KPN: beperkte impact coronacrisis in eerste kwartaal

Gepubliceerd op 8 april 2020 15:22 | Reacties: 2

KPN (18 sep)

2,111 -0,033 (-1,54%)

DEN HAAG (AFN) - Telecomconcern KPN verwacht een beperkte impact van de coronacrisis op zijn financiële prestaties in het eerste kwartaal. Het is volgens het bedrijf nog te vroeg om te zeggen wat de gevolgen voor de rest van het jaar zullen zijn.

Het bedrijf zegt verder dat de balans sterk is, met een sterke financiële positie. KPN heeft ook met vakbonden gesproken over personeelsgerelateerde maatregelen die het in verband met het coronavirus kan nemen. Daarbij ging het om veiligheidsmaatregelen om het personeel te beschermen, maar ook om maatregelen rond het nemen van verlof, de flexibele inzetbaarheid en vergoedingen. Met de bonden werden verschillende scenario's besproken. Het is nog te vroeg om daar conclusies aan te verbinden, aldus de onderneming.

KPN sloot eerder al de winkels, eerst in Noord-Brabant en later ook elders in het land. Inmiddels is een deel daarvan weer open. Ook kwamen de monteurs niet meer zomaar bij klanten thuis, maar moest er sprake zijn van een ernstige storing.

2 Posts
boswandelaar
0
Wat een paniekzaaierij . KPN is gewoon een gezond en defensief zaakje
Als je voor het grote snelle termijngeld gaat wens ik een ieder veel geluk bij de bankjes etc. doe vooral je voordeel daar mee . Doei
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.