'Aandeleninkoop AMG is positief' | DeBeurs.nl

'Aandeleninkoop AMG is positief'

Gepubliceerd op 9 apr 2019 om 09:47 | Reacties: 3

AMG (19 sep)

21,380 0,000 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - De aandeleninkoop van metalenspecialist AMG is positief nieuws en een teken van vertrouwen in de fundamenten van de onderneming, op een moment dat er enige tegenwind is. Dat zeggen analisten van ING.

Ze wijzen er ook op dat het inkoopprogramma steun biedt aan de ondergewaardeerde koers. Het bedrijf begint met de inkoop van drie miljoen eigen aandelen tot een maximale waarde van 100 miljoen euro. Het aandeleninkoopprogramma loopt tot 9 oktober en is conform de afspraken die eerder zijn geaccordeerd tijdens een aandeelhoudersvergadering.

ING heeft een buy-advies op het aandeel met een koersdoel van 46 euro. Het aandeel AMG stond dinsdag omstreeks 09.40 uur 9,3 procent hoger op 30,60 euro. Daarmee was AMG met afstand de grootste stijger in de MidKap.

4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
0
Zolang de prijzen voor vanadium en lithium zo laag staan gaan we de hoge koersen van vorig jaar niet snel terugzien.
tmaster
1
quote:

Nuchtere Belg schreef op 9 apr 2019 om 11:57:


Zolang de prijzen voor vanadium en lithium zo laag staan gaan we de hoge koersen van vorig jaar niet snel terugzien.

Zodra die 11% shorters de aandelen terug gaan kopen, staan we zo weer boven de 40.
Vicks
0
Trappen beleggers nu nog steeds in het inkopen van eigen aandelen? We hebben te maken met gratis geld en bedrijven weten van gekkigheid niet wat ze er mee moeten. Dan maar de koers stutten door aandelen te kopen. Window dressing en het zou het vertrouwen moeten geven dat zelfs het bedrijf zelf er in gelooft. TINA: There Is No Alternative! Is juist een teken dat ze niet weten hoe ze hun geld beter kunnen besteden (lees: investeren in echt ondernemen).
Add-dollar
0
De aandeleninkoop van metalenspecialist AMG is positief nieuws en een teken van vertrouwen in de fundamenten van de onderneming, op een moment dat er enige tegenwind is. Dat zeggen analisten van ING. Vandaag hebben de analisten AMG van de favorietenlijst gehaald.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.