'Persconferentie over handel VS-China op til'

Gepubliceerd op 13 december 2019 15:00 | Reacties: 7 | Onderwerpen: China  Verenigde Staten 

PEKING (AFN) - Chinese overheidsfunctionarissen geven vrijdagmiddag (Nederlandse tijd) een persconferentie over handel tussen de Verenigde Staten en China. Daarover zijn journalisten van de Chinese staatskrant Global Times ingeseind, meldt het Engelstalige dagblad op Twitter.

De Amerikaanse president Donald Trump schreef donderdag op Twitter dicht bij een "grote deal" met de Chinezen te zijn. China en de VS lieten eerder dit najaar al weten naar een gedeeltelijk vergelijk in hun handelsoorlog toe te werken. Persbureau Bloomberg schreef op basis van ingewijden al dat Trump zijn handtekening heeft gezet onder deze zogeheten "fase 1-deal".

De tijd begint te dringen voor zo'n akkoord. Zondag verloopt de deadline voor een beslissing over extra Amerikaanse importtarieven op 160 miljard aan Chinese goederen.

7 Posts
kabalebo
0
Dan is het feest dus over, bij 'n positief danwel negatief bericht. Of zou dit de aanzet zijn tot een nieuwe wereldwijde boost naar hogere regionen ?
pietje-2005
0
Als ze alleen maar gaan zitten en naar elkaar lachen, is het goed.
Als ze ook wat gaan zeggen, wordt het een puzzelstukje voor maanden ?
Patience
1
Deze man is echt niet te geloven wat een clown die veel geld aan het maken is misleiden van mensen daar was hij toch de best in en hij flikt het nog steeds dat hij daarvoor niet is gestraft blijft mijn een raadsel.
Matthijs1975
0
Patience
0
Als wsj fake nieuws is wat de clown beweerd waarom heeft hij er niet eerder op gereageerd. Waarom nu pas.
Kaviaar
0
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.