Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming Januari 2021

13.329 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 ... 663 664 665 666 667 » | Laatste
wiegveld
2
Voor de studie morgen.
Zeer recent overzichtsartikel van HAE behandeling, geregistreerde geneesmiddelen tabel 1 en middelen in ontwikkeling.tabel 2
Een ervan Garadacimab geeft 99% reductie van aanvallen in fase 2 studie. Er komt nog meer aan, mijn conclusie is dat dit niet goed is voor Ruconest op termijn. geen aanval geen omzet.
Bijlage:
Ixalan68
10
quote:

Janssen&Janssen schreef op 16 januari 2021 10:17:

Aan alle mensen die pharming de afgrond in wensen en hopen dat dit bedrijf over 2 a 3 jaar failliet is en niet meer bestaat. vanwege het uitblijven van nieuwe producten uit de pijplijn, of het stagneren van de verkopen op HAE gebied. en bovenal het uitblijven van de onderzoeks resultaten wbt Covid. Jullie zijn ziek, verdorven, en ..... tot in de kern. jullie zouden jullie moeten schamen met zn uitspraken.

WAAROM??

Ten eerste de hele wereld staat momenteel in de brand:
- ruim 3000 dagelijkse doden in de VS op 1 dag wbt Covid
www.ad.nl/buitenland/vs-recordaantal-...

- Medische zuurstof te kort in Brazilie & Belgie, waardoor ze daar al een selectie moeten gaan maken ie wel en niet mag worden opgenomen. omdat ze niet iedereen van zuurstof kunnen voorzien die deze mensen zo hard nodig hebben.
www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/ar...

- De avondklok voor heel Frankrijk gaat vanavond van 18.00 tot 6.00 uur voor de komende 3 weken, hoe lang deze maatregelen van kracht blijven is onbekend.
www.telegraaf.nl/nieuws/1146033334/av...

- Engeland roept de noodtoestand uit omdat ze het aantal patienten niet meer aankunnen en dat het water het zorgpersoneel aan de lippen staat.
nos.nl/artikel/2363592-recordaantal-d...

- Nederland gaat voor 3 weken extra in lockdown, hierdoor blijven scholen,winkels,horeca dicht.
wat te denken van alle gezinnen die met kinderen thuis zitten, die geen leerkracht zijn.
de kinderen lopen gigantische leerachterstanden op, mensen met een eigen zaak die nu al ruim 2 a 3 maanden dicht zijn deze zijn zo goed als failliet, het uitzicht voor deze mensen is 0 niks nada.
deze mensen zitten al maanden in zak en as, moeten noodgedwongen hun huis verkopen omdat er dadelijk anders geen eten op de plank ligt voor hun en hun gezin.
www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2...

- in heel de wereld is elke vorm van ontspanning en recreatie aan banden gelegd en hoe lang het nog gaat duren weet niemand.
- het vaccineren gaat minimaal 1 a 2 jaar in beslag nemen voor de gehele wereld bevolking en hoe lang het vaccin werkt weet niemand, elke dag dat het extra werkt kunnen de fabrikanten garanderen.
wat de bijwerkingen op lange termijn zijn weet niemand, maar je zal en moet een risico gaan nemen momenteel omdat de HELE WERELD er aan onderdoor gaat.

Er zijn meerdere behandelingen voor Covid mogelijk alleen deze zijn allemaal niet 100% trefzeker wat betreft het terugdringen van het aantal doden & IC patienten

Pharming heeft in een compassionate use program in April 5 patienten behandeld alle patienten waren binnen 7 dagen van de IC af, en van het extra zuurstof. Van de mensen die al opgegeven waren anders mogen ze niet meedoen aan het compassionate use program ( het aller aller laatste redmiddel voor een MENSENLEVEN). is gebleken dat RUCONEST SUCCESVOL is bij COVID PATIENTEN.
hier heeft pharming en osthoff kracht ingezien en zijn ze een phase 2 studie gaan opzetten.
deze loopt al vanaf 10 augustus tot vandaag de dag. Dit zijn 6 maanden, bijna net zo lang als dat fabrikanten er over hebben gedaan om een vaccin te vinden voor deze ellende. Alleen met het vaccin is het nog lang niet zeker hoe lang je beschermt blijft, wat de bijwerkingen op lange termijn zijn en dergelijke.

