'Resultaten Aegon stellen teleur'

Gepubliceerd op 13 februari 2020 10:53 | Reacties: 6 | Onderwerpen:  

Aegon (12:23)

3,165 +0,108 (+3,53%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Kenners bij Mediobanca bestempelen de resultaten van Aegon over de tweede helft van vorig jaar als een onvoldoende. Het lukte de verzekeraar niet eens om de bescheiden schattingen van analisten te verslaan, stelt de Italiaanse bank.

Het enige positieve punt in de handelsupdate was het dividend, vinden de marktvorsers.

Bij ING, dat een koopadvies hanteert op Aegon, klonken wat minder sombere geluiden. De analisten bij de Nederlandse bank vonden dat Aegon vaart maakt met zijn kapitaalopwekking. De winstcijfers en de kapitaalpositie waren volgens ING wel licht teleurstellend. Het koersdoel blijft staan op 5 euro.

Aegon was de grootste daler in de AEX. Het aandeel van de verzekeraar stond donderdag omstreeks 10.40 uur 8 procent lager op 3,66 euro.

8 Posts
horscamp
0
Zeer natuurlijke reactie van ING want anders blijft er van je koop advies weinig over.
Toddemij
2
quote:

horscamp schreef op 13 februari 2020 11:02:


Zeer natuurlijke reactie van ING want anders blijft er van je koop advies weinig over.


Bij ING spreekt men wel van kapitaalopwekking. Hebben ze een Jomanda in het analisten team? Bij mij waren de cijfers weinig opwekkend.
Mr TT
0
What's new? Ongelooflijk dat die CEO maar kan blijven zitten, van voor de financiele crisis al. Zelfs de Risk Officer lieten ze na de crisis doodleuk zitten. Dat deed voor mij de deur eigenlijk al dicht. Kan me herinneren dat ik ze had voor dik 30 euro en op 12 euro afscheid heb genomen. Dat was dan achteraf nog een goede beslissing, SIC.
GoldenRobbie
0
Nieuwe CEO, komt van NN.
Kijk naar de bizar goede resultaten van NN vandaag.

Ik denk nu een goed instapmoment.Nieuwe CEO gaat er met de bezem doorheen. Vertrouwen in. Dan eten of gegeten worden, dus ook daarin zit koerspontentieel.

Kopen en putjes schrijven
8 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.