Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

gnocchi.
0
Nieuwe details suggereren dat senior Trump aides wisten dat Jan. 6 rally chaotisch kon worden
Pro Publica
25 juni 2021

Op 19 december blies president Donald Trump een tweet uit naar zijn 88 miljoen volgers, waarin hij aanhangers uitnodigde naar Washington te komen voor een "wild" protest.

Eerder die week had een van zijn senior adviseurs een 36-pagina's tellend rapport vrijgegeven waarin werd beweerd dat er significant bewijs was van verkiezingsfraude dat de overwinning van Joe Biden ongedaan zou kunnen maken. "Een geweldig rapport," schreef Trump. "Statistisch onmogelijk om de verkiezing van 2020 te hebben verloren. Groot protest in D.C. op 6 januari. Be there, will be wild!"

De tweet werkte als een startpistool, met twee pro-Trump facties die streden om de controle over het "grote protest."

Aan de ene kant stond Women for America First, geleid door Amy Kremer, een Republikeinse operatieve die de tea party beweging hielp oprichten. De groep wilde aanvankelijk een soort uitgebreid pleidooi houden, met meerdere sprekers die hun zaak uiteenzetten over hoe de verkiezingen waren gestolen.

Aan de andere kant stond Stop the Steal, een nieuwe, radicalere groep die racisten in haar gelederen had opgenomen en de president het podium wilde laten delen met Alex Jones, de radiopresentator die van alle grote sociale media-platforms ter wereld is verbannen wegens haatzaaien, verkeerde informatie en het verheerlijken van geweld. De organisatoren van Stop the Steal zeggen dat hun plan was om naar het Capitool te marcheren en te eisen dat de wetgevers Trump een tweede termijn zouden geven.

Lees verder.

Link Engels.
www.rawstory.com/trump-rally-jan-6/
gnocchi.
0
Het gaat eindelijk gebeuren.
Bill Palmer | 9:09 am EDT 25 juni, 2021.

Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/its-fin...

Donald Trump en de Trump Organisatie zijn bezig met een criminele aanklacht in New York. De Feds hebben een inval gedaan in Rudy Giuliani's huis en zullen hem zeker arresteren. Matt Gaetz zal naar verwachting volgende maand worden aangeklaagd. En een Oath Keeper heeft net een pleidooi voor een aanval op het Capitool gesloten dat lijkt te wijzen op strafrechtelijke problemen voor Roger Stone. Maar hoewel dit allemaal vast op schema ligt, hebben noch Trump noch zijn mede-samenzweerders enige daadwerkelijke juridische gevolgen ondervonden - tot nu toe.

Toen de rechtbank gisteren Rudy Giuliani schorste van het recht om zijn beroep als advocaat uit te oefenen, was dat misschien niet echt een straf - maar het was wel een daadwerkelijke wettelijke straf tegen een mede-samenzweerder van Trump uit het strafrechtelijk systeem. Bovendien vermeldde de uitspraak specifiek dat Giuliani's oneerlijke poging om de verkiezingen van 2020 omver te werpen de reden was dat zijn advocatenvergunning werd geschorst.

Nu hebben we dus eindelijk iets tastbaars in handen, een bevestiging dat het rechtssysteem echt langzaam maar zeker zijn werk doet. Zelfs als er geen handboeien aan te pas komen, bevestigt Rudy's schorsing dat de verwachte criminele takedown van het Trump-kartel niet slechts een optimistische fantasie is. Het is eindelijk echt aan de gang. Donald Trump lijkt te weten dat er nu geen weg meer terug is, gezien hoe uitzinnig gestoord zijn reactie was op Rudy's schorsing.

