Value8 neemt belang in Neways

Gepubliceerd op 20 januari 2020 09:43 | Reacties: 3 | Onderwerpen: Peter Paul de Vries 

Value8 (18 sep)

5,200 +0,040 (+0,78%)

AMSTERDAM (AFN) - Value8 heeft een belang genomen van bijna 5 procent in Neways. Dat meldt de investeerder maandag bij zijn nieuwjaarstoespraak.

Topman Peter Paul de Vries van Value8 wijst er in zijn speech op dat Neways een wat minder jaar achter de rug heeft. "Maar dat doet niet af aan de intrinsieke kwaliteiten van het bedrijf", aldus de bestuurder. "We hebben de aandelen tegen een aantrekkelijke prijs kunnen aankopen en hebben vertrouwen in de lange termijn waardecreatie van Neways", voegt hij toe.

4 Posts
twinkletown
0
quote:

crypt schreef op 20 januari 2020 10:01:


Dit wordt het jaar voor Neways!

Value8 neemt belang in Neways

Belang van bijna 5 procent.

(ABM FN-Dow Jones) Value8 heeft een belang van bijna vijf procent genomen in Neways. Dit meldde CEO Peter Paul de Vries van Value8 in een nieuwjaarstoespraak.

"Neways heeft een minder jaar achter de rug, maar doet niet af aan de intrinsieke kwaliteiten van het bedrijf. Wel staat de kersverse CEO voor de opdracht om aan de indrukwekkende omzetgroei ook betere marges te koppelen", aldus De Vries.

Volgens de topman heeft Value8 de aandelen van Neways tegen een aantrekkelijke prijs kunnen kopen. "We hebben vertrouwen in de lange termijn waardecreatie van Neways."

Per medio januari meldde Teslin juist het belang in Neways af. Op dat moment had het nog een belang van 4,61 procent, maar in het verleden was het belang zelfs zo'n 10 procent.

Door: ABM Financial News
PietP
1
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.