in het studie protocol van basel staat ook duidelijk uigelegd mocht deze trial niet succesvol zijn dat deze per direct wordt afgebroken en dat dit gemeld moet worden. (zie pagina 19 van de bijlage).
aangezien dit nog niet is gebeurd kan je er wel vanuit gaan dat de trial succesvoller is dan het SOC die momenteel geld in de wereld, waarom anders ook nog eens en aparte PHASE 4 studie in amerika, die niet door osthoff of pharming geintieerd is, maar geheel op eigen kop van het onderzoekscentrum ( of krijgen ze opdracht van de FDA hiervoor om iets aan te tonen)

Ruconest is extreem veilig gebleken voor jaren en heeft al zelfs een toepassing bij kinderen vanaf 2 jaar .ze zijn nu zelfs op zwagere vrouwen (hier hoort ook een foetus bij) aan het testen bij pre eclampsia. Bind mij maar op touw 10 hoog maar een veiliger medicijn krijg je volgens mij niet.

dan de HAE makrt de patienten krijgen Ruconest toegedient als er een droobraak is van een angio oedeem bij het gebruik van concurrerende medicijnen. de mensen zijn dus genoodzaakt om op ruconest over te stappen omdat ze anders levensbedreigende zwellingen krijgen, die je alleen met ruconest onder controle krijgt.
de HAE markt wordt al jaren toegescheven dat deze goed is voor 100 miljarden in 2026, er zijn diagrammen waar meerdere onderzoekers pharming een relatief groot gedeelte van deze markt toekennen.

Denk in het vervolg eens wat verder na voordat jullie een bedrijf wat levensreddende medicijnen maakt de afgrond in willen jagen, het schijnt dat jullie dat jullie het belangrijker vinden dat een bedrijf failliet gaat of niet verder mag groeien om eigen gewin (zitten jullie soms short)

Met andere woorden jullie vinden jullie eigen belang wat betreft de stand pver de lopende onderzoeken van pharming belangrijker dan een mensenleven want daar komt het wel op neer in jullie dagelijkse posten. In en in triest.

Dit allemaal gezegd hebbende een fijn weekend allen
[verwijderd]
0
quote:

TheDutches schreef op 16 januari 2021 23:10:

Gewoon eens leuk creatief bezig geweest en geprobeerd het Forum eens in beeld te brengen.
Ik zie mijzelf ook wel terug in de man het het vergrootglas. Leuk gedaan Dutches.
Ixalan68
3
Ik ben het eens met het artikel van j&j 10.17 16-01 .Dit betoog klopt. De mensheid wordt bedreigd met een akelig virus wat zijn best doet om te overleven en daarom nog veel besmettelijker is geworden. De vaccins komen eraan, de diverse medicijnen worden zo goed mogelijk ingezet, en Ruconest zit nog in een trial. Wij aandeelhouders moeten gewoon geduld hebben. Als de eerste trial dubieuze resultaten zou hebben gaat men niet elders hetzelfde proberen. Daarvoor is dit HAE medicijn te kostbaar. Ook zal een bedrijf geen extra kosten willen maken als het toch een aflopende zaak is. Want dan doe je geen moeite om sneller en wat voordeliger de produktie opvoeren. Ruconest kan nimmer als enig medicijn iedereen op deze wereld redden. Men doet met de longproblemen door dit virus veroorzaakt waarschijnlijk nieuwe inzichten op die heel belangrijk kunnen zijn voor soortgelijke longproblemen bij andere ziektes. Ik heb alle vertrouwen in dit bedrijf en de koers is iets wat pas gaat leven als blijkt dat Ruconest buiten HAE gebruikt mag worden en daar zullen we op moeten wachten. De diverse lopende onderzoeken zijn ergens blijven steken door de huidige virusproblemen, nieuwe patienten zoeken kan even niet, wat al gestart is gaat door met de huidige patienten. Wat kan daar nu mis mee zijn? Tijd, het kost veel tijd, en meer is het niet.
Bang afwachten op betere tijden
0
quote:

