijn !!
Tijdens de jaarlijkse geheime Nazi Bilderbergconferenties wordt het beleid uitgestippeld en dat is wat onze regeringen het volk door de strot trapt.

Het duurde lang maar gelukkig worden steeds meer burgers wakker en beseffen ze dat ze door de 1% super rijken gebruikt worden als hun slaven.

Degene die werkelijk de touwtjes in handen hebben achter de schermen in Nederland zijn de Nazi Bildenberger criminelen, multinationals, rechters, banken, vorstenhuis, big pharma.
Ben je niet door hen goedgekeurd zullen ze er alles aan doen om je het leven onmogelijk te maken en als dat nog niet genoeg is ruimen ze je gewoon uit de weg, zie Pim Fortuyn en menig ander.
Politici en media zijn muppets voor deze elite die ons burgers verachten en ons als hun slaven behandelen.

Om het proces te versnellen brengen ze grote aantallen buitenlanders in onze samenleving om onze samenleving zoveel mogelijk te ontwrichten, je gebruikt de media om nog meer leugens te verkopen en het vuurtje verder aan te wakkeren, in de hoop dat het uiteindelijk uit gaat draaien op een burgeroorlog. En niet alleen een burgeroorlog, de EU en onze achterlijke politici en media doen er alles aan om een WW3 te ontketenen. Ik ben een pacifist maar zie erg goed wat de EU, Nederland, NATO en de media doen om Rusland maar zoveel als mogelijk te bashen met de ene leugen nog groter dan de andere om op die manier Poetin te provoceren. Poetin is een verstandig staatshoofd en laat zich niet uit de tent lokken. Gelukkig dat steeds meer burgers inzien wat het westen doet.
Misschien begrijpt u nu waarom ik al jaren niet meer stem en alle msm wantrouw vanwege hun nep nieuws ?!

Geschiedenisboeken worden bewust op grote schaal vervalst en het gaat maar door. Kinderbijslagen om de domste onder ons te voorzien van enorme aantallen kinderen zodat de domste altijd in de meerderheid zijn ! Om het proces te versnellen haal je z'n miljoen " vluchtelingen " in het land en beloof je ze een huis en inkomen en geef je hen stemrecht.

Onze militairen zijn gehersenspoelde huurmoordenaars die door deze criminele politici overal in de wereld worden ingezet om overal te moorden en landen te ontwrichten, zie Irak, Afghanistan, Libie, Jemen, Syrie.

Zolang de deep state de macht heeft en daar horen ook de EU, Koningshuis,rechters, banken, multinationals, media, big pharma, vakbonden, Bildenbergers, Internationaal strafhof, IMF, WFO, Worldbank, VN en NATO toe, dan zie ik in de toekomst dat wij allen slaaf zijn en blijven van de 1% super rijken. De EU is al op 10 augustus1944 opgericht in Strassborg om een 4de economisch Reich op te richten.

Alleen een totale economische instorting, waar al het geld waardeloos wordt, kan misschien verandering brengen. Zo niet dan hoop ik dat ik niet lang meer op deze klote wereld hoef te verblijven

STEMMEN IS EEN STEM UITBRENGEN TEGEN JE EIGEN VRIJHEID !!!
Willen we iets veranderen begin dan bij iedere volgende verkiezing een georganiseerde gezamelijke verbranding van je stembiljet, als protest tegen onze overheersers en als protest van een nep democratie !

Welgemeende goede dag,
Itang
0
@ DJ79
Precies door dat domme gedrag van jou en vele met jou zijn wij niets meer dan loonslaven !!
FairValue
0
quote:

Itang schreef op 7 dec 2018 om 08:29:


@ DJ79
Precies door dat domme gedrag van jou en vele met jou zijn wij niets meer dan loonslaven !!


Wat een onzin kraam jij uit. De PPT had deze week zeker De helft van de tijd verlof?
DeZwarteRidder
0
quote:

FairValue schreef op 7 dec 2018 om 08:40:


[...]
Wat een onzin kraam jij uit. De PPT had deze week zeker De helft van de tijd verlof?

De PPT is een verzinsel van Willem Middelkoop en bestaat helemaal niet.
RickBreda
0
Nieuwsberichten zijn inderdaad in 50% van de gevallen non issues!
De AEX is gisteren ongekend omlaag gegaan op een achterlijk bericht ivm een arresstatie van een Chinese topvrouw!!

Dow gisteren wonderbasrlijk hersteld

Vandaag futs Amerika weer lager en wat doet de AEX vandaag?!
Geduldkomtwelgoed
0
quote:

Itang schreef op 7 dec 2018 om 08:29:


@ DJ79
Precies door dat domme gedrag van jou en vele met jou zijn wij niets meer dan loonslaven !!
Een beetje erg gefrusteerd Itang? Ik respecteer ieder zijn mening, ook die van jou maar wie is hier nu dom?
Daexter
1
quote:


Ja willem staat niet alleen, dat klopt er zijn altijd conspiracy believers nodig zoals jij die die producten als zoete koek slikken, zonder zelf na te denken.

Het PPT bestaat, geen twijfel.

Maar hoe komt het dat er ineens honderden miljarden bijkomen, is niet manipulatie, maar een kwestie van vraag en aanbod. De meeste beleggers handelen niet elke dag. Dus als de beurs 3% daalt, komt dat vaak doordat 6% ipv 3% van de beleggers gehandeld heeft. Die overige 94% die niet gehandeld heeft, denkt de volgende dag, nu is het aandeel wel heel goedkoop ik koop bij.

Niks manipulatie, niets conspiracy
het zwaard
0
Itang:Hokus Pokus, niets in de handen, niets in de zakken en niets in het hoofd. Lang leven de mentale dwergen..
wvdg
0
Goed gezien: bewijzen genoeg ....https://journal-neo.org/2015/11/25/israeli-colonel-caught-with-is-pants-down/
35 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.