Groen licht voor onderzoek met middel van Kiadis

Gepubliceerd op 26 februari 2020 09:03 | Reacties: 5

Kiadis Pharma (16:24)

2,190 +0,787 (+56,09%)

AMSTERDAM (AFN) - De Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA heeft toestemming gegeven voor een onderzoek naar medicijnen die met behulp van Kiadis' technologie zijn ontwikkeld. De Ohio State University zal het onderzoek uitvoeren, maakte het beursgenoteerde biotechbedrijf bekend.

Het fase 1-onderzoek draait om de werking van bepaalde cellen die ziekteverwekkers doden en werkzaam moeten zijn tegen vormen van leukemie. Deze zogeheten NK-cellen zijn ontwikkeld met behulp van een gepatenteerd platform van Kiadis. Het onderzoek moet verder bewijs leveren voor de werking van het product K-NK003 van Kiadis.

De tests, waarvoor de werving van patiënten in maart begint, moeten uitwijzen of de therapie veilig is voor de behandeling van leukemie. Daarnaast proberen onderzoekers uit te vinden wat de optimale dosering is. Kiadis heeft met de Ohio State University een onderzoeksamenwerking afgesloten.

5 Posts
dipje
0
Blij dat ik mijn stukjes heb vastgehouden...heb een flinke draai om mijn oren gekregen vorig jaar...kumpt good
Jopie1962
0
Je ziet dat het geld de nuchtere Nederlanders in de zakken brandt. Als er ergens iets positiefs te roepen valt, knált de koers omhoog. +19% op dit moment. :-)
TraderT123
0
Aandeel is in 1,5 jaar tijd meer dan 90% gezakt. 19% stijging is nog helemaal niks.
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.