'Biergigant AB InBev zoekt opvolger voor topman'

Gepubliceerd op 7 september 2020 20:47 | Reacties: 2 | Onderwerpen: levensmiddelen 

AB InBev (23 okt)

48,510 +1,345 (+2,85%)

Heineken (23 okt)

81,160 +1,680 (+2,11%)

BRUSSEL (AFN/RTR) - Biergigant AB InBev is begonnen met de zoektocht naar een opvolger voor de lang zittende topman Carlos Brito. Dat meldde zakenkrant Financial Times op basis van bronnen bij de brouwer van onder meer Jupiler, Stella Artois en Budweiser.

De Braziliaan Brito is al zestien jaar topman van AB InBev, dat onder zijn leiding door een reeks overnames uitgroeide tot 's werelds grootste brouwer. Naar verluidt zou hij volgend jaar willen aftreden. Er wordt gekeken naar externe kandidaten, terwijl intern het oog op één kandidaat zou zijn gevallen. De topman van de Noord-Amerikaanse activiteiten van AB InBev wordt gezien als mogelijke opvolger. Als er geen vervanger wordt gevonden zou Brito langer kunnen aanblijven.

2 Posts
suske wiet
0
mogen we dan ook weten wat die man in zijn leven verdient (verdient) heeft
Een echte schande .
jan de vakman
0
Het bier hield zich vandaag aan de kleur die er het dichtste bijkomt;rood,bij mij was het gelukkig weer dik groen vandaag,het valt wel op dat bij het ontbreken van amerika de steeds terugkerende duikeling uitblijft,de laatste tijd stopt de stijging van de aex als amerika wakker word,als ze om half 4 gaan handelen zakt alles flink rood en het laatste uur keldert de beurs als een baksteen,waarna amerika van af kwart voor 6 gaat herstellen,ik denk dat het grapje van softbank maar een topje van een enorme ijsberg is,niet aan en verkoop orders bepalen tegenwoordig de koersen,maar in zeer hoge mate de schijnhandel,het regent tegenwoordig advertenties op je scherm van schijnhandelaren,ik denk dat het heel hoog tijd word om deze rommel fors te gaan limieteren,beurpolitie; let op uw zaak om de boel enigszins eerlijk te houden!!
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.