TheDutches schreef op 16 januari 2021 23:10:

Gewoon eens leuk creatief bezig geweest en geprobeerd het Forum eens in beeld te brengen.
Stuur het per mail naar Pharming. Misschien gebruiken ze het wel als achtergrond op hun webpagina :D
Bang afwachten op betere tijden
1
quote:

wiegveld schreef op 16 januari 2021 23:55:

Voor de studie morgen.
Zeer recent overzichtsartikel van HAE behandeling, geregistreerde geneesmiddelen tabel 1 en middelen in ontwikkeling.tabel 2
Een ervan Garadacimab geeft 99% reductie van aanvallen in fase 2 studie. Er komt nog meer aan, mijn conclusie is dat dit niet goed is voor Ruconest op termijn. geen aanval geen omzet.

Die voelen de bui al hangen en moeten wel iets doen om te overleven. Als Ruconest bekend geraakt in de Vs gaan ze ten onder door de lagere kost van Ruconest.

Enkel mijn mening
Gala-diner
10
quote:

Ixalan68 schreef op 17 januari 2021 00:20:

[...]
'in het studie protocol van basel staat ook duidelijk uigelegd mocht deze trial niet succesvol zijn dat deze per direct wordt afgebroken en dat dit gemeld moet worden. (zie pagina 19 van de bijlage).
aangezien dit nog niet is gebeurd kan je er wel vanuit gaan dat de trial succesvoller is dan het SOC die momenteel geld in de wereld, waarom anders ook nog eens en aparte PHASE 4 studie in amerika, die niet door osthoff of pharming geintieerd is, maar geheel op eigen kop van het onderzoekscentrum ( of krijgen ze opdracht van de FDA hiervoor om iets aan te tonen'.


Dat zijn de feiten omtrent het Covid onderzoek van Pharming.
De reden dat ik net na de kerstdagen een flink bedrag heb geïnvesteerd in aandelen Pharming.
Onbegrijpelijk dat 'de massa' dit niet in de gaten heeft...
[verwijderd]
0
quote:

Rocker Hope schreef op 17 januari 2021 00:38:

[...]Stuur het per mail naar Pharming. Misschien gebruiken ze het wel als achtergrond op hun webpagina :D
Als we op 2,- plus staan lappen we allemaal een beetje lijsten het in en bieden het pharming aan.
Janssen&Janssen
1
quote:

Gala-diner schreef op 17 januari 2021 04:39:

[...]
'in het studie protocol van basel staat ook duidelijk uigelegd mocht deze trial niet succesvol zijn dat deze per direct wordt afgebroken en dat dit gemeld moet worden. (zie pagina 19 van de bijlage).
aangezien dit nog niet is gebeurd kan je er wel vanuit gaan dat de trial succesvoller is dan het SOC die momenteel geld in de wereld, waarom anders ook nog eens en aparte PHASE 4 studie in amerika, die niet door osthoff of pharming geintieerd is, maar geheel op eigen kop van het onderzoekscentrum ( of krijgen ze opdracht van de FDA hiervoor om iets aan te tonen'.


