'NIBC richt zich op niches'

Gepubliceerd op 18 augustus 2019 13:08 | Reacties: 2 | Onderwerpen: NIBC 

AMSTERDAM (AFN) - NIBC wil zich meer toeleggen op enkele niches in Europa. Dat meldt De Telegraaf op basis van een woordvoerder van de kleine zakenbank, in een toelichting op de beslissing te stoppen met het volgen van vrijwel alle grote, Nederlandse hoofdfondsen.

Achttien bedrijven zoals KPN, een aantal offshore-fondsen en Sligro vallen van de lijst. In plaats daarvan wordt gekeken naar een beperkt aantal sectoren: vastgoed, biotech, de halfgeleider-industrie, fintech en software. Uiteindelijk wil NIBC Markets ongeveer tachtig aandelen blijven volgen en zal het team - dat uit acht analisten bestond - ook weer op volle sterkte gebracht worden.

3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Weert=No.1
0
Uitstekend idee. Geniaal, briljant innovatief en zeldzaan uitmuntend, goed denkwerk verricht a la Einstein, maar wanneer gaat dat pokke-aandeel nou eens omhoog. Niche is trouwens geen goed woord meer om aan te duiden dat je met iets zeer exclusiefs bezig bent.Eerder: we trekken ons terug in het hol om te overwinteren. Winterslaap zacht.
Toddemij
0
quote:

Weert=No.1 schreef op 18 augustus 2019 16:01:


Uitmuntend idee. Geniaal,briljant innovatief en zeldzaan uitmuntend, maar wanneer gaat dat pokke-aandeel nou eens omhoog. Niche is trouwens geen goed woord meer om aan te duiden dat je met iets zeer exclusiefs bezig bent.Eerder: we trekken ons terug in het hol om te overwinteren. Winterslaap zacht.


Als er een beursvaccin tegen pokkeaandelen is gevonden, vandaar dat ze ook op biotech gaan richten
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.