Fitness en outdoor stuwen omzet Garmin

Gepubliceerd op 28 oktober 2020 17:18 | Reacties: 2

TOMTOM NV NAM. EO-,20 (mei '19)

7,380 0,000 (0,00%)

KANSAS CITY (AFN/BLOOMBERG) - Navigatiebedrijf Garmin heeft afgelopen kwartaal goede zaken gedaan. Met name fitnesstrackers vonden gretig, maar ook gps-systemen voor wandelaars en kampeerders verkochten beter dan een jaar geleden. Door het coronavirus zijn mensen meer aan individuele sporten gaan doen en wordt er ook meer gehiket en gekampeerd in plaats van vakanties naar steden.

Divisies die het minder deden waren die waar systemen voor de auto-industrie en de luchtvaart worden gemaakt. Die sectoren hebben ook veel last van de gevolgen van de coronacrisis. De verkoop van systemen voor scheepvaartnavigatie groeide wel hard.

Garmin zag de omzet in de periode groeien tot 1,1 miljard dollar, tegen 934,4 miljoen dollar een jaar eerder. De nettowinst bedroeg 313,4 miljoen dollar. De navigatiespecialist rekent voor heel het jaar op een omzet van rond de 4 miljard dollar.

2 Posts
Backfire
0
Dit had tomtom kunnen zijn.....De kracht van een uitstekende Directie zie je hier.
Meppeler Mug
0
TomTom heeft duidelijk ingezet op een verkeerd toekomstbeeld. Miljarden euro’s verspilt met als gevolg een enorme omzetdaling en zeer slechte resultaten. Mismanagement noemen ze dit. Garmin heeft ziin management veel beter geregeld. Dat blijkt nu wel!
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.