'Belangrijke dag' voor volledig Brits Unilever

Gepubliceerd op 30 november 2020 08:40 | Reacties: 4

UNILEVER NAM. EO -,16 (27 nov)

50,380 -0,620 (-1,22%)

LONDEN (AFN) - Aandelen van was- en levensmiddelenconcern Unilever zullen maandag voor het eerste als volledig Brits bedrijf op de beurzen in Londen, Amsterdam en New York worden verhandeld. Dit weekend werd de juridische verhuizing van het concern afgerond. Volgens Unilever-voorzitter Nils Andersen is maandag een "belangrijke dag" voor het Britse bedrijf.

Andersen bedankte in een verklaring nog maar eens de aandeelhouders van Unilever die de juridische verhuizing mogelijk hebben gemaakt. Door de versimpeling van de structuur is Unilever naar eigen zeggen onder meer beter in staat om strategische wijzigingen in de portfolio door te voeren.

Het bedrijf benadrukte nog maar eens dat er geen wijzigingen aangebracht zullen worden in de activiteiten en locaties. Ook is geen sprake van ingrepen in het personeelsbestand in zowel het Verenigd Koninkrijk als Nederland.

Rotterdam is en blijft de thuishaven van Unilevers Foods & Refreshment-divisie. De onderdelen Home Care en Beauty & Personal Care blijven gevestigd in het Verenigd Koninkrijk.

6 Posts
tom de belegger
0
Menno87
0
quote:

tom de belegger schreef op 30 november 2020 09:29:


Ik kan ze alleen niet traden nu bij de giro:-( Meer mensen last van?


Ik zag bij mij in de giro ineens 8 transacties staan. Dit bleek de omzetting te zijn van het aandeel. Niet gekeken of ik kan verkopen of aankopen.
tom de belegger
0
Ja klopt ik ook!

Zie dit staan bij een verkoop/koop:

Het maximum aantal open orders voor dit product is 0. Gelieve een aantal van uw openstaande orders te verwijderen voordat u een nieuwe order plaatst in dit product.
Steef026
0
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.