Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Trump zet wall street flink lager

Lees over dit aandeel ook

  1. mei '21 Beursblik: april lastig vatbare maand voor beleggers 2
  2. mrt '21 Techbedrijven als Apple en Tesla fors onderuit op Wall Street 2

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. finance2u 17 mei 2017 22:40
    Volgens mij doet de man flink zijn best en werkt hij hard.(ik vind het ook geen prettig persoon even terzijde) Het is gewoon geen politicus, geen bruggenbouwer...maar wel een slimme zakenman die goed leiding kan geven en zijn wil opleggen. Hij heeft alleen veel vijanden gemaakt die het hem nu lastig maken. Maar amerikanen zijn heel wat gemakkelijker te bespelen dan de gemiddelde stijfkop hier dus de opinie kan snel weer keren ook las ik net
  2. forum rang 7 boldie 17 mei 2017 22:50
    Verschil is dat als zakenman iedereen naar zijn pijlen moet dansen of ze het mee eens zijn of niet. Laat dit nu even in deze baan iets anders zijn. Is iemand die geen tegenspraak duldt en kan accepteren dat andere een andere mening heeft en dan iedereen loopt af te zeilen ondanks hij zelf verkeerd zit.
  3. forum rang 6 rene66 17 mei 2017 23:05
    Everyone is going off the rails today. The S&P 500 is down 1 percent on the day, but the headlines give you the impression markets are in free fall. I hate to say it, but a 250 point decline is a walk in the park. It's not 1996, when the DJIA was trading at 5,000 or 6,000. The is nearly at 21,000, the wheels are very far from coming off the wagon

    www.investopedia.com/news/calm-down-p...
  4. @iPlof 17 mei 2017 23:28
    ' Daardoor is bij Amerikaanse beurshandelaren de twijfel toegeslagen of Trump wel de beloofde maatregelen kan doorvoeren die zij graag zien.'

    Prachtige tekst. De toekomst zal het wel leren voor de beurshandelaren.

    Overigens is Trump uiteraard een narcistische gestoorde op macht en geld beluste maniak.
    Een profiel dat we heel vaak zien bij CEO's en dat ook heel goed schijnt te werken bij een bedrijf waar iedereen dan voor je rent en siddert.

    Zo iemand een leider van een (tamelijk verdeeld) land maken en daarbij de belangrijkste burgervader van de wereld is uiteraard vragen om hele grote problemen.
  5. gerrit 69 17 mei 2017 23:35
    quote:

    Ger1948 schreef op 17 mei 2017 22:31:

    Tja Donald, geen woorden maar daden. Wordt nu echt tijd om jou plannen gestalte te geven. Er blijft anders bar weinig over van jou geloofwaardigheid.
    Tja Donald moet maar eens een voorbeeld nemen aan Feijenoord.
    Terwijl grote bedrijven steeds meer investeren in vergroening en alternatieve energie opwekking, probeert Trump mijnwerkers blij te maken met een dode mus, door diverse kolenmijnen weer te heropenen, terwijl deze mensen beter af zijn in een modernisering van hun werkgelegenheid.
    De klok terugdraaien heeft gewoon geen zin en Trump is doof en ziende blind voor alle kritiek en als de geloofwaardigheid van deze president verder afneemt en zijn grootse plannen financieel niet van de grond komen, voorspel ik zelfs een nieuwe recessie in de VS.
  6. [verwijderd] 18 mei 2017 00:57
    quote:

    rene66 schreef op 17 mei 2017 23:05:

    Everyone is going off the rails today. The S&P 500 is down 1 percent on the day, but the headlines give you the impression markets are in free fall. I hate to say it, but a 250 point decline is a walk in the park. It's not 1996, when the DJIA was trading at 5,000 or 6,000. The is nearly at 21,000, the wheels are very far from coming off the wagon

    www.investopedia.com/news/calm-down-p...
    Inderdaad er is al 7 maanden een melt-up bezig op alle beurzen en nu doen ze net of er een market crash is omdat het een keer 1% omlaag gaat lol.
  7. [verwijderd] 18 mei 2017 12:02
    Vermoedelijk is Trump de enige die, eenmaal president, dacht alles en iedereen naar z'n hand te kunnen zetten. Het regeringsapparaat in de VS bestaat niet louter uit Trump volgelingen, en dat is maar goed ook. Niks nieuws onder de zon, trouwens, hier heeft elke VS president mee van doen gehad, en dat zal ook altijd zo (moeten) blijven. Regeren doe je niet alleen, zonder steun gaat het niet lukken. Ik denk daarom dat Trumps plannen voor een groot gedeelte niet bewaarheid zullen worden, al hoeft dat niet te betekenen dat hij op alle terreinen bakzeil gaat halen. Proces van de lange adem dus, hij (lees 'zijn regeringsapparaat') zal blijven proberen om met name op economisch gebied veranderingen tot stand te brengen. Mijns inziens is het te vroeg om hem nu al af te serveren, hij heeft er tenslotte pas 4 van de 48 maanden presidentschap op zitten!
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

NY-DJ-Industrial Avg

0,00 nov '18
0,00 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links