Aegon komt met algemeen pensioenfonds Stap

Gepubliceerd op 7 juli 2015 09:36 | Reacties: 2 | Onderwerpen: Pensioen  pensioenfondsen 

Aegon (28 okt)

2,311 -0,122 (-5,01%)

DEN HAAG (AFN) - Aegon Nederland richt samen met dochterbedrijf TKP het Stap Algemeen Pensioenfonds (Stap) op. Het fonds moet volgens de verzekeraar onder meer een oplossing bieden voor pensioenfondsen die bijvoorbeeld niet meer zelfstandig verder willen vanwege hoge wettelijke eisen en kosten.

Dat werd dinsdag bekendgemaakt. Stap is er volgens Aegon en TKP ook voor bedrijven die hun pensioensregeling willen onderbrengen in een pensioenfonds.

Het nieuwe pensioenfonds krijgt een onafhankelijk bestuur. Naar verwachting zal het fonds per 1 januari 2016 operationeel worden.

2 Posts
andre68
0
Die sluwe wittenboordenroversbende uit Den Haag hebben de geroofde woeker-polisgelden nog steeds grotendeels in hun kas zitten. Of uitbetaald als bonus en salaris aan hun onmisbare roverhoofdmannen.

Ben je lekker mee. Zit je bij een slapend of te klein pensioenfonds en wordt je pensioenvermogen-zonder jouw inspraak-overgeheveld naar die financiële lintwormen van Aegon. Zij hebben notabene het woekeren uitgevonden én verbeterd.
Dat er nog vers geld heen blijft gaan is me echt een raadsel.

Je legt een appel in en houdt een klokhuis over.
R0ME0
0
De grote partijen hebben de boel om zeep geholpen en zijn gered met ons geld.

Vervolgens worden er idioot veel nieuwe regels en verplichtingen aan alle partijen groot en klein opgelegd.

De kleintjes leggen het loodje onder de last van deze regels en verplichtingen en moeten zich aanbieden bij de grote partijen die hier van profiteren.

Wat een briljant onmisbaar systeem.

Zit zelf bij een kleine financiële partij en ook wij vragen ons af of we het nog wel gaan redden en dit alleen maar door de extra regels en verplichtingen en de kosten en aanpassingen die hiervoor nodig zijn.

Als ik hier mijn werkelijke frustratie zou typen dan zou mijn post per direct verwijderd worden dus hier laat ik het bij.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.