Pharming wil minderheidsbelang in partner

Gepubliceerd op 29 maart 2019 07:33 | Reacties: 9 | Onderwerpen: biotechnologie 

Pharming (29 mei)

1,333 -0,008 (-0,56%)

LEIDEN (AFN) - Biotechnoloog Pharming is van plan een minderheidsbelang te nemen in zijn partner BioConnection. Dat is het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de steriele afvulling van de ampullen met het Pharming-product Ruconest uit de gezuiverde werkzame stof.

Het minderheidsbelang van Pharming heeft een waarde van 4,1 miljoen euro, deels in contanten en deels in het omzetten van vooruitbetalingen. BioConnection wil zijn productiecapaciteit uitbreiden. Ook andere huidige aandeelhouders van BioConnection ondersteunen de onderneming met extra investeringen.

De investering van Pharming moet nog formeel worden gedocumenteerd. Dat proces wordt waarschijnlijk volgende week afgerond.

12 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
NielsG
1

Chief Executive Officer Sijmen de Vries, zegt: 
"BioConnection is voor Pharming al jaren een uitstekende partner en vormt een belangrijk onderdeel van onze toekomstplannen. Hoewel het niet onze intentie is een actieve uitvoerende rol in het bedrijf te spelen, zal een succesvolle expansie direct ten goede komen aan Pharming, aangezien we streven naar vergroting van onze eigen capaciteit ter ondersteuning van de groeiende vraag naar RUCONEST® en daarnaast naar verbreding van onze pijplijn.”
Godfather
1
quote:

Patience schreef op 29 maart 2019 09:27:


Het aandeel pharming heeft zijn glans al gehad.
volledig mee eens
svenhedin
0
quote:

kabouter plop schreef op 29 maart 2019 09:45:


[...]volledig mee eens


??????????????????????
Wat een onzinnige opmerking !!!!!!!!!!!!

Fluitgast
0
Patience en kabouter Plop, met deze opmerking hebben jullie jezelf enorm te kijk gezet. Kabouter Plop doet zijn naam eer aan. Als je niet weet waar je over schrijft doe dan niets.
chogogo
0
quote:

Fluitgast schreef op 29 maart 2019 18:54:


Patience en kabouter Plop, met deze opmerking hebben jullie jezelf enorm te kijk gezet. Kabouter Plop doet zijn naam eer aan. Als je niet weet waar je over schrijft doe dan niets.Nou ik moet zeggen dat "Fluitgast" ook niet excelleert in het feit dat het eer doet aan zijn/haar naam. En met deze opmerking zet jij je ook te kijk, dus stop ook met je commentaar. Respecteer eenieders mening.
Godfather
0
quote:

Fluitgast schreef op 29 maart 2019 18:54:


Patience en kabouter Plop, met deze opmerking hebben jullie jezelf enorm te kijk gezet. Kabouter Plop doet zijn naam eer aan. Als je niet weet waar je over schrijft doe dan niets.als je naar de koers kijkt is de glans er tocht af, dus wat heb ik verkeerd gezegd kijk maar naar de koers zegt al genoeg plopper de plop
orap
0
als de productiecapaciteit fors wordt uitgebreid vermoed ik dat PH de omzet in de (nabije) toekomst fors zal stijgen. De manier waarop ze dit financieel hebben afgerond vind ik prima gedaan
conillio
0
De huidige inspanningen van Pharming op een breed front, maken Pharming een bedrijf om rekening mee te houden. Het past niet om in ollekebolle manier de acties van de heer de Vries te bagateliseren. Hij is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van zijn bedrijf en doet dat op een vooruitstrevende wijze.
FrankO
0
Strategisch slim en positie financieel kan het lijden.
Omzet en resultaat met sprongen omhoog.
Binnenkort komt er 4% omzet China bij.
Koersdoel E2,00 minimaal nog dit jaar!
Koopadvies zou ik zeggen.
12 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.