Flinke plus voor aandeel Ordina

Gepubliceerd op 7 november 2019 14:26 | Reacties: 4

Ordina (14:49)

2,240 -0,030 (-1,32%)

AMSTERDAM (AFN) - ICT-dienstverlener Ordina zat donderdag fors in de lift op Beursplein 5. Een concrete nieuwsaanleiding voor de koersstijging was niet direct voorhanden.

Kenners wijzen er wel op dat Geert Schaaij van Beursgenoten, die vaker aandelen in beweging zet, het bedrijf op zijn website heeft getipt als overnamekandidaat. In de sector zie je volgens Schaaij veel consolidatie, voornamelijk met Scandinavische partijen. "Het vliegwiel gaat nu aan bij Ordina", aldus de marktkenner tegen het ANP. Hij ziet een overnameprijs van 2,75 euro tot 3,25 euro voor zich.

Beursgenoten tipte Ordina eerder ook al als overnamekandidaat, en stelde eerder dit jaar nog dat er "als een bliksemschicht bij heldere hemel een bod op Ordina kan komen voor een gehele overname". Het aandeel Ordina stond donderdag omstreeks 14.10 uur 6,2 procent hoger op 2,09 euro.

5 Posts
Inhoudelijk
0
Schaaij roept wel vaker wat met zijn 'pareltje ' en ga er maar vanuit dat hij of zijn vrienden al een belang in Ordina hadden. Nu nog instappen zou ik zelf niet meer doen.
Jopie1962
0
Inderdaad, even laten afkoelen en dan weer onder de 2 euro te koop. Kun je nagaan, stond in de goeie tijd te koop voor boven de 40 euro !!
Hamsteren
0
Geert Schaaij al eerder in problemen door zelf gewin , door eerst de aandelen aan te schaffen en dan luidkeels te roepen OVERNAMEKANDIDAAT
en af en toe lukt het ook nog, kleine koersstijging zit er altijd wel in.
twinkletown
1
quote:

Sir Cryptalot schreef op 7 november 2019 15:14:


Geert vond SNS een topaandeel. 'Nuff said.

.. en wat te denken van Macintosh; hiervan mocht je zelfs het rapport gratis downloaden.. Enige tijd later failliet.
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.