Dat zijn de feiten omtrent het Covid onderzoek van Pharming.
De reden dat ik net na de kerstdagen een flink bedrag heb geïnvesteerd in aandelen Pharming.
Onbegrijpelijk dat 'de massa' dit niet in de gaten heeft...
Misschien wel het beste stukje uit mijn hele betoog. staat gewoon zwart op wit in het protocol. Maar volgens sommige zal dit ook wel "rammelen van alle kanten"
[verwijderd]
0
De vaccins zijn misschien te riskant voor erg oude en terminaal zieke mensen waarschuwt de Noorse gezondheidsdienst nadat 29 mensen zijn overleden na hun vaccinatie.
[verwijderd]
2
quote:

Janssen&Janssen schreef op 17 januari 2021 07:53:

[...]

Misschien wel het beste stukje uit mijn hele betoog. staat gewoon zwart op wit in het protocol. Maar volgens sommige zal dit ook wel "rammelen van alle kanten"
In het protocol staat het volgende over het stopzetten van de trial:

2.9 Early termination of the study

The Sponsor-Investigator may terminate the study prematurely according to certain circumstances, for example:

- ethical concerns,
- insufficient participant recruitment,
- when the safety of the participants is doubtful or at risk, respectively,
- alterations in accepted clinical practice that make the continuation of a clinical trial unwise,
- early evidence of benefit or harm of the experimental intervention

A DSMB will continuously monitor patients’ safety. The DSMB will independently judge and recommend on the need to halt enrolment for further evaluations or to terminate the trial based on information regarding safety.


Hier staat niet dat de trial wordt stopgezet als hij niet succesvol is. Met andere woorden, de uitkomst van de trial kan zijn dat Ruconest geen toegevoegde waarde heeft. Er kan nu nog niets gezegd worden over de uitkomst.

Ook uw bewering dat de ‘compassionate use’ patiënten op de IC betrof, is aantoonbaar onjuist. Net als uw bewering dat Ruconest als allerlaatste redmiddel voor het overlijden zou zijn ingezet. Ook dat is aantoonbaar onjuist. Is dit allemaal onnauwkeurig lezen van uw kant? Kan ik begrijpen, het is taaie materie. Of heeft u een andere bedoeling met het verspreiden van ‘alternative facts’?
viool
0
Ik lees altijd de voor en tegen berichten op dit forum , feit is dat mijn papieren verlies nu dit jaar
al 4000 euro is met Pharming, gelukkig heb ik nog andere aandelen met winst.
Ik kijk vol spanning iedere morgen of er een persbericht is, dat voor een flinke koerssprong zorgt.
Genetic
1
quote:

DeBlauweRidder schreef op 16 januari 2021 19:03:

[...]

Geroeptoeter zonder onderbouwing. Waar staat dat patienten 5 middelen toegediendt hebben gekregen ?
Zucht .... zeker dasD nieuwe alias want die zit in lockdown
Het is in het Engels geschreven, uit het CU verslag van Bazel. Als ik wat schrijf is dat onderbouwd met feiten en opgedane ervaring met studies.

The present study has a number of limitations. First, this was a small case series with a heterogeneous patient population and no controls. Patients may have improved without conestat alfa treatment, although the immediate defervesence and decrease in inflammatory markers is reassuring. Second, sustained complement inhibition may not have been achieved with this current regimen, given the short half-life of conestat alfa and limited treatment duration. Third, all patients were treated with multiple other agents used off-label for the treatment of COVID-19 including LPV/r and hydroxychloroquine.


Genetic
4
quote:

G. Hendriks schreef op 17 januari 2021 08:58:

[...]

In het protocol staat het volgende over het stopzetten van de trial:

2.9 Early termination of the study

The Sponsor-Investigator may terminate the study prematurely according to certain circumstances, for example:

- ethical concerns,
- insufficient participant recruitment,
- when the safety of the participants is doubtful or at risk, respectively,
- alterations in accepted clinical practice that make the continuation of a clinical trial unwise,
- early evidence of benefit or harm of the experimental intervention

A DSMB will continuously monitor patients’ safety. The DSMB will independently judge and recommend on the need to halt enrolment for further evaluations or to terminate the trial based on information regarding safety.


Hier staat niet dat de trial wordt stopgezet als hij niet succesvol is. Met andere woorden, de uitkomst van de trial kan zijn dat Ruconest geen toegevoegde waarde heeft. Er kan nu nog niets gezegd worden over de uitkomst.

Ook uw bewering dat de ‘compassionate use’ patiënten op de IC betrof, is aantoonbaar onjuist. Net als uw bewering dat Ruconest als allerlaatste redmiddel voor het overlijden zou zijn ingezet. Ook dat is aantoonbaar onjuist. Is dit allemaal onnauwkeurig lezen van uw kant? Kan ik begrijpen, het is taaie materie. Of heeft u een andere bedoeling met het verspreiden van ‘alternative facts’?
Dank u voor aanvulling. Had ook al aangegeven dat het verhaal van Jansen & Jansen onjuist is (fakenews) en dat wel helaas door anderen wordt aangenomen voor waar. Er is een verslag gedaan van de CU opzet in Bazel die in de conclusie al de beperkingen aangeeft. Eigenlijk wordt dit soort marketing te veel geplaatst in obscure blaadjes met lage ranking. Hypothetisch zou Ruconest iets kunnen betekenen in de cascade van cytokinen release, helaas heb ik zelf al eerder andere producten met dezelfde claim in het ronde archief zien belanden.
voda
0
quote:

TheDutches schreef op 16 januari 2021 23:10:

Gewoon eens leuk creatief bezig geweest en geprobeerd het Forum eens in beeld te brengen.
Leuk, + AB. Sta ik daar nu met een grote calculator? :-)
s.lin
0
quote:

wiegveld schreef op 16 januari 2021 23:55:

Voor de studie morgen.
Zeer recent overzichtsartikel van HAE behandeling, geregistreerde geneesmiddelen tabel 1 en middelen in ontwikkeling.tabel 2
Een ervan Garadacimab geeft 99% reductie van aanvallen in fase 2 studie. Er komt nog meer aan, mijn conclusie is dat dit niet goed is voor Ruconest op termijn. geen aanval geen omzet.

Dat word Google, kan nog een tijd duren en wat gaat dit middel kosten als het een concurrent word.

[verwijderd]
3
quote:

G. Hendriks schreef op 17 januari 2021 08:58:

[...]

In het protocol staat het volgende over het stopzetten van de trial:

2.9 Early termination of the study

The Sponsor-Investigator may terminate the study prematurely according to certain circumstances, for example:

- ethical concerns,
- insufficient participant recruitment,
- when the safety of the participants is doubtful or at risk, respectively,
- alterations in accepted clinical practice that make the continuation of a clinical trial unwise,
- early evidence of benefit or harm of the experimental intervention

A DSMB will continuously monitor patients’ safety. The DSMB will independently judge and recommend on the need to halt enrolment for further evaluations or to terminate the trial based on information regarding safety.


Hier staat niet dat de trial wordt stopgezet als hij niet succesvol is. Met andere woorden, de uitkomst van de trial kan zijn dat Ruconest geen toegevoegde waarde heeft. Er kan nu nog niets gezegd worden over de uitkomst.

Ook uw bewering dat de ‘compassionate use’ patiënten op de IC betrof, is aantoonbaar onjuist. Net als uw bewering dat Ruconest als allerlaatste redmiddel voor het overlijden zou zijn ingezet. Ook dat is aantoonbaar onjuist. Is dit allemaal onnauwkeurig lezen van uw kant? Kan ik begrijpen, het is taaie materie. Of heeft u een andere bedoeling met het verspreiden van ‘alternative facts’?
Meneer Hendriks,

- when the safety of the participants is doubtful or at risk, respectively,
- early evidence of benefit or harm of the experimental intervention

Bovenstaande zinnen bevestigen toch echt dat het onderzoek op basis van Covid stil gezet zou worden als de behandeling, de patiënt in gevaar zou brengen.

Het onderzoek blijft lopen, waaruit je toch aan mag nemen dat de resultaten bemoedigend zijn.

Groet,
Marieke
[verwijderd]
0
quote:

Genetic schreef op 17 januari 2021 09:29:

[...]
Het is in het Engels geschreven, uit het CU verslag van Bazel. Als ik wat schrijf is dat onderbouwd met feiten en opgedane ervaring met studies.

The present study has a number of limitations. First, this was a small case series with a heterogeneous patient population and no controls. Patients may have improved without conestat alfa treatment, although the immediate defervesence and decrease in inflammatory markers is reassuring. Second, sustained complement inhibition may not have been achieved with this current regimen, given the short half-life of conestat alfa and limited treatment duration. Third, all patients were treated with multiple other agents used off-label for the treatment of COVID-19 including LPV/r and hydroxychloroquine.



Die middelen kregen de patiënten uit de controlegroepen ook maar daar liep het gemiddeld een stuk minder mee af.
Genetic
1
quote:

Ixalan68 schreef op 17 januari 2021 00:33:

Ik ben het eens met het artikel van j&j 10.17 16-01 .Dit betoog klopt. De mensheid wordt bedreigd met een akelig virus wat zijn best doet om te overleven en daarom nog veel besmettelijker is geworden. De vaccins komen eraan, de diverse medicijnen worden zo goed mogelijk ingezet, en Ruconest zit nog in een trial. Wij aandeelhouders moeten gewoon geduld hebben. Als de eerste trial dubieuze resultaten zou hebben gaat men niet elders hetzelfde proberen. Daarvoor is dit HAE medicijn te kostbaar. Ook zal een bedrijf geen extra kosten willen maken als het toch een aflopende zaak is. Want dan doe je geen moeite om sneller en wat voordeliger de produktie opvoeren. Ruconest kan nimmer als enig medicijn iedereen op deze wereld redden. Men doet met de longproblemen door dit virus veroorzaakt waarschijnlijk nieuwe inzichten op die heel belangrijk kunnen zijn voor soortgelijke longproblemen bij andere ziektes. Ik heb alle vertrouwen in dit bedrijf en de koers is iets wat pas gaat leven als blijkt dat Ruconest buiten HAE gebruikt mag worden en daar zullen we op moeten wachten. De diverse lopende onderzoeken zijn ergens blijven steken door de huidige virusproblemen, nieuwe patienten zoeken kan even niet, wat al gestart is gaat door met de huidige patienten. Wat kan daar nu mis mee zijn? Tijd, het kost veel tijd, en meer is het niet.
Medische correctie op dit verhaal:
Virussen bestaan al heel lang en blijven bestaan. Virussen zijn afhankelijk van gastheer en klimatologische omstandigheden. Mutaties zijn bij griepvirussen normaal en bij het Corona virus is dat inmiddels over de 4000 gestegen (net als influenza virus). Door mutaties past het virus zich aan op omgeving (temperatuur, vocht) en kan daardoor langer overleven (besmettelijkheid)

Vaccins zijn gemaakt om het immuunsysteem te activeren en antistoffen aan te maken tegen het virus. Het is dus geen medicijn en kan zelfs gevaarlijk zijn voor mensen met een slecht werkend immuunsysteem (Noorwegen)
Ruconest wordt geclaimd werkzaam te zijn tegen cytokinen release leidend tot sepsis. Dit komt ook voor bij bacteriologische infecties dus had al eerder onderzocht kunnen worden.
Patienten voor studies zijn er genoeg en studies gaan gewoon door. Soms sterven studies een stille dood door voortschrijdend inzicht.
13.329 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 ... 663 664 665 666 667 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 16:52
Koers 0,884
Verschil -0,077 (-8,02%)
Hoog 0,957
Laag 0,861
Volume 31.657.518
Volume gemiddeld 6.382.260
Volume gisteren 2.891.437

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront