Alfen sluit zonnepanelen op twee parken aan | DeBeurs.nl

Alfen sluit zonnepanelen op twee parken aan

Gepubliceerd op 24 apr 2019 om 08:05 | Reacties: 3

Alfen N.V. (19 sep)

13,120 0,000 (0,00%)

ALMERE (AFN) - Alfen gaat twee zonneparken van Ecorus aansluiten. De fabrikant van onder meer laadpalen voor elektrische auto's verzorgt voor de parken in het Zeeuwse Tholen en Leeksterveld in Groningen een micronetwerk en de aansluiting op het centrale elektriciteitsnet. Financiële details maakte Alfen niet bekend.

Het zonnepark in Tholen krijgt een capaciteit van 17 Megawatt piekvermogen, dat in Leeksterveld levert maximaal 10 Megawatt. Beide parken zijn naar verwachting in het derde kwartaal operationeel.

Alfen werkte al eerder met Ecorus samen voor zonneparken in Purmerend en Heerhugowaard.

2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
GunoVin
0
Echt een tech bedrijf. Heeft een beursgang gemaakt zonder beleid. Soortgelijk bedrijf met goede beursadviseurs zijn tot 2 a 3 maal toe in waarde gestegen. Daar doe je het voor. Als belegger stap je er dan ook heel snel weer uit. Voor zover het mogelijk is, want er vindt nauwelijks handel plaats. verstand van palen maar niet van geld.
GunoVin
0
De beursgang was een soort van kwaliteitsstempel. De dalende koers zegt ook wat over je vermeende kwaliteitsstempel. Ze zitten nu zowat aan de beginkoers. Het gaat niet lang meer duren voor het uitschrijven van obligaties. Dan moet je er definitief uitstappen denk ik.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.