Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Tja..

4.514 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 » | Laatste
Cézan
0
quote:

kck schreef op 21 april 2017 20:51:

www.aixtron.com/de/investoren/aktie/

Gevallen engel zo te zien,van 14 naar ~4,good luck!

cheerio bon weekend
Dammit. Weinig gevallen vogel dus nu. Gisteren flinke plus, vandaag nog maar een schepje bovenop. +11%. Gaat dus richting 5, even niet letten op NK en DT...

8000 tekens teveel volgens IEX regels, dan maar zo, als PDF_je.
Staat meer interessants in. Wel monnikkenwerk. Lol.

Bijlage:
morgen1
0
VVD-voorzitter Keizer onder vuur: dit is wat we weten

Waar wordt hij van beschuldigd?
De zaak draait om een lucratieve deal uit 2012. Follow the Money, een platform voor onderzoeksjournalistiek, beschrijft uitgebreid hoe Keizer samen met drie zakenpartners 12,5 miljoen euro betaalt voor uitvaartbedrijf De Facultatieve. Op het moment van de verkoop zou dat bedrijf echter meer dan 30 miljoen euro waard zijn.

Het wordt nog erger: de overname zou vrijwel volledig betaald zijn met dividend dat niet werd uitgekeerd aan de 65.000 leden van de vereniging die voor de overname voor 100 procent aandeelhouder was van het bedrijf. En dus betaalden Keizer en zijn partners uit eigen zak slechts 30.000 euro.

www.rtlz.nl/algemeen/politiek/vvd-voo...
kck
0
quote:

Cézan schreef op 25 april 2017 12:01:

[...]
Dammit.
..
monnikkenwerk. Lol.

Je moet er als de haaien bij zijn,ugh.

www.youtube.com/watch?v=ACzYb_y38pM

Te veel lettertjens you bijlage,hehe.

Wha wat goeikoper teruggekocht,in vette boel dik belegd blijven,nuh?
10% cash

Vive Macron,capitaliste comme moi
kck
1
nsidc.org/arcticseaicenews/

Zag op de nos een smeltende poolzee:

Hiero de stand per 28/4/17!

Nos=propaganda classe 1

bah en nog eens bah,leugens vd linkse kerk,ook nog eens uit winstbejag,let wel!

piepkleine meesjes skreeuwen heel zacht om voer aan mijn raam,net als de groene khmer,hahaha

wat jaar terug plaatsten klimaatactivisten apparatuur op de arctic,bij terugkomst onder meters sneeuw bedolven,haha
kck
0
quote:

kck schreef op 29 april 2017 20:25:

nsidc.org/arcticseaicenews/

op de arctic
Moet zijn op antarctica

cheerio

the wind cries mary
kck
0
National Snow and Ice Data Center

Volgens satelietgegevens verloopt de smeltwatervorming op groenland de afgelopen 35jaar binnen de envelope 2 standaard deviaties.

Weet jij wat dat wil zeggen?

Wat mij betreft lijkt het mij logisch dat er nu meer smelt is dan rond 1980,het eind van de mini-ijstijd 60 en 70er jaren.

2 standaard deviatie lijkt mij 95% kans dat er sprake is van een natuurlijke variatie?

ik niet weet
...

beat goes on,Trumph beat?

ajax
DeZwarteRidder
0
Digitale bankroof vaak kinderspel voor cybercriminelen
’Naïeve veiligheid bij banken’
4 uur geleden Ruben Eg

AMSTERDAM - Met de huidige computersystemen en controleprocessen is een digitale bankroof bijna kinderspel voor alle ingenieuze cybercriminelen. Het is ’hopen op het beste en voorbereiden op het ergste’, constateren hackers.

Jérôme Kerviel was op de handelsvloer van Société Générale niet bepaald een hoogvlieger. Maar de kennis van het computer- én controlesysteem van de Franse bank kwam goed van pas toen de administratief medewerker het als effectenhandelaar mocht proberen. Kerviel ging voor hoge bedragen long op de financiële markten, zonder die verplicht af te dekken met tegenovergestelde posities. Hij ging ongestoord zijn gang door lage nepbedragen in te boeken om na de controle de juiste in te voeren. „Het was verslavend”, verklaarde Kerviel tijdens zijn proces over de €50 miljard waarmee hij aan het gokken was. Hij viel pas door de mand toen de beurzen in 2008 kelderden en Société Générale voor €4,9 miljard het schip in ging.

Een bank die zijn eigen ‘Kerviel’ denkt te voorkomen met de verhuizing van papier en persoonlijke controle naar volledig geautomatiseerde computersystemen is naïef bezig, stelt de Franse hacker en beveiligingsexpert Ayoub Elaassal. „Hoe meer je automatiseert, hoe groter de kans dat iemand het systeem weet te manipuleren. Het gaat niet alleen om computerkennis. Bij te veel bevoegdheden voor één persoon is manipulatie al eenvoudig.”

Elaassal ziet in de praktijk dat de beveiliging van banksystemen vooral is gericht op aanvallen van buiten door cybercriminelen, terwijl het grootste en meest logische risico in zijn ogen van binnenuit komt. Hij vindt dat een beveiligingsmuur net zo sterk is als de interne controleprocessen: „Als iemand bijvoorbeeld toegang heeft of zichzelf toegang kan verschaffen tot zowel het controleren als valideren van geldtransfers, dan is het kinderlijk eenvoudig om miljoenen weg te sluizen. Precies wat Kerviel bij Société Générale deed, maar dan nóg geraffineerder.”

Op het vorige maand in Amsterdam gehouden hackersevenement Hack In The Box toonde Elaassal hoe hij zich bij een bank toegang kan verschaffen tot een centraal computersysteem, een mainframe, om zo financiële transacties naar zijn hand te zetten. De Poolse hacker Slawomir Jasek van het beveiligingsbedrijf SecuRing liet zien hoe relatief simpel het is om betaalapplicaties van banken en Google Pay te klonen op smartphones met het Android-besturingssysteem. Zo zou hij op een andere telefoon mobiele betalingen met rekeningen van anderen kunnen verrichten, zelfs zonder pincode.

Banken zijn volgend jaar, als de nieuwe Europese bankenwet PSD2 van kracht is, verplicht om apps van andere bedrijven toegang te geven tot bankrekeningen van klanten die daar specifiek toestemming voor geven. Jasek: „Ik ken ongelooflijk veel start-ups die niet kunnen wachten om apps voor betalen en bankieren te lanceren. Als ik die jonge ontwikkelaars vraag naar de veiligheidschecks in hun apps, dan fronzen ze vaak de wenkbrauwen.”

De belangrijkste beveiliging is volgens de twee het goed op orde hebben van controleprocessen. Elaassal: „De beveiliging van een bank moet je vergelijken met die van een luchthaven, waar talloze in- en uitgangen zijn. Je voorkomt dat iemand er eenvoudig in komt. En als dat toch gebeurt, dan is het zéér belangrijk om verdachte zaken snel op te merken en te isoleren. Systemen die niets met elkaar te maken hebben moet je van elkaar loskoppelen, zodat het niet mogelijk is om bij een hack toegang tot alles te krijgen. Maar het grootste gevaar is een bankmedewerker die toegang heeft tot alles. Dat is echt vragen om problemen.”

Dergelijke veiligheidsrisico’s ziet ook Jasek als hij in opdracht van banken nieuwe apps voor digitaal bankieren test. De oplossing is volgens hem simpel: „Focus niet alleen op de beveiliging van de app, maar ook op zwakke plekken in de controleprocessen. Kijk bij het ontwerpen niet alleen naar apps als gebruiker, maar ook als hacker. Een beveiligde sleutel is uiteindelijk altijd te hacken of zelfs gewoon simpel te omzeilen. Het gaat erom dat je opmerkt dat dit is gebeurd.”

Met alleen al ‘slimme JavaScripten’ is zoiets volgens Jasek al te herkennen: „Bijvoorbeeld als een klant opeens bankiert met een oudere versie van Android. Dat is een signaal dat de app op een andere telefoon staat. Of als een Nederlandse klant opeens de taal van de app omzet naar Engels en vervolgens betalingen gaat verrichten. Ook dan kun je vermoeden dat een hacker, doorgaans uit het buitenland, bezig is. Zulke kleine, verdachte veranderingen zijn eenvoudig op te merken. Door de opdracht te blokkeren en bij de klant navraag te doen, is fraude te voorkomen.”

Toch benadrukt Elaassal dat paniek onder consumenten nu nog niet nodig is: „Ik heb het ergste gezien, maar heb ook gewoon een bankrekening. Het depositogarantiestelsel zorgt er altijd voor dat je je geld terugkrijgt.” Datzelfde zegt Jasek over mobiel en contactloos betalen: „Ja: het is mogelijk betaalapps te hacken. Maar nu is dit voor cybercriminelen nog niet interessant. Het is nog veel lucratiever om bijvoorbeeld telefoons te gijzelen via malware en losgeld vragen. Maar hoe meer mensen met hun mobiele telefoon gaan betalen, des te interessanter het voor criminelen wordt.”
Cézan
0
quote:

kck schreef op 3 mei 2017 22:16:

National Snow and Ice Data Center

Wat mij betreft lijkt het mij logisch dat er nu meer smelt is dan rond 1980,het eind van de mini-ijstijd 60 en 70er jaren.

2 standaard deviatie lijkt mij 95% kans dat er sprake is van een natuurlijke variatie?

ik niet weet
...

beat goes on,Trumph beat?

ajax
Mini ijstijd, denk eerder dat je in 100den/1000den jaren moet denken mss wel 10000den jaren of veelvoud ervan. Kijk er de verre geschiedenis maar op na.
Geweld van de natuur, waar je volgens mij als een stukje dust (mens dus;) weinig over te zeggen hebt. Mening hebben mag. :)

Ajax: petje af voor het team en dhr Bosz (wat een drive, inzet, intensiteit puh puh) met speciale vermelding van Younes (duitse Libanees), vond hem altijd al goed.
En nu doorpakken straks in Lyon.

Heb Aixtron toch maar weer deel teruggekocht, wegleggen die hap. Wel duurder..minder.
kck
0
quote:

Cézan schreef op 4 mei 2017 10:22:

de verre geschiedenis
400.000 jaar genoeg?

euanmearns.com/the-vostok-ice-core-te...

Al lang geleden verdiept in het klimaat voor het stuurmans-examen.
So don't tell me nothingk.

Oorlog,Auw,herinner mezelf als jochie op de dam.Toen was het pas gebeurd,zeg 1958.

oef
Cézan
0
I tell you nothingk, gewoon my view on the things.
Staat me iets van bij ja, je scheepsverleden, ooit op schip door een tornado achtervolgd in volle zee?

Nu ff tot de orde van de dag.

Nog maar 36 punten verwijderd van jaardoel van 564

Het jaar 2017 is zeer sterk begonnen en mijn eerdere correctie-scenario’s zijn niet uitgekomen. Mijn eerste doel van 510 voor de 1e helft van 2017 is al enige tijd geleden behaald en doorbroken, ondanks dat ik dit doel pas had verwacht na een correctieve fase. Voor de 2e helft van dit jaar gaf ik in mijn visie voor 2017 al aan dat een beweging naar de top van 2007 mogelijk was. Deze is te vinden bij 564 punten. Met een top gisteren van ruim 528 is dit doel nog maar 36 punten verwijderd van de huidige stand. Toch acht ik de kans zeer klein dat de AEX zonder enkele correctieve tegenbewegingen ineens naar deze belangrijke weerstand zal oplopen. De markt is namelijk steeds verder gaan versteilen en vanaf de decemberbodem bij 445,65 heeft er geen enkele correctie danwel mini-correctie plaatsgevonden. Dit betekent dat er zelfs geen terugval van minimaal 3% in de afgelopen 5 maanden heeft plaatsgevonden. Een situatie die we zeer lang niet meer hebben meegemaakt.

Lss dit op rtlz.nl
www.ingsprinters.nl/img/insights/aex0...
kck
0
You geheugen ok..heheh

-ik schrijf heheh omdat de haakjestoetsen van mn toplap disfunctioneel zijn-
heheh

quote:

Cézan schreef op 5 mei 2017 14:11:

de orde van de dag.

Que Toro!

Bereid me voor op 't zomerreces op meer zuidelijke breedtes.

Ahoi Capitano

soi marinero no capitan

bon printemps,meesjes vliegen bijkans uit

kck
kck
0
Collectietje?
Finalemente?

Zit al sinds half mei 25% kas,mn verkopen staan maar picolo lager.

Koop nog naks.

Alles haaks daar bij ge?

bueno

en plus, vechten doe ik niet meer,stom werk
Cézan
0
Vechtsport..vond je wss toen (jaren 70/80?) niet stom. Lol.
Kickboxen is nu erg populair bij de jeugd.

Aandelensport, remember dat ik Aixtron (DAXtec) na 1e keer snel verkocht met klein winstje, maar ik zag dat het toch doorsteeg. Dus snel teruggekocht, staat nu 15% higher. Goeie keus dus. :) Blijf voorlopig stucked erin, in goeie en mindere tijden.

WS zal groen openen, futures staan groen.
kck
0
Was indeed gek op KungFu,mannen die over huizen sprongen.Karate gedaan,teveel fanatici.

Nu wat meer nostalgisch:

www.youtube.com/watch?v=shE402VfTfQ

Zo de beurs gaat,kck
Cézan
0
Info over Aixa, moeite waard t hier weg te pennen.
www.marketbeat.com/stocks/ETR/AIXA/?M...

Stunning fonds, rond de 30% onderhand.

Die yt link, doet me aan dikke zwarte krekels en hanengevechten denken. Laatste..als kind snap je er niks van.
Muziek iig uit duzenden herkenbaar. Lol.

Ehh AGN, heb ik ook nog.
DeZwarteRidder
0
AFM legt boete op voor marktmanipulatie
34 min geleden

AMSTERDAM (AFN) - De Autoriteit Financiële Markten (AFM) legt een boete van 10.000 euro op aan de Spaanse vennootschap Lexon Capital voor marktmanipulatie. Lexon heeft de koers van vier aan de beurs in Amsterdam genoteerde aandelenfondsen gemanipuleerd.

Het is niet bekend om welke aandelen het gaat. Lexon wist de markt te bewegen om zo voor haar gunstige prijzen af te geven, waartegen zij met winst kon handelen. Volgens de AFM konden daardoor beleggers worden misleid.

Voor de overtreding geldt een basisboete van 2 miljoen euro. Bij de vaststelling van de hoogte van de boete houdt de AFM echter ook rekening met de draagkracht van de overtreder. Uiteindelijk werd vanwege de lage draagkracht van Lexon de boete verlaagd tot 10.000 euro.
kck
0
quote:

Cézan schreef op 11 juli 2017 09:20:

dikke zwarte krekels
Zeg wel indeed,oeoe.

Krontjong uit nu weer boem..boem--beat goes on~~~~

Na stapje terug nu weer vooruit,van 25% naar 15% kas,net wat goedkoper.
ABN nog niet teruggekocht.

bengbeng
kck
0
quote:

kck schreef op 13 juli 2017 21:01:

bengbeng
De bullish harami van vorige week vrijdag is vandaag bevestigd als bodem.

bon weekend
Cézan
0
Trend is idd up. Mss een so called campingrally of zitten we er al middenin?
Voorlopig iid hup met je harami.

Je moet nu weer niet krontjong (vergelijkbaar met NL levenslied/muziek) en gamelan muziek (één(mono)tonig/hoogstaand cultuurgebonden/heeft iets mysterious) door elkaar halen. 2 Totaal verschillende muziekstijlen, not comparable. D'een bijt de ander.
4.514 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
865,11  -8,91  -1,02%  16:06
 Germany40^ 17.804,30 -1,57%
 BEL 20 3.842,91 -1,05%
 Europe50^ 4.900,78 -1,79%
 US30^ 37.743,85 -1,59%
 Nasd100^ 17.231,67 -1,67%
 US500^ 4.993,22 -1,56%
 Japan225^ 37.135,15 -2,27%
 Gold spot 2.317,98 +0,08%
 EUR/USD 1,0694 -0,04%
 WTI 82,32 -0,70%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +5,05%
Flow Traders +3,13%
B&S Group SA +2,32%
RENEWI +2,27%
Fugro +1,83%

Dalers

ADYEN NV -16,30%
VIVORYON THER... -8,16%
Alfen N.V. -6,11%
WDP -5,56%
BAM -3,48%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront