Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Wall Street klaar voor cijferseizoen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 5
  2. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 77
  3. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 79

Reacties

370 Posts
Pagina: «« 1 ... 14 15 16 17 18 19 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 17 juli 2017 07:03
    quote:

    Henri-Trader-Zonder-Discipline schreef op 17 juli 2017 06:58:

    [...]

    Zeer ongepaste opmerking. Je onleesbare gebrabbel is tot daar aan toe. Dit soort dwaze reacties schrap je beter uit je act. Bedankt alvast.
    Ja,Henri maar ik vind het wel erg uitmolken ,natuurlijk is het erg voor deze aardige jongen en zijn familie ,maar er gebeuren heel veel erge dingen en de media aandacht vind ik bijna profiterend
  2. Henri-Trader-Zonder-Trades 17 juli 2017 07:40
    quote:

    beer56 schreef op 17 juli 2017 07:03:

    maar er gebeuren heel veel erge dingen en de media aandacht vind ik bijna profiterend
    Natuurlijk schrijft de media over wat wij met zijn allen willen lezen en ja, daar profiteren ze van, is hun manier om €€ binnen te halen. En ja, je kan er wat van vinden, of dit soms niet met wat teveel sensatiezucht gebeurt.

    En ja, er gebeuren ergere dingen, al is het natuurlijk heel subjectief wat erger of minder erg is. Als zoiets een bekend persoon overkomt, is het logisch dat er meer aandacht is. Als het net zoveel mensen zou interesseren wat er met Piet de Vries hier op de hoek is gebeurd, zou daar ook zoveel over worden geschreven. Voor de nabestaanden van Piet is het verschrikkelijk dat ze hem zo hebben gevonden terwijl zijn zieke moeder op haar enige zoon wachtte die haar naar het ziekenhuis zou brengen voor haar uiterst risicovolle hartoperatie. Mevrouw de Vries heeft helaas Piets begrafenis niet gehaald. Maar in de landelijke media was hier niets over te lezen omdat niemand Piet kende. Best onterecht, want Piet was een behulpzame aardige kerel. En ook hij kon heel aardig voetballen, maar door een hardnekkige achillespees ontsteking stond hij te lang langs de kant. Daar leerde hij de vrouw van zijn teamgenoot Jos kennen. En eigenlijk is daar alle ellende begonnen.

    Hoe dan ook, de media schrijft wat wij met zijn allen, zeg maar alle Jannen met de kleine petten die steeds net de verkeerde turbo kopen, willen lezen.

    En ten slotte heeft deze mooie talentvolle voetballer hierom niet gevraagd, niet om zijn hartproblemen, niet om de eerste positieve berichten omtrent zijn hart, en zeker niet om de akelige berichten daarna. Hopelijk gebeurt er nog iets van een wonder en zal hij nog een waardig leven kunnen hebben. Amen...
  3. forum rang 6 In Holland stond een Huis... 17 juli 2017 08:12
    Goeiemorgen.. ondanks alle (zware) berigjes die ik al weer gelezen heb wil ik jullie er wel op wijzen dat het Feel good Monday is..
    Dus waar je ook zit, zat of lag.. Doe er wat mee ;)

    Toevoeging: m.a.w. profiteer er van! :)

    Nog een Toevoeging: anders moet je er wéér een jaar op wachten!
  4. deBeer53Long 17 juli 2017 08:20
    quote:

    Henri-Trader-Zonder-Discipline schreef op 17 juli 2017 06:58:

    [...]

    Zeer ongepaste opmerking. Je onleesbare gebrabbel is tot daar aan toe. Dit soort dwaze reacties schrap je beter uit je act. Bedankt alvast.
    [Modbreak IEX]: Aangepast, gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen.]

    Ik lees niks ongepast. Alleen de constatering dat er wel ERG veel heibel is over iemand die ziek is. Dit land kan niet omgaan met ziekte en dood. dat het voor de familie erg is staat buiten kijf, daar gaat dit niet over. Tenslotte: ik had nog nooit van de man gehoord, en nu gaat het al een week nergens anders over. Wekt bij mij ook irritatie.
370 Posts
Pagina: «« 1 ... 14 15 16 17 18 19 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links