Britse laadpalendeal voor Alfen

Gepubliceerd op 27 oktober 2020 07:35 | Reacties: 7 | Onderwerpen: Groot-Britannië 

Alfen N.V. (17:37)

61,400 -0,400 (-0,65%)

LONDEN (AFN) - Laadpalenfabrikant Alfen heeft een driejarige raamovereenkomst getekend met het Britse energiebedrijf SSE Enterprise. Alfen gaat laadpunten leveren die kunnen worden ingezet door klanten en medewerkers van die onderneming.

Financiële details van de deal zijn niet verstrekt.

9 Posts
Sjonnie2
1
De amateurs van persbureau AFN maken zich er wel heel makkelijk vanaf met dit summiere persbericht. Gelukkig heeft ABM wat meer details in hun persbericht gezet:

(ABM FN-Dow Jones) Het Britse SSE Enterprise heeft een raamwerkovereenkomst getekend met Alfen. Dit maakte Alfen dinsdagochtend bekend, zonder financiële details te noemen.

De overeenkomst heeft een looptijd van drie jaar.

Alfen zal SSE voorzien van "slimme, betrouwbare laadpalen" voor elektrische voertuigen die kunnen worden ingezet voor klanten van SSE Enterprise. Alfen heeft SSE voorzien van Eve Double laadstations, die worden geïnstalleerd in Perth en Reading.

SSE investeert in EV-laadinfrastructuur om de 12.000 medewerkers op weg te helpen naar zero emission en om het omvangrijke wagenpark van 3.500 auto's om te zetten naar elektrische auto's

Het aandeel Alfen sloot maandag 3,9 procent lager op 56,50 euro.

Door: ABM Financial News.
Wilbar
1
quote:

Sjonnie2 schreef op 27 oktober 2020 08:24:


De amateurs van persbureau AFN maken zich er wel heel makkelijk vanaf met dit summiere persbericht. Gelukkig heeft ABM wat meer details in hun persbericht gezet:
...
Hoezo amateurs? De amateurs van Alfen hebben zelf (tot nu toe) helemaal niets op hun eigen website gepubliceerd. Dat noem ik pas je er wel heel makkelijk van af maken.
Sjonnie2
0
Hoezo amateurs bij Alfen ? Dit maakte Alfen dinsdagochtend bekend, zonder financiële details te noemen., ik ga ervan uit dat dit persbericht vandaag nog op de website van Alfen wordt gezet.


Wilbar
0
quote:

Sjonnie2 schreef op 27 oktober 2020 08:48:


Hoezo amateurs bij Alfen ? Dit maakte Alfen dinsdagochtend bekend, zonder financiële details te noemen., ik ga ervan uit dat dit persbericht vandaag nog op de website van Alfen wordt gezet.

Het kost geen enkele moeite om het persbericht dat Alfen heeft doen uitgaan ook gelijkertijd op de eigen website te zetten. Dat kan en doet elk zichzelf respecterend beursgenoteerd bedrijf. Waar u van uit gaat is niet zo relevant; het gaat er in de beleggerswereld mede om wat en wanneer Alfen zelf aan zijn aandeelhouders meedeelt op de eigen company site. Nu is de aandeelhouder afhankelijk van wat individuele persbureaus er van bakken en daar moet je als aandeelhouder (en als bedrijf) niet afhankelijk van willen zijn.
Sjonnie2
0
"Nu is de aandeelhouder afhankelijk van wat individuele persbureaus er van bakken en daar moet je als aandeelhouder (en als bedrijf) niet afhankelijk van willen zijn."

Met het bovenstaande ben ik het uiteraard eens, maar u zult het toch wel met mij eens zijn dat het persbericht van AFN wel heel summier is vergeleken met ABM. Wel goed om te zien dat Alfen het persbericht zojuist geplaatst heeft op z'n eigen website zodat we het bericht op z'n juiste waarde kunnen inschatten.
Bedankt voor het delen van de link .
Schumpedro
0
Deze deal an sich is niet super spannend voor Alfen. Het toont echter wel aan dat ze echt voet aan de grond krijgen in de UK wat natuurlijk een gigantische markt is en wordt voor laadpalen.
Wilbar
0
Uiteraard vond ik het bericht persbericht van AFN wel heel erg summier. Juist daarom kijk ik bij persberichten van (voor mij) interessante bedrijven altijd op de eigen site om het originele bericht te lezen; dat is namelijk voor allen dezelfde bron. En in de meeste gevallen vind ik die bron informatiever dan het persbureau bericht.
Maar verder is het natuurlijk gewoon goed nieuws.
9 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.