Overname BinckBank door Saxo afgerond

Gepubliceerd op 7 augustus 2019 15:09 | Reacties: 2 | Onderwerpen: banken 

AMSTERDAM (AFN) - Het Deense Saxo Bank heeft zijn overname van BinckBank afgerond. Dat werd woensdag bekend gemaakt. Saxo maakte eind vorig jaar bekend BinckBank over te willen nemen.

Per afronding van de deal heeft Saxo Bank 95,14 procent van het geplaatste en uitstaande aandeelkapitaal van BinckBank in handen op basis van volledige verwatering. De zogeheten na-aanmeldingstermijn loopt inmiddels en duurt tot 14 augustus 17.40 uur.

Een aantal aandeelhouders van de Nederlandse broker meende eerder nog dat het bod van 424 miljoen euro te laag was. Onder meer grootaandeelhouder John Fentener van Vlissingen vond dat er meer in het vat zat, maar hij kreeg bij de aandeelhoudersvergadering van BinckBank nauwelijks steun.

"Vandaag markeert een volgende mijlpaal in de geschiedenis van BinckBank", reageert BinckBank-topman Vincent Germyns. "De sterke ondersteuning van de aandeelhouders en toezichthouders laat zien dat wij de juiste beslissing hebben genomen om onze krachten te bundelen."

3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
howlowdowego
0
"De sterke ondersteuning van de aandeelhouders en toezichthouders laat zien dat wij de juiste beslissing hebben genomen om onze krachten te bundelen."

huhu.
It's all about the money - maya.
Roelf
0
En nu maar hopen dat je als klant bij Binckbank na de overname ook wordt gewaardeerd en de dienstverlening net zo goed blijft...
howlowdowego
0
quote:

Roelf schreef op 7 augustus 2019 15:49:


En nu maar hopen dat je als klant bij Binckbank na de overname ook wordt gewaardeerd en de dienstverlening net zo goed blijft...


moah, ze hebben nu een verkapt bewaarloon, service fee genaamd.
Heb jarenlang enkel hoeven betalen voor transacties...
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.