New Sources Energy « Terug naar discussie overzicht

NSE, George Toth is back ?

22 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Ron Kerstens
0
"De Stichting tot Behoud van Beursnoteringen in Europa heeft een akkoord bereikt met de curator van Nieuw Hollands Groen voor de gefaseerde aankoop van een belang van 80 procent in New Sources Energy (NSE" , aldus de curator.

Deze stichting is gevestigd in Schiedam, op hetzelfde adres waar ook Driftakker Vastgoed Bv zit. De DGA hiervan deed zaken met George Toth, de bekende bedrijvenrommelaar uit een illuster verleden. Het zal toch niet dat de man aan een nieuw avontuur is begonnen ???
bik
0
DeZwarteRidder
0
Meerderheidsbelang NSE naar stichting
24 min geleden

AMSTERDAM (AFN) - De Stichting tot Behoud van Beursnoteringen in Europa heeft een akkoord bereikt met de curator van Nieuw Hollands Groen voor de gefaseerde aankoop van een belang van 80 procent in New Sources Energy (NSE). Dat werd vrijdag bekendgemaakt. De stichting wil de notering van NSE behouden en voert daarover de komende periode gesprekken met de toezichthouder AFM.
Klik hier voor meer nieuws en actuele koersinformatie over New Sources Energy

Ook wil de stichting een algemene aandeelhoudersvergadering bijeenroepen, zodat een nieuw bestuur kan worden benoemd en de aandeelhouders kunnen worden geïnformeerd over het beleid en de strategie voor de komende periode.

De Duitse dochtervennootschap van NSE, maakt geen onderdeel uit van de transactie. Deze divisie wordt samen met de Duitse vennootschap Zoneco overgedragen aan een onafhankelijke stichting, waarna onderzoek kan worden gedaan naar het vermogen van deze vennootschappen. De eventuele opbrengst van deze vennootschappen zal in een later stadium worden uitgekeerd aan de rechthebbenden
bik
0
Ome Schaay kan er niet van slapen,wat een gemiste kans om weer weg te vluchten met tot euver de rand gevulde zakken spaarcentjes van kleine argeloze kansrijke[arme]belegertjes. Mmmmm.
DeZwarteRidder
0
Blijkbaar heeft Toth goede herinneringen aan z'n beursavonturen.

Misschien gaat George Toth een antiekhandel of een kringloopwinkel naar de beurs brengen...??

bik
0
Valuegate
0
in 2005 begon de ellende bij DVRG en RTC zie het artikel hieronder. Het doet me vandaag de dag terugdenken aan Roel Gooskens over Value8 vorig jaar.

VEB-topman: Toth creeert geen waarde, maar lucht

AMSTERDAM (Dow Jones)--De Vereniging van Effectenbezitters (VEB) is niet bezig met een kruistocht tegen DVRG en Real Time Company (RTC) topman en grootaandeelhouder George Toth, maar trekt diens strategie wel in twijfel.

"Toth grijpt bij lege beursfondsen de macht en houdt de koers dan kunstmatig hoog door te doen alsof hij waarde creëert. Maar het enige waar hij voor zorgt is lucht. Beleggers kunnen daardoor op het verkeerde been worden gezet en die willen we daartegen waarschuwen," zegt VEB-directeur Peter Paul de Vries woensdag tegen Dow Jones Nieuwsdienst.

De belangenbehartiger van Nederlandse beleggers waarschuwde vorige week vrijdag in een advertentie in twee landelijke dagbladen voor de enorme overwaardering van de aandelen DVRG en Real Time Company (RTC), de twee bedrijven waar George Toth de macht heeft gegrepen.

"Een unicum voor ons," zegt De Vries. "Nog nooit waarschuwden we beleggers via een advertentie, maar nu vonden we dat we dat wel moesten doen. Beleggers lopen enorme risico's en wij zouden onszelf nooit meer in de ogen kunnen kijken als we dit zomaar zouden laten passeren."

De VEB waarschuwt beleggers ook omdat Toth nu ook zijn oog heeft laten vallen op de lege beursonderneming Sarakreek. Via de verstrekking van een in aandelen om te ruilen lening van 10 miljoen euro wil hij dat bedrijf redden en vervolgens via omzetting van de lening in aandelen een groot deel van de aandelen in handen krijgen. Diezelfde tactiek paste hij ook toe bij DVRG en RTC.

De Vries wijst er op dat de positie van de andere aandeelhouders in het geding komt. "Toth profileert zich als een soort bedrijvendokter, maar dat is natuurlijk een gotspe. Er zijn namelijk helemaal geen activiteiten, dus valt er ook niets te genezen, er wordt geen enkele baan gered. Hij koopt die fondsen alleen op om via een enorme emissie de macht te grijpen en de koers vervolgens op te blazen."