Laten we dit stap één noemen, in wat zeker een serie van tientallen of zelfs honderden stappen gaat worden die het strafrechtsysteem uiteindelijk gaat nemen tegen het Trump-kartel. Donald Trump, zijn handlangers van de Trump Organisatie, en misschien zijn familieleden, zullen worden aangeklaagd en gearresteerd in New York. Rudy Giuliani is bezig met een aanklacht door de FBI. Andere ondergeschikten van Trump worden ook geconfronteerd met de muziek. Het gebeurt eindelijk. Het is nog steeds een inherent langzaam proces. Het zal nu niet plotseling van de ene op de andere dag gebeuren. Maar het is niettemin officieel aan de gang.
gnocchi.
0
Dominion rechtszaak: Sidney Powell, Mike Lindell en Rudy Giuliani duwden Trump leugens voor roem, glorie -- en kussens
Travis Gettys
25 juni, 2021.

www.rawstory.com/dominon-lawsuit/
gnocchi.
1
Waarom zit Trump niet in de gevangenis? Voormalig advocaat George W. Bush zegt dat hij beschermd wordt
Chauncey Devega, Salon
25 juni 2021

Het regime van Donald Trump heeft de regering van de Verenigde Staten, en in zekere zin het hele land, veranderd in een plaats delict. Gegeven dat, waarom zit Trump niet in de gevangenis? Waarom zitten de collaborateurs en mede-samenzweerders in zijn veelheid van klaarblijkelijke misdaden niet samen met hem in de gevangenis?

Dit zijn vragen die ik mijzelf vele malen heb gesteld tijdens het tijdperk van Trump en deze maanden na zijn couppoging en de aanslag op het Capitool, vooral nu er meer "onthullingen" zijn gedaan over de enorme omvang van Trump's misdaden tegen de democratie, de rechtsstaat en het Amerikaanse volk.

Lees verder.
Link Engels.
www.rawstory.com/trump-jail-2653545097/
gnocchi.
1
Top Republikeinen uit Ohio houden afstand van Trump's 'pity party' rally dit weekend: rapport
Tom Boggioni
25 juni 2021.

www.rawstory.com/trump-ohio-rally/
gnocchi.
1
gnocchi.
1
Ministerie van Justitie klaagt Georgië aan wegens wet ter onderdrukking van stemmen
DOOR Timothy Evans 25 juni 2021.

Link Engels.
hillreporter.com/justice-department-t...

De Amerikaanse procureur-generaal Merrick Garland, die zijn belofte nakomt die hij eerder deze maand heeft gedaan om discriminatie en onderdrukking van kiezers te bestrijden, zal vrijdag een federale rechtszaak aanspannen tegen de staat Georgia om de onlangs aangenomen wet op de onderdrukking van het stemmen ongeldig te verklaren.

De rechtszaak van het ministerie van Justitie zal naar verwachting de Georgische wetgevers en gouverneur Brian Kemp beschuldigen van het effectief discrimineren van niet-blanke kiezers en om te bewijzen dat ze van plan waren dit te doen. De Georgische verkiezingsintegriteitswet beperkt het gebruik van stembiljetten bij afwezigheid, maakt het een misdaad voor groepen om voedsel en water te verstrekken aan kiezers die in de rij staan ??bij stembureaus en droeg de controle over de verkiezingsadministratie over aan de staatswetgever, waardoor een scenario werd gecreëerd waarin Republikeinse politici de uitslag van de verkiezingen bepalen.

Kemp en andere Republikeinen hebben de wet in maart doorgevoerd nadat Georgië, altijd een betrouwbare rode staat, voor het eerst in bijna 40 jaar blauw werd in de presidentiële race en Joe Biden verkoos boven Donald Trump. Democraten hebben de staten ook met succes twee Amerikaanse senaatszetels omgedraaid.

De rechtszaak komt dagen nadat de Republikeinen van het Congres de meest ambitieuze federale stemrechtenwetgeving in een generatie blokkeerden, waardoor de inspanningen van de Democraten om het stemrecht te behouden, werden gedwarsboomd. President Biden en Democratische leiders beloofden te blijven werken om de federale stemrechtwetgeving in wet om te zetten.

Garland en Kristen Clarke, hoofd van de afdeling Burgerrechten van het ministerie van Justitie, zullen naar verwachting later vrijdag een formele aankondiging van de rechtszaak doen.

De DOJ-actie zou erop kunnen wijzen dat de regering-Biden soortgelijke restrictieve stemonderdrukkingswetten in Texas, Arizona en andere door de Republikeinen geleide staten zal aanvechten.
luchtschip
1


The Manhattan DA’s office has informed Donald Trump’s lawyers it is considering CRIMINAL charges against Trump Organization in connection with fringe benefits Trump Org allegedly gave a top executive but didn’t pay taxes on.

twitter.com/DrDenaGrayson/status/1408...

gnocchi.
1
De Trump Organization wordt volgende week strafrechtelijk aangeklaagd door de DA van Manhattan. Dit is wat het betekent.
Bill Palmer | 15:23 uur EDT 25 juni 2021.

Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/the-tru...


Palmer-rapport » Analyse

Maandenlang was het duidelijk dat de officier van justitie van Manhattan strafrechtelijk vervolgd zou worden in zijn onderzoek naar Donald Trump en de Trump Organization. Wekenlang was op basis van verschillende mediaberichten duidelijk dat de eerste ronde van strafrechtelijke aanklachten er aan zat te komen. Nu meldt de New York Times vandaag dat de eerste ronde van aanklachten al volgende week komt. Dus wat betekent het?

The Times zegt dat de aanvankelijke strafrechtelijke vervolging niet alleen gericht zal zijn tegen de CFO Allen Weisselberg van Trump Organization, maar ook tegen de Trump Organization als bedrijf. De aanklacht tegen Weisselberg is duidelijk bedoeld om hem onder druk te zetten om de familie Trump aan te vallen. De aanklacht tegen de Trump Organization is intrigerender.

Je klaagt niet een heel bedrijf aan voor financiële misdrijven, tenzij je verwacht te kunnen bewijzen dat zijn topfunctionarissen allemaal betrokken waren bij de criminele samenzwering. Dus deze aanklacht zal de facto een aanklacht zijn tegen Donald Trump en zijn kinderen. Het is gemakkelijk om dit te interpreteren als een voorloper van individuele strafrechtelijke aanklachten tegen elk lid van de Trump-familie die betrokken is bij het runnen van de Trump-organisatie.

Dus waarom de eerste aanklacht indienen? Om de bal aan het rollen te krijgen. Het zal schokgolven veroorzaken binnen de familie Trump. Het zal de kinderen van Trump dwingen om op zijn minst te overwegen hem aan te vallen. En het zal het publiek voorbereiden op wat komen gaat.

Dus wordt er volgende week iemand buiten Weisselberg gearresteerd? Dat is aan de aanklagers. Het strafrechtelijk vervolgen van een heel bedrijf is zeldzaam, dus we zullen moeten zien hoe dit uitpakt. Maar we begeven ons duidelijk op onbekend terrein - en het begint pas over een paar dagen.
luchtschip
1


Per Mother Jones, the FBI on Tuesday searched the home of George Dickson III, who worked with Rudy Giuliani to seek funding for a never completed film to push bogus claims about the Bidens & Ukraine. Whether the search was related is unconfirmed.

twitter.com/highbrow_nobrow/status/14...

FBI Searched Home Of Giuliani Associate Who Helped Him Seek Funding For Biden-Ukraine Documentary

the FBI on Tuesday searched the home of George Dickson III, a marijuana entrepreneur in California who worked with Rudy Giuliani last year to secure funding for his never completed documentary pushing bogus claims regarding Joe and Hunter Biden and Ukraine.

Asked about a search at Dickson’s address in Aptos, California, a spokesperson for the FBI’s San Francisco office on Thursday said they could “confirm the FBI was present at that location on Tuesday, June 22 to conduct court-authorized law enforcement activity.” The spokesperson declined to comment further “due to the ongoing nature of the investigation.”

Mother Jones could not confirm that the search was related to Dickson’s work with Giuliani. Dickson, the founder of a company that describes itself as “the world’s premier seed-to-consumer cannabis organization” and other ventures, did not respond to multiple email, text, and phone messages.

lees verder

theintellectualist.com/2021/06/25/rep...
luchtschip
1


Trump was on low-rated Newsmax this morning pushing the big lie
The Big Lie is nog steeds dat de verkiezingen gestolen zijn.

video 0:15 minuut

twitter.com/atrupar/status/1408413188...
luchtschip
0

Rechter spreekt de veroordelingsstraf uit voor Derek Chauvin.
Derek Chauvin is de politie agent die met zijn knie op de nek van George Floyd zat en dit lange tijd vol hield ondanks dat Floyd zei : " I can't breathe'
George Floyd overleed tijdens dit voorval.

Derek Chauvin's eyes dart back and forth as Judge Cahill sentences him to a 10 year addition to his presumptive sentence of 150 months for murdering George Floyd

video 1:46 minuut

twitter.com/atrupar/status/1408521543...

DurianCS
0
quote:

luchtschip schreef op 26 juni 2021 00:03:

Rechter spreekt de veroordelingsstraf uit voor Derek Chauvin.
Derek Chauvin is de politie agent die met zijn knie op de nek van George Floyd zat en dit lange tijd vol hield ondanks dat Floyd zei : " I can't breathe'
George Floyd overleed tijdens dit voorval.

Derek Chauvin's eyes dart back and forth as Judge Cahill sentences him to a 10 year addition to his presumptive sentence of 150 months for murdering George Floyd

video 1:46 minuut

twitter.com/atrupar/status/1408521543...
En dan heeft hij de pech dat Trump er niet meer zit, want die zou hem gered kunnen hebben.
luchtschip
1


De Republikeinen voeren in diverse Staten nieuwe wetten in om het stemmen moeilijker te maken voor Democratische kiezers.
Dit is voter suppression.

Op Fox News echter zegt Mitch McConnell met droge ogen : "There is no voter suppression going on in any State in America"

video 0:29 minuut

twitter.com/Acyn/status/1408187016609...

Joe Biden wil een Federale wet invoeren, die voter suppression uitschakelt
luchtschip
1
quote:

luchtschip schreef op 24 juni 2021 18:38:

A 12-story residential building in Surfside, Florida, partially collapsed, killing at least 1, mayor says

edition.cnn.com/2021/06/24/us/buildin...
: A man whose relatives live in the collapsed Florida building says he's hardly seen rescue workers searching for survivors, as they stay at an apartment overlooking the scene

video 1:07 minuut

twitter.com/AFP/status/14085742262406...
luchtschip
1
quote:

luchtschip schreef op 26 juni 2021 02:11:

[...]

: A man whose relatives live in the collapsed Florida building says he's hardly seen rescue workers searching for survivors, as they stay at an apartment overlooking the scene

video 1:07 minuut

twitter.com/AFP/status/14085742262406...
Na het lezen van de commentaren, lijkt deze man een te voorbarige oppervlakkige conclusie te trekken.
Mogelijk dat ze onder het puin in de garage eronder aan het werken zijn.

commentaar 1
I believe that may be because they are working from the parking garage below that section of the building.

commentaar 2

Exactly.l! They heard car horns honking so they finally made their way into the parking garage but discovered it was full of water and it was just a car shorting out electrically.

commentaar 3

They can't search in the way they need to without the risking collapse. Also, I'm listening to the police scanner and thr smoke is making it very difficult. They heard car horns, & finally made it to the parking garage, but it's just the flooded cars shorting out. It's really bad

commentaar 4

Looking at such as specialized rescue operation as a layman and thinking you are able to judge what's going on let alone how much effort is going into it seems silly.

Irresponsible to give this a platform without expert analysis.

twitter.com/AFP/status/14085742262406...
luchtschip
1


Donald Trump was much closer to death from COVID19 than was reported.

Doctors gave Trump a “dizzying array of emergency medicines” to save his life, from Remdesivir to monoclonal antibodies to dexamethasone, after his blood O2 dropped to 93%, dipping to 80% at one point.

They hoped he get serious about COVID19–

he did not

twitter.com/TrialLawyerRich/status/14...

www.washingtonpost.com/gdpr-consent/?...
gnocchi.
1
Ja, deze aanklachten tegen de Trump Organization betekenen dat Donald Trump naar de gevangenis gaat
Bill Palmer | 23:28 EDT 25 juni 2021

Palmer-rapport » Analyse.

Link Engels.

www.palmerreport.com/analysis/yes-the...

Telkens wanneer de strafzaak van de Manhattan District Attorney tegen Donald Trump en de Trump Organization een grote stap voorwaarts heeft gezet, hebben de meeste (niet alle) media het ofwel gebagatelliseerd, genegeerd of geprobeerd om het op de een of andere manier te laten betekenen dat Trump gaat kom er allemaal mee weg. Dit is niet verrassend. "Trump komt er allemaal mee weg" is een van de meest beoordelingsvriendelijke verhalen voor liberale media-experts, omdat het mensen bang maakt en woedend maakt om op de hoogte te blijven. Dus natuurlijk aarzelden de media om te erkennen dat Trump altijd op een duidelijk pad naar de gevangenis.

Toen het nieuws een maand geleden bekend werd dat de DA van Manhattan een grand jury aanstelde met het specifieke doel om strafrechtelijke aanklachten in te dienen in het Trump-onderzoek, waarschuwde ik jullie allemaal dat zodra de eerste ronde van aanklachten opdook, grote delen van de media zou zeggen: "Nou, dat is waarschijnlijk alles wat er is." Immers, wat is een betere manier om mensen bang te maken om op de hoogte te blijven dan door te doen alsof de eerste aanklachten de enige aanklachten zijn?

Ja hoor, dat is wat er vandaag gebeurde. De New York Times meldde eerder vandaag dat de DA van Manhattan al volgende week Allen Weisselberg en de Trump Organization strafrechtelijk aanklaagt. Dat laatste is een groot probleem, omdat je een bedrijf pas aanklaagt als je kunt bewijzen dat de meeste of alle hogere functionarissen betrokken waren bij de criminele samenzwering. Aangezien de hogere functies van de Trump-organisatie in wezen bestaan ??uit Weisselberg, Matthew Calamari en verschillende leden van de Trump-familie, betekent deze aanklacht tegen het bedrijf dat ze allemaal ten onder gaan.

Het aanklagen van de Trump-organisatie, naast het aanklagen van Weisselberg, is een machtsspelletje van de kant van de officier van justitie. Het zal de Trump-organisatie onmiddellijk verbrijzelen en alles veroorzaken, van financiële insolventie tot paniekerige topmanagers die proberen te bedenken hoe ze elkaar onder de bus kunnen gooien. En het is een vrij voor de hand liggende voorloper van het aanklagen van de personen die de Trump-organisatie leiden.

Hoewel het vanaf het begin vrij duidelijk was dat Donald Trump uiteindelijk zou worden aangeklaagd, is dit het sterkste teken dat we tot nu toe hebben gezien dat sommige of al zijn kinderen zullen worden aangeklaagd. Drie van zijn kinderen zijn of waren tenslotte vice-presidenten van de Trump Organization – en het is nu duidelijk dat officieren van justitie de hele Trump Organization op crimineel vlak achtervolgen.

Maar vandaag hebben we overal verschillende experts zien opduiken, van MSNBC tot Twitter, die proberen te suggereren dat de aanklacht tegen de Trump Organization betekent dat Donald Trump en zijn familie op de een of andere manier strafrechtelijke vervolging zullen vermijden. Kom op. Zo werkt het niet. De media proberen ons ook bang te maken door te geloven dat Trump op magische wijze vrij zal gaan tenzij Weisselberg een deal sluit, ook al is het duidelijk dat openbare aanklagers al bewijs op papier hebben van de financiële misdaden van Trump, en de bevestiging van Weisselberg zou alleen maar helpen opstapelen.

De aanklacht tegen de Trump Organization zal zo'n chaos veroorzaken voor Team Trump dat het moeilijk zal zijn om de gevolgen precies te voorspellen. We zullen zien wie daardoor in paniek raakt en een deal sluit, welke gezinsleden zich tegen elkaar keren, enzovoort. Maar het nieuws van vandaag maakt het duidelijker dan ooit dat Donald Trump naar de gevangenis gaat. De experts van de dag des oordeels kunnen het draaien zoals ze willen, maar hun schtick is enorm dun naarmate deze strafrechtelijke vervolging steeds meer samenkomt.
gnocchi.
1
NY-aanklagers hebben 'absoluut' moeite om Allen Weisselberg ertoe te brengen Trump Org aan te vallen: expert
Bob Brigham
25 juni 2021.

Link Engels.
www.rawstory.com/trump-organization-c...

Langdurige aanklager Cynthia Alksne zegt dat nieuwe rapportage suggereert dat openbare aanklagers in het kantoor van Manhattan District Attorney Cy Vance, Jr. moeite hebben om de medewerking te verdienen van Allen Weisselberg, Chief Financial Officer van de Trump Organization.

“Het kantoor van de officier van justitie van Manhattan heeft de advocaten van Donald J. Trump laten weten dat het strafrechtelijke vervolging overweegt tegen zijn familiebedrijf, de Trump Organization, in verband met extralegale voordelen die het bedrijf een topman heeft toegekend, volgens verschillende mensen met kennis van de zaak. Dat meldt The New York Times vrijdag. "De aanklagers waren al maanden bezig met het opbouwen van een zaak tegen de uitvoerende macht, Allen H. Weisselberg, als onderdeel van een poging om hem onder druk te zetten om mee te werken aan een breder onderzoek naar de zakelijke transacties van de heer Trump. Maar het was niet eerder bekend dat de Trump Organization kan ook worden aangeklaagd."

"Als de zaak doorgaat, zou de officier van justitie, Cyrus R. Vance Jr., volgende week de aanklacht kunnen aankondigen, zeiden de mensen. De aanklagers van de heer Vance hebben het onderzoek uitgevoerd samen met advocaten van het kantoor van New York Staatsprocureur-generaal, Letitia James", meldde de krant.
Chris Matthews voorspelt dat Kevin McCarthy de voorzitter van The House zal zijn.

"Voelt dat voor jou alsof ze moeite hebben om [Weisselberg] om te draaien?" MSNBC's Joy Reid vroeg Alksne.

'Ze hebben zeker moeite om hem om te draaien,' antwoordde Alksne. "Ik denk dat dit is - toen ik in het kantoor van de officier van justitie in Brooklyn was, hadden we er op een gegeven moment een term voor die niet erg aantrekkelijk is, maar het is een blanco op de bar-wedstrijd."

"Ze zeggen hem al heel lang: 'Je moet omdraaien.' En hij heeft hun gezegd: 'Dat ga ik niet doen.' En nu is de afspraak: 'Laat ons zien wat je hebt.' Dus ze gaan hem aanklagen", voorspelde ze.

"Dit is echte druk om hem te laten flippen," zei ze.

Zie.
www.youtube.com/watch?v=rH2sFh8vlpE
luchtschip
1


De Republikeinse Senatoren verspreiden de samenzweringsverhalen rond de bestorming van het Capitol, waarbij de schuld wordt gelegd bij de verdedigers van het Capitol.

Officer Michael Fanone, die gewond geraakt is bij de verdediging van het Capitol, heeft House Minority Leader, de Republikein Kevin McCarthy, in het Capitol bezocht om hem te verzoeken deze praatjes de kop in te drukken.

McCarthy weigerde dit en deze foto van een teneergeslagen Officer Fanone spreekt boekdelen.

foto
pbs.twimg.com/media/E4xv8LCWEAUGbyP?f...

A picture is worth a thousand words. Officer Fanone after leaving a meeting with the cowardly GOP Leader Kevin McCarthy who is refusing to ‘back the blue’
(the Blue staat voor de kleur van het uniform van de wetsdienaren, blauw).

twitter.com/BradBeauregardJ/status/14...

edition.cnn.com/2021/06/25/politics/m...

Officer heeft van de verdediging van het Capitol er een traumatic brain injury aan over gehouden.
70.563 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2790 2791 2792 2793 2794 2795 2796 2797 2798 2799 2800 ... 3525 3526 3527 3528 3529 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
861,56  -3,80  -0,44%  11:53
 Germany40^ 17.723,00 -0,64%
 BEL 20 3.816,73 -0,26%
 Europe50^ 4.914,10 -0,46%
 US30^ 37.602,15 -1,08%
 Nasd100^ 17.286,81 -1,49%
 US500^ 4.991,46 -1,14%
 Japan225^ 37.325,98 -1,78%
 Gold spot 2.381,89 +0,11%
 EUR/USD 1,0661 +0,16%
 WTI 82,35 +0,33%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +4,16%
EBUSCO HOLDING +3,38%
Pharming +1,38%
Heineken +1,16%
NX FILTRATION +1,00%

Dalers

AMG Critical ... -2,86%
Alfen N.V. -2,69%
INPOST -2,26%
RENEWI -2,21%
TomTom -2,17%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront