'ABN AMRO maakt voortgang met IT' | DeBeurs.nl

'ABN AMRO maakt voortgang met IT'

Gepubliceerd op 24 jun 2019 om 10:10 | Reacties: 6 | Onderwerpen: banken 

ABN AMRO BANK N.V. (16 nov)

16,650 +0,150 (+0,91%)

AMSTERDAM (AFN) - ABN AMRO maakt naar eigen zeggen goede voortgang met zijn investeringen in IT. Dat schrijven analisten van ING naar aanleiding van een innovatie-update van de bank. Waar ABN vorig jaar nog meende een jaar achter te liggen op Scandinavische banken, is die achterstand verkleind naar een halfjaar. ABN denkt dan ook voor te liggen op andere banken in Nederland.

De verbeteringen in IT moeten ABN AMRO helpen de kosten omlaag te brengen tot 5 miljard euro volgend jaar. De ING-analisten denken dat de bank op dat gebied goed op weg is, maar tegelijkertijd zetten extra uitgaven om witwassen op te sporen druk op de kosten.

ING heeft een hold-advies voor ABN AMRO met een koersdoel van 26,50 euro. Het aandeel ABN AMRO stond maandag na een klein uur handelen 0,5 procent lager op 18,96 euro.

6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
taurus86
0
Sjokkend bereikt deze bank zijn doelen, als ze tenminste niet te ver weg liggen. Maar niet getreurd: "Vol verwachting klopt ons hart...."
Peak
0
De ene kneus beoordeelt de andere. Om te gillen !! Guys:.... de wedstrijd is al gelopen hoor en jullie staan beide laatste !!!
Kap er lekker mee, ga in de bezemwagen en koop bitcoins van het restant aan kantoorgebouwtjes.
Het was niks, het bleef niks en het wordt al helemaal niks. Op de road to nowhere.
Nietzsche2016
0
Peak
1
Nietzsche? Ook al een tijdje geleden overleden.. Waar maken we ons ook eigenlijk druk over ?. Kapitalisme vernietigt uit zichzelf allerlei vormen van inefficiency. Kwestie van tijd.
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.