'Prestaties ASR zien er goed uit'

Gepubliceerd op 26 augustus 2020 09:06 | Reacties: 2 | Onderwerpen: ASR 

ASR Nederland (23 okt)

28,080 -0,010 (-0,04%)

AMSTERDAM (AFN) - De prestaties van verzekeraar ASR in de eerste helft van het jaar zien er goed uit. Dat constateren analisten van Citi. Zij wijzen daarbij onder meer naar het operationele resultaat en het genereren van kapitaal.

Ook KBC Securities stelt dat de resultaten beter dan verwacht zijn. "Solide", aldus de kenners in een rapport. Ze verhogen het koersdoel voor het aandeel naar 32 euro van 30 euro en handhaven het hold-advies. "Sinds onze opwaardering eind maart heeft de koers een sterk herstel laten zien", geven de analisten aan. KBC heeft echter een voorkeur voor NN Group en Ageas.

Ook ING noemt de resultaten solide en wijst op de overname van het restbelang in Brand New Day PPI. De kenners, die een buy-advies hanteren, noemen ook het interimdividend een hoogtepunt uit het handelsbericht van de verzekeraar.

Het aandeel ASR stond woensdag omstreeks 09.25 uur 4,7 procent hoger op 31,73 euro en voerde hoofdindex AEX aan.

2 Posts
SuTrade
0
oww.... gisteren las ik wat minder over ASR en vandaag is alles weer goed.... Gelukkig heb ik niks van NL aandelen in mijn portfolio !
Mr.Windows
0
Apart dat Brand New day 100% naar ASR gaat terwijl ze 9 jaar terug ze het van de daken afschreeuwden dat BND heeel anders is. In het filmpje zit wel NN/Aegon/Delta Lloyd en SNS maar AMEV of Stad Rotterdam er niet bij als voorlopers van ASR. Even lachen aan het einde van de beursdag in NL

www.youtube.com/watch?v=apVPRKmXSog
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.