Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beurs in Amsterdam verspeelt eerdere winsten

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

40 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 13 maart 2020 19:04
    quote:

    Verstraler schreef op 13 maart 2020 18:58:

    Mensen mensen.. als ik jullie zo hoor vergaat de wereld? Stap even uit de emotie.. stijg boven jezelf uit, dan zie je de magnifieke koopkansen die er nu liggen.. iedereen anticipeert al op worst case, dus kan alleen maar meevallen..
    Geniet van het weekend!
    Niemand die je tegen zal houden...je zal wel teveel geld hebben of je zit diep in de shit en hoopt dat meer mensen zo gek zijn zodat je verlies minder wordt.
    Wij proberen mensen te behoeden om nog meer geld te verliezen.
  2. Debo 13 maart 2020 19:06
    quote:

    Verstraler schreef op 13 maart 2020 18:58:

    Mensen mensen.. als ik jullie zo hoor vergaat de wereld? Stap even uit de emotie.. stijg boven jezelf uit, dan zie je de magnifieke koopkansen die er nu liggen.. iedereen anticipeert al op worst case, dus kan alleen maar meevallen..
    Geniet van het weekend!
    Een normaal mens hier!!! God zij dank, ze bestaan nog tussen de schijtpapierhamsteraars.
  3. [verwijderd] 13 maart 2020 19:46
    Dit wordt een lijntje van uitersten, deze gaat zeker mee het weekend in.
    "The lucky sperm club" noemen ze dat op het US-forum.

    Ik heb begrepen dat Trump om 20.00 uur onze tijd gaat spreken, het volk gaat bedienen, ik ga zeker live kijken.

    "Its a hoax, its because of Biden, Berny is a cocksucker and Nancy could clean my toilet, this weekend I go to Lara Mo Lara to play golf and eat burgers".......DJ+1300 points.
  4. forum rang 8 Lepre Chaun 13 maart 2020 19:58
    Het volume van de goederenexport was in januari 3,7 procent groter dan in januari 2019, meldt het CBS. De groei is wat kleiner dan in de voorgaande maand. In januari 2020 groeide vooral de export van elektrotechnische machines en aardolieproducten. Het volume van de import was in januari 1,2 procent groter dan een jaar eerder.

    Exportradar: Omstandigheden export gunstiger
    Het beeld voor de export is in maart 2020 gunstiger dan in februari. Ten opzichte van de vorige Exportradar is van zes indicatoren nieuwe informatie beschikbaar gekomen. Zes indicatoren verbeterden. De condities worden in sterke mate bepaald door de ontwikkelingen op de belangrijkste afzetmarkten voor Nederlandse export en door de ontwikkeling van de Nederlandse concurrentiepositie. De indicatoren in de radar hangen goed samen met de export, maar een verbetering van de omstandigheden betekent niet per se een hogere groei van de export.

    De krimp op jaarbasis van de Duitse industriële productie was kleiner. Verder was de ontwikkeling van de reële wisselkoersen gunstiger. Het producentenvertrouwen in Duitsland en de eurozone was minder negatief. Ten slotte was het oordeel van producenten in Nederland en de eurozone over de buitenlandse orders ook minder negatief.

    Relevante links
    Toelichting - Exportradar
    Meer nieuws conjunctuur

    Export groeit bijna 4 procent in januari
    vandaag 06:30
    Aantal faillissementen nagenoeg onveranderd
    gisteren 06:30
    Productie industrie 0,3 procent hoger in januari

    11-3-2020

    Prachtige cijfers wel
  5. forum rang 5 DNFTT 13 maart 2020 21:38
    quote:

    Brievenbus schreef op 13 maart 2020 18:35:

    Zo'n Robin bezit duidelijk helemaal niets... :-)
    Robin bezit een flink deel van de DSM-5

    Hij weet zijn primitieve reflexen niet te onderdrukken en is één van die asocialen die een voorraad van 6 maanden aanlegt waardoor de rest een paar dagen lang lege schappen treft.

    Over max 2 maanden is de corona uitgeraasd en zal onze Robin als een nachtkaars doven.

  6. Fred 15 maart 2020 15:01
    Mijn god toch die roepers. Ik ben zeventig en doe al van mijn zestien aan beleggen(met de paplepel binnengekregen). Altijd is er wel een onheilsprofeet te vinden. Het raarste vind ik dat, als dit werkelijkheid wordt, deze man meteen bestempeld wordt als de nieuwe goeroe, de expert. Reken maar uit hoe dikwijls ik deze situaties al heb meegemaakt maar nog NOOIT heb ik één bank verantwoordelijk expert mij weten opbellen dat het dringend tijd was alles te verkopen. Alsmaar roepen dat het een kans is om bij te kopen. Daarmee heb je ALTIJD gelijk. Geen enkel degelijk aandeel van 55 jaar geleden staat ook nu niet hoger dan toen. Maar van de experts zou je toch verwachten dat zij in deze situatie 14 dagen geleden ALLES verkocht zouden hebben en nu terug ingekocht. Tientallen procent winst en zelfde aantal aandelen in portefeuille. Maar nee hoor blijven rustig zitten met het argument "als je geschoren wordt, moet je stil zitten". Dit bewijst enkel één ding. Iedereen is expert alleen niet iedereen heeft de gave om mensen met te glimlach te kunnen bedriegen.
40 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links