Oxurion (vh ThromboGenics) « Terug naar discussie overzicht

Thrombo in 2017

543 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 24 25 26 27 28 » | Laatste
DeZwarteRidder
0
quote:

25GTi schreef op 11 juli 2017 11:19:

[...]Blijkbaar bent u degene met de voorkennis. Kunt u dit delen met ons?
Dat heb ik al gedaan: zie gisteren.
25GTi
0
Even niet kabbelen vandaag. Een waterval. Bijna 50.000 aandelen verhandeld.
Interessant. Wat is de reden?
Morgen weer rust in de tent.
[verwijderd]
0
Thrombo trappelt al geruime tijd ongeveer ter plaatse. Ik heb verkocht en Celyad gekocht eergisteren. Lijkt los richting 50 te gaan!
Diegy
0
Vorige week werd de laat met groot volume tot de 3,26 leeg gekocht. Koers nu 3,08. Zo maar koop order plaatsen. Bij ook maar beetje goed nieuws spuit dit aandeel omhoog. Tijd geleden stond in een artikel dat thrombogenics het goedkoopste bio aandeel op de beurs is.
Sjaloom95
0
Ik blijf rustig zitten in de long. Het is enkel wachten op de uitslagen en beslissingen de komende maanden. Het blijft een aandeel met een goed/afkeuring door de EC als groot risico.
silverwheaton
0
quote:

Diegy schreef op 8 augustus 2017 15:03:

Vorige week werd de laat met groot volume tot de 3,26 leeg gekocht. Koers nu 3,08. Zo maar koop order plaatsen. Bij ook maar beetje goed nieuws spuit dit aandeel omhoog. Tijd geleden stond in een artikel dat thrombogenics het goedkoopste bio aandeel op de beurs is.
Heb je verlies genomen op je eerste positie(stoploss), en ben je opnieyw ingestapt, Diegy?
Diegy
0
ThromboGenics is zwaar ondergewaardeerd

21/04/17 om 14:01 - De aandeelhouders van het Leuvense ThromboGenics gingen de afgelopen jaren van de hemel naar de hel. Maar nu is het aandeel toch wel zwaar ondergewaardeerd. 1422355.jpg

We gingen na de jaarcijfers van ThromboGenics langs bij het Leuvense biotechbedrijf. Het verhaal is genoegzaam bekend. De aandeelhouders gingen de jongste jaren van de hemel (1,7 miljard euro beurswaarde door de piekkoers van 47,8 euro in januari 2013) naar de hel (105 miljoen euro beurswaarde vandaag) omdat gaandeweg bleek dat het oogmedicijn Jetrea voor de indicatie vitreomaculaire adhesie (VMA) de hooggespannen commerciële verwachtingen helemaal niet inloste.

Eind 2016 bedroeg de kaspositie 80,1 miljoen euro, na een cashburn in 2016 van 21,3 miljoen euro. De beslissing medio 2015 om niet langer commercieel te investeren in Jetrea maakte het mogelijk vorig jaar in de VS de verhoopte break-even te realiseren dankzij een omzet van 4,4 miljoen euro. Daarnaast waren er 2,2 miljoen euro royalty's op de verkoop die Alcon met Jetrea realiseerde buiten de VS.

ThromboGenics zet alles in op het ontwikkelen van ooggeneesmiddelen voor aan diabetes gerelateerde oogziekten. Dat is het snelst groeiende deelsegment, met tussen 2015 en 2023 een verwachte jaarlijkse groei met 16,1 procent, tegenover 6,8 procent voor de ooggeneesmiddelenmarkt. Van de diabetespatiënten ontwikkelt 35 procent diabetische retinopathie (DR), de belangrijkste oorzaak van blindheid bij volwassenen, en 10 procent een gezichtsbedreigende vorm (ontwikkeling van niet-proliferatieve DR of NPDR naar de proliferatieve vorm of PDR, al dan niet in combinatie met diabetisch macula-oedeem of DME). De huidige, vaak niet afdoende, behandeling bestaat bij gevorderde gevallen (PDR) uit laserbehandelingen en anti-VEGF-geneesmiddelen.

Er is dus hoge nood aan betere en vroeger inwerkende medicatie. Het Leuvense biotechbedrijf ontwikkelt vier kandidaat-geneesmiddelen voor één of meerdere van de vier patiëntendoelgroepen (NPDR, al dan niet met DME, en PDR, al dan niet met DME). Met Thr-409 (Jetrea) loopt een fase II-studie bij 110 NPDR-patiënten die nagaat of Jetrea een loslating van de verkleving van het netvlies met de ooggel veroorzaakt, en of dit een overgang naar PDR kan voorkomen. De eerste resultaten volgen eind 2017. In januari startte een fase II-studie bij 50 DME-patiënten (met NPDR of PDR) met het anti-PLGF-middel Thr-317, met verwachte resultaten in de eerste jaarhelft van 2018. Daarnaast zijn er twee beloftevolle preklinische moleculen: Thr-687 dat werd gelicentieerd van Galapagos, mogelijk inzetbaar in de vier doelgroepen, en waarmee eind 2017 een eerste klinische studie start, en Thr-149, gelicentieerd van Bicycle Therapeutics, waarmee begin 2018 een eerste klinische studie zal aanvangen bij DME-patiënten (met NPDR of PDR). Daarnaast is er nog Oncurious, een samenwerking tussen ThromboGenics (91,7% aandeelhouder) en het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB), dat met TB403 een fase I/IIa-studie voert tegen medulloblastoom, de meest voorkomende vorm van hersenkanker bij kinderen (resultaten eerste jaarhelft 2018).

Conclusie Het verhaal van ThromboGenics is duidelijk nog niet geschreven. Begin 2018 bestaat de pijplijn in principe uit vijf klinische moleculen (inclusief Oncurious). Dat de markt hierop slechts 30 miljoen euro waarde kleeft, valt enkel te verklaren door de zware commerciële ontgoocheling van Jetrea. Het aandeel is voor ons geëvolueerd naar het meest ondergewaardeerde Belgische biotechaandeel.

Vandaar het hernemen van de actieve opvolging en de adviesverhoging.
Lees meer op: beursig.com/forum/viewtopic.php?f=4&a.....
[verwijderd]
0
01 Sep 2017 14:59 ONCURIOUS NV acquires unique portfolio of next-generation immuno-oncology assets from www.thrombogenics.com/sites/defa ... 7%20EN.pdf1 september 2017Leuven, België-ONCURIOUS NV, een België gevestigde biotech-onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling van innovatieve oncologische behandelingen, kondigt vandaag aan dat het principe-akkoord met VIB te verwerven van de uitsluitende licenties met een portefeuille van vijf unieke volgende heeft bereikt bedrijfsmiddelen voor energieopwekking immuno-oncologie, op basis van de rudimentaire werken van oorsprong uit het VIB-KULeuven labs van Massimiliano Mazzone en Gabriele Bergers, en van de VIB-VUB-lab van Jo Van Ginderachter.Oncurious verbreedt haar lopende klinische ontwikkelingsactiviteiten in orphan kinderoncologie aanduidingen met preklinisch onderzoek en drug ontwikkeling programma's, wat resulteert in een spannende pijpleiding van volgende-generatie immuno-oncologie drugs gericht op een brede spectrum van kankers.VIB Discovery Wetenschappen zullen het voortouw nemen in de pre-klinische ontwikkeling van deze nieuwe projecten. Als onderdeel van deze overeenkomst, zal VIB toenemen haar belang in Oncurious, met ThromboGenics blijft de meerderheidsaandeelhouder. VIB ontvangt ook een royalty's op de toekomstige verkoop van om het even welk van deze activa. ThromboGenics investeert een extra €2,1 miljoen in Oncurious.Dr. Johan Cardoen, Managing Director van VIB opmerkingen, "VIB heeft ontwikkeld een portefeuille van activa van de volgende generatie immuno-oncologie. Aangezien er een heleboel synergieën binnen die portefeuille, zien we ook de mogelijkheid om alle activa binnen één bedrijf. Als een venturepartner van Oncurious verheugen wij ons om het bedrijf naar het volgende niveau."Patrik De Haes, MD, Executive Chairman van ONCURIOUS NV opmerkingen, "deze nieuwe samenwerking met VIB en de resulterende portefeuille stuwt Oncurious in het zeer spannende gebied van immuno-oncologie, met een focus op de volgende generatie therapieën. We zijn zeer bevoorrecht om de wereldklasse VIB-team als onze venturepartner hebben."Oncurious is momenteel bezig met een fase I / IIa klinische proef voor de evaluatie van TB-403 voor de behandeling van medulloblastoom, in samenwerking met BioInvent. TB-403 is een Latijnse monoclonal antilichaam tegen placenta groeifactor (PLGF). PLGF wordt uitgedrukt in verschillende vormen van kanker, met inbegrip van medulloblastoom.
Diegy
0
Bied neemt aardig toe en laat is vrij leeg. Als er eerdaags positief nieuws komt dan spuit de koers echt omhoog. Ik ga weer positie innemen in thrombogenics.
Fischer-R
0
quote:

Diegy schreef op 5 september 2017 16:41:

Bied neemt aardig toe en laat is vrij leeg. Als er eerdaags positief nieuws komt dan spuit de koers echt omhoog. Ik ga weer positie innemen in thrombogenics.
Succes Diegy,

Ben je niet bang meer voor een grote beurscorrectie eerdaags ?.
Of denk je wat kan mij het schelen, ik wacht er al zolang op die komt niet meer.

Mvg Sandra
Diegy
0
Over 2 dagen komt thrombogenics met cijfers en wie weet wel resultaten over de studies die er momenteel lopen. Wat de koers een enorme boost kan geven. Thrombogenics is recent niet voor niets het meest ondergewaardeerde bio aandeel van de beurs genoemd. Koers ging laatst vlak voor de cijfers van 3,10 naar 3,70. Morgen weer dag voor de cijfers?!
Diegy
0
Morgen komt thrombogenics met cijfers. Kan zomaar een positieve update komen van 1 van de studies. Koers ging laatst al van 3,10 naar 3,70.
DeZwarteRidder
0
quote:

Diegy schreef op 6 september 2017 09:03:

Morgen komt thrombogenics met cijfers. Kan zomaar een positieve update komen van 1 van de studies. Koers ging laatst al van 3,10 naar 3,70.
De cijfers zijn gewoon slecht en er komt geen update van de studies.
Diegy
0
De laat is erg leeg. Zag de 3,30 net al staan in het orderboek. Ik ga zo ool maar eens instappen. Geloof wel in een forse stijging vandaag vlak voor de cijfers van morgen.
kaka'01
0
ThromboGenics (17:35)
EUR 3,119 -0,012 (-0,38%)

(ABM FN-Dow Jones) De kaspositie van ThromboGenics is in het afgelopen kwartaal licht gedaald, terwijl het bedrijf een stabiel verlies van ongeveer 15 miljoen euro boekte en aangaf goede voortgang te boeken met zijn pijplijn. Dit meldde het Belgische biotechbedrijf donderdag nabeurs in een update over het eerste halfjaar.

De kaspositie daalde van 73,3 miljoen euro aan het eind van het eerste kwartaal tot 65,1 miljoen euro halverwege het jaar. Dit betekende een zogenoemde cashburn van 8,2 miljoen euro, vergeleken met 7 miljoen euro in het eerste kwartaal.

"De pijplijn van ThromboGenics, zowel klinisch als preklinisch, boekt goede vorderingen", stelde CEO Patrik de Haes in een toelichting.

Het biotechbedrijf verwacht de eerste resultaten van de klinische studie van zijn kandidaatmedicijn THR-317 in het eerste kwartaal van 2018, terwijl de preklinische kandidaatproducten op het punt staan om de klinische fase in te gaan.

"We zijn goed gepositioneerd om in de komende twaalf maanden meerdere mijlpalen te bereiken die aanzienlijke waarde voor onze aandeelhouders kunnen creëren", aldus De Haes.

ThromboGenics specialiseert zich onder meer in het ontwikkelen van behandelingen tegen oogziekten die worden veroorzaakt door diabetes en heeft inmiddels een aantal kandidaatbehandelingen in de pijplijn.

De omzet over het eerste halfjaar bedroeg 2,7 miljoen euro voor zijn leidende product JETREA, waarvan 0,8 miljoen euro aan royalty's van partner Alcon, een onderdeel van Novartis. Een jaar eerder lag de omzet nog op 4,0 miljoen euro. ThromboGenics leed een verlies van 15,2 miljoen euro in de eerste zes maanden van dit jaar, 0,2 miljoen euro meer dan in dezelfde periode vorig jaar.

Het aandeel ThromboGenics sloot donderdag 0,4 procent lager op 3,12 euro.

ABM Financial News; pers@abmfn.be ; +32(0)78 486 481 Deel dit artikel via: Facebook Tweet LinkedIn Google + NUjij WhatsApp E-mail
Diegy
0
Diegy
0
Beursblik: Thrombogenics boekt goede progressie
Gepubliceerd op 8 sep 2017 om 09:25 |
ThromboGenics (09:14)
EUR 3,202 +0,083 (+2,66%)

(ABM FN) Thrombogenics boekt goede voortgang met de in ontwikkeling zijnde medicijnen en heeft de kosten onder controle. Dit concludeerde analist Sandra Cauwenberghs van KBC Securities na aanleiding van de halfjaarcijfers waarmee het biotechbedrijf donderdag nabeurs kwam.

Volgens analist Cauwenberghs is het positief dat Thrombogenics zich focust op behandelingen voor diabetische oogziekten, omdat dit "een interessant marktpotentieel heeft."

Verder liggen de R&D-programma's op koers, hoewel de studieresultaten van het klinische Fase 2 onderzoek met THR409 mogelijk wel wat vertraging oploopt vanwege een uitbreiding van het protocol om zo het werven van patiënten te faciliteren.

De kaspositie van 65 miljoen euro is "comfortabel", vindt Cauwenberghs. Ze verwacht een cashburn van rond de 30 miljoen euro en een kaspositie van rond de 50 miljoen euro aan het eind van het jaar. "Hiermee kan het bedrijf het redden tot en met 2018 en de bekendmaking van nieuwe studieresultaten", verwacht de analist.
Diegy
0
Grote kans dat de koersdoelen voor thrombogenics na het weekend ook fors omhoog gaan. Mooi moment om in te stappen nu. Koers staat al tijden rond de 3,10 a 3,25. Vooruitzichten zijn heel goed.
543 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 24 25 26 27 28 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 apr 2024 11:45
Koers 0,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 8.160.000
Volume gemiddeld 122.942.249
Volume gisteren 38.940.701

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront