Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.479 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 ... 3520 3521 3522 3523 3524 » | Laatste
rationeel
0
Toespraak van TRUMP:) in Israel:

edition.cnn.com/2017/05/22/politics/t...

May 22, 2017 1:29pm EDT

Daniella Diaz
@DaniellaMicaela
Trump on peace: “It’s one of the toughest deals of all … But I have a feeling we’re going to get there eventually." snpy.tv/2qPbmdb

rationeel
0
May 22, 2017 1:25pm EDT
Netanyahu: "Appreciate the change" in Iran policy
Trump clearly sees Iranian threat as a unifying force for peace in the Middle East. Much of his remarks today have centered around Iran and the nuclear deal that he said "emboldened" the country.
Netanyahu thanked Trump for his stance on Iran, adding that he welcomes the "reassertion of American leadership in the Middle East."

edition.cnn.com/2017/05/22/politics/t...
Chiddix
0
Trump heeft zijn visitekaartje afgegeven in Brussel:

1) 23 landen van de 28 landen hebben achterstallige betaling in NAVO verband. Belgie staat onderaan , dacht ik.
2) de leider van Montenegro was niet helemaal bij de les en werd door Trump fysiek op zijn nummer gezet.
3) over Merkel s Duitsland zei Trump, slecht, zeer slecht. Ze hebben een handelsoverschot. Ze exporteren teveel auto s naar de VS. Trump wil dit gaan aanpakken.

Denk, dat de heer Trump punten heeft gescoord bij de Amerikaanse bevolking. Ook bij de democraten.
@iPlof
0
Minstens 40 kinderen komen om bij bombardementen in Syrië
Minstens veertig kinderen zijn omgekomen bij bombardementen donderdag en vrijdag op Al Mayadin, een stad in het zuidoosten van Syrië die in handen is van Islamitische Staat. De bombardementen werden uitgevoerd door de anti-IS-coalitie, geleid door de Verenigde Staten.
www.volkskrant.nl/buitenland/minstens...

Hoeveel terrorisme reactie gaat dit weer uitlokken..
Chiddix
0
Obama was eigenlijk te soft. Zei niets over achterstallige betalingen in NAVO verband en laat 11 miljoen illegalen in de VS gewoon rondlopen. Trump is begonnen met uitzetting. Zijn voornemen is 3 miljoen personen zonder papieren het land uit te zetten.
Deze week was er al een reportage door NPO over de uitzetting. Het is niet prettig voor illegalen maar ze weten dat dit kan gebeuren.
Zheng He
0
quote:

Chiddix schreef op 27 mei 2017 13:11:

Obama was eigenlijk te soft. Zei niets over achterstallige betalingen in NAVO verband en laat 11 miljoen illegalen in de VS gewoon rondlopen. Trump is begonnen met uitzetting. Zijn voornemen is 3 miljoen personen zonder papieren het land uit te zetten.
Deze week was er al een reportage door NPO over de uitzetting. Het is niet prettig voor illegalen maar ze weten dat dit kan gebeuren.
Maar het is de vraag of dit de loosers in de Rustbelt, die door robottisering hun baan zijn kwijtgeraakt, zal helpen. Maar door zondebokken te offeren zal het deze kiezers een goed gevoel geven. Die zijn blij met alternatieve feiten.
rationeel
0
Wij zijn allemaal de losers, net zo lang tot wij eisen stellen aan degenen die ons MOGEN leiden.
rationeel
0
www.volkskrant.nl/4497399?utm_source=...

Nederlandse politie werkt nauw samen met Russische geheime dienst

Zorgen bij AIVD en Buitenlandse Zaken over samenwerking

Ondanks de politieke spanning met Rusland, de annexatie van de Krim en het neerschieten van MH17 blijkt de Nederlandse politie nauw samen te werken met de Russische geheime dienst FSB. FSB'ers komen sinds 2009 geregeld naar Nederland, waar ze ook met de Amerikaanse FBI om de tafel zitten.

Het zit altijd net weer een beetje anders, dan je denkt.
Zheng He
0
quote:

rationeel schreef op 27 mei 2017 13:23:

Wij zijn allemaal de losers, net zo lang tot wij eisen stellen aan degenen die ons MOGEN leiden.
Verzin je dit zelf, of heb je zulke tegeltjes?
Chiddix
0
Illegalen uitzetten is voor Trump wat gemakkelijker dan voor de Nederlandse overheid. Die laatste hebben een verdrag nodig dat er veelal niet is met Afrika en het M.O. .
[verwijderd]
1
quote:

Chiddix schreef op 27 mei 2017 10:13:

Andere vertaling van de Clintons zijn de Daltons. Trump is Lucky Luke.
Donald Trump = Donald Duck ;-)
hieronder staan al zijn buien:
s-media-cache-ak0.pinimg.com/original...
DeZwarteRidder
0
'Trumps schoonzoon Kushner wilde geheime communicatie met Moskou'

Gepubliceerd: 27 mei 2017 02:58 Laatste update: 27 mei 2017 12:42

De schoonzoon van Donald Trump, Jared Kushner, ligt onder vuur in het onderzoek naar mogelijke Russische inmenging in de verkiezingen. Zo wilde hij in december een geheim communicatiekanaal met de Russen opzetten.

Dat meldt The Washington Post zaterdag op basis van overheidsfunctionarissen. Volgens de krant was het kanaal bedoeld om gesprekken tegen afluisteren te beschermen. Het kanaal zou er echter nooit zijn gekomen.

Persbureau Reuters meldt zaterdag ook dat Kushner, die tevens adviseur voor het Witte Huis is, tenminste drie keer met de Russische ambassadeur Sergei Kisljak contact heeft gehad, tijdens en na de verkiezingscampagne van zijn schoonvader. De contacten, waaronder twee telefoongesprekken, werden niet openbaar gemaakt.

Vrijdag werd al bekend dat in het onderzoek naar Russische inmenging in de presidentsverkiezingen de FBI zijn pijlen richtte op Kushner. Volgens de onderzoekers heeft Kushner informatie die van belang is voor het onderzoek. De man van Ivanka Trump is niet per se zelf verdachte, zeggen de functionarissen.

Ook de inlichtingencommissie van de Senaat liet weten Trumps schoonzoon te willen ondervragen.
Documenten opvragen

Het comité voor inlichtingen van de Senaat wil dat de politieke organisatie van Trump alle documenten die betrekking hebben op de verkiezingscampagne van vorig jaar inlevert voor onderzoek.

Het onderzoek richt zich op de mogelijke Russische inmenging in de presidentsverkiezingen. Het gaat om alle documenten, e-mails en telefoongegevens vanaf de start van de campagne in juni 2015. Dat schrijft The Washington Post ook zaterdag.

De commissie heeft het campagneteam vorige week op de hoogte gesteld van het verzoek. Naar verwachting worden de komende dagen tientallen voormalige campagnemedewerkers opgeroepen hun documenten in te leveren. Eerder werd de organisatie al gevraagd om alle documenten te bewaren.

Het is de eerste keer dat de campagne van Trump wordt betrokken bij het onderzoek naar de mogelijke Russische beinvloeding van de presidentsverkiezingen. De organisatie van Trump heeft nog niet gereageerd op het verzoek.
rationeel
0
quote:

terrible jones schreef op 27 mei 2017 13:34:

[...]
Verzin je dit zelf, of heb je zulke tegeltjes?
Dat bedenk ik zelf:)
rationeel
0
quote:

mineset® schreef op 27 mei 2017 14:30:

[...]Donald Trump = Donald Duck ;-)
hieronder staan al zijn buien:
s-media-cache-ak0.pinimg.com/original...
Ik heb een zwak voor allebei;)
DeZwarteRidder
0
Na Trumps bezoek aan Brussel zijn er alleen nog maar meer vragen over zijn 'Russische connectie'

Zonder een vraag te beantwoorden is de Amerikaanse president Donald Trump zaterdag vertrokken uit Europa. Ook zijn woordvoerders hadden geen antwoord op de vele vragen die zijn gerezen over Jared Kushner, een sleutelfiguur in Trumps entourage die steeds curieuzere connecties met de Russen blijkt te hebben (willen) onderhouden.
Door: Michael Persson 27 mei 2017, 21:37

Zaterdag onthulde The Washington Post dat Trumps schoonzoon Kushner in december, tijdens de transitie, via Russische diplomatieke kanalen met Rusland wilde communiceren. Kushner deed dat verzoek in een gesprek met de Russische ambassadeur Sergei Kyslyak in de Trump Toren, waarbij ook de inmiddels ontslagen Nationale veiligheidsadviseur Michael Flynn aanwezig zou zijn geweest. Kyslyak berichtte daarover verbaasd aan zijn bazen in Moskou. De Russen willigden het verzoek niet in.
Overleg
Donald Trump en zijn vrouw Melania in Sicilië.
Donald Trump en zijn vrouw Melania in Sicilië. © REUTERS

Wel is er in januari, zo werd eerder bekend, een overleg geweest waarin Eric Prince, een huurlingenleverancier en onofficieel lid uit de Trump-entourage, op de Seychellen met vertegenwoordigers van de Russische president Poetin heeft gesproken. Ook dat gesprek zou zijn gegaan over een mogelijk 'back-channel' om te kunnen blijven praten, zonder afgeluisterd te worden door de Amerikaanse geheime diensten.

Onduidelijk is wat daarvan de bedoeling was.

Was het om rustig over de aanpak van de Syrische crisis te kunnen praten, zoals The New York Times optekende uit de mond van anonieme Witte Huis-adviseurs? Maar waarom moest dat via beveiligde Russische kanalen? En wat besprak Kushner met de Russische bankier Sergei Gorkov, daags na zijn gesprek met Kyslyak? En dan is er nog dat bericht van Reuters, over drie ongemelde telefoontjes van Kushner met Kylsyak vorig jaar. Waarom kan Kushner zich daar niets meer herinneren, zoals een woordvoerder reageerde?
Financiers
Donald Trump en Jared Kushner
Donald Trump en Jared Kushner © REUTERS

Hypotheses alom. De meest verstrekkende nu is dat Kushner financiers nodig had (wat klopt) voor zijn noodlijdende vastgoedproject op 666 Fifth Avenue in New York. Daartoe zou hij op zoek zijn gegaan naar Russische investeerders. Maar die kunnen hun geld wegens de sancties tegen Rusland nu niet naar Amerika brengen. Dus, is de suggestie van bijvoorbeeld Trump-biograaf Tim O'Brien, is het mogelijk dat Kushner om die reden zowel met Kyslyak als Gorkov sprak.

Hoe dan ook blijft de Russische connectie vragen oproepen, zeker na Trumps bezoek deze week aan Brussel. Adviseurs hadden vooraf aan onder meer The New York Times laten doorschemeren dat Trump zijn vijandige retoriek jegens de Navo zou laten varen en zich vriendelijker zou opstellen. Trump deed dat niet. Sterker, hij zweeg nadrukkelijk over artikel 5: een aanval op een van de bondgenoten is een aanval op iedereen. Daarmee speelde hij Rusland in de kaart, dat sterker wordt naarmate de Navo zwakker wordt.

Meest opvallend, schrijft de nieuwssite Vox, is dat Trump dus het advies van zijn professionele raadgevers in de wind sloeg en een eigen agenda liet prevaleren. Naar de motieven van die agenda blijft het gissen, zolang Trump zelf geen antwoorden geeft.
Chiddix
0
Het is duidelijk wanneer je vertrouwelijke gegevens wil uitwisselen je dat niet moet doen via internet of telefoon maar via een brief of persoonlijk contact.
Citeer Trump.
[verwijderd]
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 28 mei 2017 07:11:

Hypotheses alom.

Meest opvallend, schrijft de nieuwssite Vox, is dat Trump dus het advies van zijn professionele raadgevers in de wind sloeg en een eigen agenda liet prevaleren. Naar de motieven van die agenda blijft het gissen, zolang Trump zelf geen antwoorden geeft.
Inderdaad hypotheses en hypotheses, maar geen harde bewijzen.
Zelfs de memo van Comey, is niet boven tafel, zelfs het congres heeft die memo niet gezien.
De media rapporteren uit allerlei bronnen die van alles gezien zouden hebben en dan is het plots waar, zonder enig hard bewijs ? Het smoelt lekker, verkoopt goed, brengt centen in het bakkie .... maar meer is het echt niet.
Ben benieuwd wat de rechters ervan zullen zeggen, of ze gaan veroordelen obv vermoedens die 'zo goed als feiten' zijn ..... mmmmm

Wat Trump zelf aangaat ..... zie zijn optreden dit weekend.
Bij tijd en wijle lijkt hij een tikkie autistisch, maar een 100% autist is hij niet. Hij is absoluut wél narcistisch .... dat straalt hij aan alle kanten uit.

Al met al een president waar zowel de VS als de wereld niet zo veel mee kan -> oorzaak: falen van de republikeinse & democratische partij in de VS.
Allemaal eigen belang, schandaal na schandaal .... niets voor het volk maar voor de internationale bedrijven .... en dan krijg je dus dit.
In Frankrijk hebben links en rechts ook verschrikkelijk gefaald en door Fillon (buitenstaander) is voorkomen dat Le Pen president is geworden.

Kijk hoe de Griekse politiek heeft gefaald, of bijvoorbeeld Brazilië (de veelbelovende brick) -> de corruptie spat er aan alle kanten vanaf en het zooitje klapt in elkaar.

we gaan zien ......
mjmj
0
quote:

Chiddix schreef op 28 mei 2017 08:06:

Het is duidelijk wanneer je vertrouwelijke gegevens wil uitwisselen je dat niet moet doen via internet of telefoon maar via een brief of persoonlijk contact.
Citeer Trump.
Als je citeert moet je een bronvermelding toevoegen.
mjmj
0
quote:

Chiddix schreef op 27 mei 2017 13:11:

Obama was eigenlijk te soft. Zei niets over achterstallige betalingen in NAVO verband en laat 11 miljoen illegalen in de VS gewoon rondlopen. Trump is begonnen met uitzetting. Zijn voornemen is 3 miljoen personen zonder papieren het land uit te zetten.
Deze week was er al een reportage door NPO over de uitzetting. Het is niet prettig voor illegalen maar ze weten dat dit kan gebeuren.
Ik raad je aan om eens wat onderzoek te doen naar de zogenaamde achterstallige betalingen. Ze zijn niet namelijk niet achterstallig, dat heeft Trump er zelf bij bedacht.
jecebe
0
quote:

mjmj schreef op 28 mei 2017 10:23:

[...]

Ik raad je aan om eens wat onderzoek te doen naar de zogenaamde achterstallige betalingen. Ze zijn niet namelijk niet achterstallig, dat heeft Trump er zelf bij bedacht.
Als je afspreekt een bepaald percentage te investeren em je doet maar 50% dan is dat wettelijk mischien toegestaan, maar tov van je afspraak is het achterstallig.

Betreffende geen bronvermelding, ik lees toch duidelijk Trump
70.479 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 ... 3520 3521 3522 3523 3524 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
873,29  -10,78  -1,22%  13:10
 Germany40^ 17.788,40 -1,32%
 BEL 20 3.791,31 -1,62%
 Europe50^ 4.919,81 -1,30%
 US30^ 37.789,75 +0,24%
 Nasd100^ 17.706,80 +0,07%
 US500^ 5.064,74 +0,08%
 Japan225^ 38.378,62 -0,82%
 Gold spot 2.372,59 -0,44%
 EUR/USD 1,0630 +0,04%
 WTI 84,56 -0,59%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Avantium +2,87%
VIVORYON THER... +1,88%
Kendrion +1,60%
B&S Group SA +1,33%
FASTNED +1,03%

Dalers

Aperam -6,47%
ArcelorMittal -6,11%
SBM Offshore -5,32%
Van Lanschot ... -2,94%
ASMI -2,88%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront