KBC verlaagt advies Flow Traders

Gepubliceerd op 21 april 2020 10:47 | Reacties: 11 | Onderwerpen: advies 

Flow Traders (15 jan)

28,580 +0,660 (+2,36%)

KBC Groep (15 jan)

60,200 -1,360 (-2,21%)

AMSTERDAM (AFN) - Het aandeel Flow Traders heeft de laatste tijd goed gepresteerd op de beurs, waardoor verdere stijgingen de komende tijd waarschijnlijk beperkt zullen zijn. Dat is een reden voor analisten bij KBC Securities om het beleggingsadvies op Flow Traders na zijn handelsupdate te verlagen van buy naar accumulate. Het koersdoel gaat wel omhoog naar 34 euro van 33 euro eerder. Daarnaast haalt de Belgische bank de beursintermediair van zijn Top Picks-lijst.

De resultaten over het eerste kwartaal van Flow Traders waren "zeer sterk" en overtroffen de marktverwachtingen, schrijven de marktvorsers. De sterke volatiliteit vanwege de coronacrisis is inmiddels voorbij. De kenners verwachten weer een opleving in het tweede kwartaal, vanwege de onzekerheid over de economische impact van de pandemie. Ook behoort een tweede golf van besmettingen na de versoepeling van de lockdowns tot de mogelijkheden, die voor meer volatiliteit zal zorgen.

ING beoordeelt de resultaten van Flow Traders als positief. Het beursbedrijf is goed gepositioneerd om te profiteren van de turbulente situatie op de financiële markten, schrijven de kenners. ING houdt aan zijn koopadvies met een koersdoel van 31 euro.

Het aandeel Flow Traders stond dinsdag omstreeks 10.35 uur 1 procent lager op 30,84 euro.

13 Posts
Studentenrekening
1
Recordwinst maken wordt afgestraft in deze beurstijden. Alleen met verliezen ga je met dubbele cijfers in het groen.
2411phk
0
Vreemde gang van zaken, is er weer een groot aandeelhouder aan het verkopen? Gigi Ravelli?
kerel66
1
quote:

Studentenrekening schreef op 21 april 2020 10:51:


Recordwinst maken wordt afgestraft in deze beurstijden. Alleen met verliezen ga je met dubbele cijfers in het groen.


Recordwinst was voorspeld en dat is de reden dat de koers in enkele maanden met zo'n 50% is gestegen. Vooruitzichten zijn wat minder, zie bericht, vandaar koersdoelverlaging. Wat is daar niet aan te begrijpen?
suske wiet
0
Volgens mij spelen ze zelf met hun aandeel .
Het volume vandaag alleen al in dit aandeel brengt hun voordeel op .
Als ze zelf het aandeel moedwillig naar onder duwen dan is dat voor hen koekenbak .
Blijkbaar mag dit allemaal
Aandeel behouden omdat de turbulentie nog niet voorbij is .
Ook het dividend is aantrekkelijk
Analist@
0
Mooie resultaten. Van Q1 was alleen maart 2020 zeer volatiel. Resultaat Q1 is grotendeels toe te schrijven aan volatiele maand maart. April 2020 is hierin nog niet meegenomen en ook zeer volatiel. Als volatiliteit nog even aanhoudt dan staat er nog een mooi jaar te wachten voor FT.
Toddemij
0
victory advies
0
Het maakt voor FT niet uit wat er gebeurd. Beurs om hoog of omlaag. Als er maar maximale uitslagen zijn. KBC moet even de heer Buffet bellen die 120 miljard liquide heeft gehouden met de verwachting dat we dit jaar nog 50% gaan zakken.

Ik denk eerder dat de shorts hier de koers proberen te drukken. Over 1,5 dag kunt u dit in het shortsell register terug zien. Als ze de koers niet drukken komt er immers een squeeze voor die 5% die er nog inzit en dat zou de koers enorm omhoog jagen. Dit deden ze bij Wereldhave ook. Juist op de momenten dat de koers op zou lopen gooien de shorts er een paar honderd duizend aandelen uit....
suske wiet
0
Inderdaad er zitten no redelijk schorters op .
Normaal gezien zal het nog een heel tijdje volatiel blijven .
De analisten zijn verdeeld .
Heb juist bijgekocht aan 30 .
Nu maar afwachten
suske wiet
0
Knarf
2
Slajeslag
0
De WPA van FlowTraders gaat dit jaar ruim boven de € 10,- uitkomen. Dan is zo'n verlaging in waardering ronduit onzin.
Slajeslag
0
Hoe schat je de kosten (per aandeel) in van de "strategische investering" in MEMX? Mijn inschatting van de WPA komt in dezelfde richting als die jij aangeeft; zelfs nog iets hoger.

13 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.