'Minder Heijmans-personeel Zuidasdok logisch' | DeBeurs.nl

'Minder Heijmans-personeel Zuidasdok logisch'

Gepubliceerd op 21 jun 2019 om 09:52 | Reacties: 2

Heijmans (10:44)

7,580 +0,040 (+0,53%)

AMSTERDAM (AFN) - Dat bouwbedrijf Heijmans personeel van het project Zuidasdok af heeft gehaald, is niet opmerkelijk, schrijven analisten van ING. De overheid weet nog niet wat het definitieve ontwerp moet worden, dus kan niet worden doorgewerkt. Dit soort vertragingen treden wel vaker op bij grote projecten, merken de marktvorsers op, die dan ook geen materiële impact verwachten op de bedrijfsvoering van Heijmans.

De analisten van ING spraken ook met Heijmans over een dispuut met TenneT. Die zaak gaat naar arbitrage en ING verwacht dat er een uitspraak komt in de tweede jaarhelft. Heijmans heeft 10 miljoen euro opzijgezet voor de zaak.

Vooruitkijkend op de halfjaarcijfers die Heijmans op 21 augustus bekendmaakt, spreken de marktkenners de verwachting uit dat het bouwbedrijf de omzet stabiel houdt, maar de onderliggende winst iets op kan voeren. De Nederlandse bouwmarkt presteert namelijk uitstekend, maar heeft wel enige last van tekorten aan materialen en personeel. Ook worden er te weinig bouwvergunningen afgegeven.

ING heeft een buy-advies met een koersdoel van 14,45 euro. Het aandeel Heijmans stond rond 09.45 uur 0,7 procent hoger op 8,78 euro.

4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
z0n0p
0
dasokwat
1
Als de ambtenaren geen beslissing kunnen nemen , moet het personeel maar naar huis.
Of ze nu daar voetballen of bij moeders thuis, Heymans zal ze vast wel door betalen
Japio_
1
quote:

z0n0p schreef op 21 jun 2019 om 11:43:


Heijmans maakt echt met iedereen bonje. Procedeer ze maar het graf in.


Ik zie de advocatuur in tegenstelling tot Heijmans niet in staat om ook maar iets op te bouwen, zij leven immers van verdeeldheid.
dasokwat
1
quote:

Japio_ schreef op 21 jun 2019 om 12:07:


[...]

Ik zie de advocatuur in tegenstelling tot Heijmans niet in staat om ook maar iets op te bouwen, zij leven immers van verdeeldheid.


Ja maar ze zijn heel strikt met het milieu, en dat is toch ook knap.

Ook nog wat opbouwen is misschien iets te veel gevraagd
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.