De Vries staaft die bewering door te wijzen op het eigen vermogen van DRVG van 0,1425 euro per aandeel, terwijl de koers momenteel 0,90 euro bedraagt. Bij RTC is het eigen vermogen iets minder dan één eurocent, terwijl de koers 8 cent bedraagt.

Toth heeft een belang van ruim 90% in DVRG en krijgt bij de omruiling van zijn lening aan RTC in aandelen een belang van 92% in RTC.

Toth heeft daarnaast reeds een belang van 31% in het door hem begeerde Sarakreek, een leeg beleggingsfonds. Daar stuit hij echter op de andere grootaandeelhouder Delta Lloyd, dat 35% houdt. Die weigert mee te werken aan de methode-Toth en verwacht bij een failissement de aanwezige compensabele verliezen om te toveren in een belastingbate van bijna 10 miljoen euro.

Een indrukwekkend rijtje, vindt ook De Vries. "Maar ik vraag mij af waarom hij eigenlijk drie fondsen nodig heeft als hij er louter op uit zou zijn om alleen waarde toe te voegen aan de ondernemingen. Mij lijkt het dan nuttiger dat hij zich richt op DVRG zelf."

Het wijst er volgens de beleggersvoorvechter alleen maar op dat Toth een duidelijke strategie volgt. Eerst verwerft de geboren Hongaar het overgrote deel van de aandelen in een leeg fonds voor 10% van de beurskoers. De koers wordt vervolgens kunstmatig hoog gehouden, omdat er nauwelijks een markt is voor de aandelen gezien de beperkte free float.

Ook houdt hij met een positieve nieuwsstroom de koers op peil, om vervolgens kleine plukjes aandelen om te ruilen voor belangen in andere kleine ondernemingen, zoals bijvoorbeeld Spyker Cars, Blue Fox Enterprises, Management Share, Rood Testhouse International en Porceleyne Fles.

"Op die manier verkoopt hij zelf geen aandelen op de markt, maar doet hij dat in feite via andere partijen. Dat is natuurlijk heel slim, maar iedereen moet wel begrijpen dat hij dat geheel voor eigen bate doet, zonder daarbij de belangen van de andere aandeelhouders mee te laten spelen. Dat is precies waar wij voor waarschuwen, dat beleggers nu in één van zijn fondsen stappen omdat de koers wel aardig blijft hangen, terwijl de reden daarvoor alleen is dat Toth zelf grootaandeelhouder is," zegt De Vries. De Vries' voornaamste punt is dat Toth bij de ondernemingen geen waarde toevoegt. "Ik vraag me af waar die dan in zou zitten, wat is eigenlijk de kasstroom?"

Toth reageerde op de advertenties van de VEB door zelf in een persbericht te zeggen aangifte te doen tegen de VEB bij de Autoriteit Financiele Markten (AFM). Peter Paul de Vries wordt beticht van 'opzettelijke koersmanipulatie'. Volgens Toth is het eigen vermogen van DVRG 19 cent per aandeel en niet de voor de VEB genoemde 14 cent per aandeel. Daarnaast zou De Vries 'handelend voor zichzelf' getracht hebben het crediteurenakkoord bij RTC 'op onoorbare wijze te frustreren' door drie nieuwe investeerders aan te dragen.

"Lachwekkende," reageert De Vries, "en tegelijk ook zorgelijke reacties, want nergens gaat Toth inhoudelijk in op de fundamentele vragen: heeft hij wel degelijk waarde gecreëerd, hoe denkt hij dat in de toekomst te gaan doen en waarom heeft hij daarbij drie beursfondsen nodig."

De VEB-voorman zegt dat hij door de bewindvoerder van RTC, Hans Tiethoff, is uitgedaagd om zelf met een oplossing te komen voor de problemen bij RTC. "Ik heb zelf verder alleen als intermediair gespeeld en drie potentiële investeerders aangedragen bij Tiethoff. Zelf had ik daarbij geen enkel persoonlijk belang. Ik heb bovendien zeker al vijftien jaar geen aandelen DVRG of RTC gehad, dus dat belang had ik ook niet."

Tot slot zegt De Vries het te betreuren "dat de VEB in de publiciteit moest treden en dat de AFM zich stil heeft gehouden. Ik vind dit een zaak voor de toezichthouder, maar die blijft angstwekkend stil".

De AFM zegt bij monde van woordvoerder Drea Berghorst in een reactie niet in te gaan op individuele fondsen. "Wel hebben wij inmiddels een brief gekregen van de heer Toth waarin deze ons wijst op een aantal punten in de beweringen van de VEB. Die nemen wij in behandeling. Een aangifte is dat overigens niet, waant daarvoor moet je bij het Openbaar Ministerie zijn. Wij zien het als een melding, maar kunnen niet zeggen of we er wel of niet iets mee doen."
DeZwarteRidder
0


Datum meldingsplicht 28 jul 2017
Meldingsplichtige Nieuw Hollands Groen N.V.
Uitgevende instelling New Sources Energy N.V.
Inschrijving handelsregister 33154205
Plaats Noordwijk
---------------------------------------------------------------
Verdeling in aantallen (longpositie)
Soort aandeel Aantal aandelen Aantal stemmen Kapitaalbelang Stemrecht Wijze van beschikken Afwikkeling Toelichting
Gewoon aandeel 30.012.442,00 30.012.442,00 Reëel Reëel Rechtstreeks
----------------------------------------------------------------
Procentuele verdeling (longpositie)
Soort aandeel Totale deelneming Rechtstreeks reëel Rechtstreeks potentieel Middellijk reëel Middellijk potentieel
Kapitaalbelang 60,27 % 60,27 % 0,00 % 0,00 % 0,00 %
Stemrecht 60,27 % 60,27 % 0,00 % 0,00 % 0,00 %

Datum laatste update: 01 augustus 2017
DeZwarteRidder
0
Datum meldingsplicht 28 jul 2017
Meldingsplichtige Stichting tot Behoud van Beursnoteringen in Europa
Uitgevende instelling New Sources Energy N.V.
Inschrijving handelsregister 33154205
Plaats Noordwijk
----------------------------------------------------
Verdeling in aantallen (longpositie)
Soort aandeel Aantal aandelen Aantal stemmen Kapitaalbelang Stemrecht Wijze van beschikken Afwikkeling Toelichting
Gewoon aandeel 9.998.667,00 9.998.667,00 Reëel Reëel Rechtstreeks
--------------------------------------------------------------
Procentuele verdeling (longpositie)
Soort aandeel Totale deelneming Rechtstreeks reëel Rechtstreeks potentieel Middellijk reëel Middellijk potentieel
Kapitaalbelang 20,08 % 20,08 % 0,00 % 0,00 % 0,00 %
Stemrecht 20,08 % 20,08 % 0,00 % 0,00 % 0,00 %
DeZwarteRidder
0
Stichting tot Behoud van Beursnoteringen in Europa

Nieuwe Haven 45 E
3114AB SCHIEDAM

Nederland
Tel -
KvK 61640905
Organisatie

Het revitaliseren van beursgenoteerde ondernemingen, het behouden van beursnoteringen, het behouden van aandeelhouderswaarden, stemrecht in beursfondsen en rechtspersonen, voor geheel Europa. Het verzorgen van een interim bestuur voor beursgenoteerde ondernemingen. Het houden van penny-stocks. Het kopen en verkopen van aandelen, obligaties en financieren van beursfondsen, rechtspersonen en mede voor en door besloten kring.
Valuegate
0

Stichting moet New Sources Energy nieuw leven inblazen

New Sources Energy (NSE), een beursfonds dat investeert in duurzame energieprojecten, staat aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk. Tot nu toe biedt de geschiedenis van het kleine beursfonds een weinig opbeurende aanblik, onder een nieuwe eigenaar moet de toekomst er wat rooskleuriger uit komen te zien.

New Sources Energy stelt zich ten doel te investeren in onder meer zonne-energie.

Vrijdag nabeurs kondigde de Stichting tot Behoud van Beursnoteringen in Europa (SBBE) aan zich gefaseerd in te kopen als grootaandeelhouder in NSE. Uiteindelijk moet het volledige belang van 80% dat nu in handen is van het failliete Nieuw Hollands Groen (NHG) overgaan naar de nieuwe eigenaar. Doel van de stichting, die inmiddels 20% van de stukken in handen heeft: 'continuïteit van NSE en het hervatten van de notering'.

New Sources Energy is een fonds dat zich ophoudt in de marge van de beurs. De handel in het aandeel werd half maart op een koers van €0,26 geschorst door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). NSE kwam in 2011 voort uit de lege beurshuls Management Share. NHG kocht zijn meerderheidsbelang in 2013 over en sindsdien kent het fonds een rumoerig bestaan.

Vier jaar later is NSE in feite opnieuw een lege beurshuls, bevestigt SBBE-woordvoerder Cor van der Maarel. Hij en SBBE-bestuurter George Tóth hebben ervaring met zulke entiteiten. Zo toverde Tóth het in 2009 gesneuvelde beursfonds De Vries Robbé Groep om in een investeringsmaatschappij met een web aan deelnemingen.

Veelbesproken op het Damrak

Beide heren waren ook betrokken bij het beursfonds RT Company, dat inmiddels als Phelix door het leven gaat. Oud-vastgoedman en investeerder Tóth, aan het begin van het millennium veelbesproken op het Damrak, had het bij herhaling aan de stok met de Vereniging van Effectenbezitters, trok zich allengs terug van het Damrak en ging in 2012 met zijn Holland Management Holding failliet. Tóth en Van der Maarel kregen in het vorige decennium beiden boetes van de AFM voor het niet melden van aandelentransacties.

Van der Maarel stelt dat het de bedoeling is om de huidige 'gepretendeerde' activiteiten van NSE voort te zetten. Tóth en hij hebben geen ervaring met investeringen in groene energie – ze 'hebben meer ervaring met het revitaliseren van een beursnotering van een bedrijf dat momenteel enige averij heeft opgelopen'. Het inbrengen van nieuwe activiteiten ligt voor de hand, bijvoorbeeld via een zogeheten 'reverse listing'. 'Op dit moment bestaan daarvoor nog geen plannen,' aldus Van der Maarel.

Vertrek topman Wieringa

De averij bij NSE is aanzienlijk. Het aandeel werd in maart geschorst naar aanleiding van onduidelijkheid na het vertrek van topman Frans Wieringa. Begin mei werd Wieringa ingerekend door de Fiod, op verdenking van gesjoemel met de inleg van beleggers. 'Het is nog mogelijk dat die middelen zijn geïnvesteerd in Duitse zonneparken, hoewel dit steeds onwaarschijnlijker lijkt', schrijft curator Sjef Bartels in het faillissementsverslag van de holding van Wieringa.

Sinds maart zit NSE zonder bestuurder. Een aandeelhoudersvergadering had uitkomst moeten bieden, maar werd afgeblazen omdat Wieringa door zijn arrestatie 'onbereikbaar' was. Diens beoogde vervanger, een van de drie grootaandeelhouders van New Sources Energy, trok zich voor de vergadering terug. In januari werd Dumapa, de holding waarin Wieringa zijn 33%-belang in NHG hield al failliet verklaard, en op 28 juni was het de beurt aan NHG zelf.

Aandeelhoudersvergadering

De Duitse activiteiten van NSE worden buiten de transactie gehouden, zodat het 'nieuwe' NSE met een schone lei kan beginnen. Eerstvolgende stap daartoe is het uitschrijven van een buitengewone aandeelhoudersvergadering, waar een bestuurder kan worden aangesteld. Volgens Van der Maarel kan dat – als de rechter toestemming geeft – op zijn vroegst begin oktober. Voorlopig houdt curator Bartels, die het resterende belang van NHG in NSE (60%) onder zich heeft, de touwtjes nog in handen.
DeZwarteRidder
0
Veroordeeld voor oplichting, maar Frans W. kon toch topman worden

Fraude

Ondanks een veroordeling voor oplichting en valsheid in geschrifte schopte Frans W. het tot topman van een beursgenoteerd bedrijf. Nu zijn miljoenen euro’s van beleggers zoek.

Camil DriessenJoris Kooiman

7 augustus 2017
Miljoenen euro’s van beleggers zijn zoek. Op last van de AFM ligt de aandelenhandel sinds maart stil. New Sources Energy beloofde „integer en transparant” te werken en „maatschappelijk verantwoord ondernemen”. Achteraf bezien zijn er weinig beschrijvingen denkbaar die zo slecht van toepassing zijn op het eerste Nederlandse beursfonds in zonne-energie.

Topman Frans W. (51) werd in mei door de Fiscale Inlichtingen en Opsporingsdienst (FIOD) aangehouden wegens verdenking van beleggingsfraude met zonnepanelen en zonneparken. Via zijn eigen bv’tjes trok hij geld aan om zonneparken te kopen, die hij vervolgens zou ‘inbrengen’ in het beursfonds. Van de 6 miljoen euro die particuliere beleggers zo investeerden, is volgens de FIOD echter „vermoedelijk maar een fractie belegd”. W. is vorige week vrijgekomen, in afwachting van het onderzoek. Hij is nog altijd verdachte.

Vraag is waarom het zo ver heeft moeten komen. Het blazoen van topman W. is namelijk niet onbevlekt. NRC ontdekte dat de geboren Groninger in 2003 al eens is veroordeeld tot 240 uur werkstraf en 6 maanden voorwaardelijke celstraf voor oplichting en valsheid in geschrifte. W. weekte onder valse namen en met valse salarisdocumenten tienduizenden euro’s aan kredieten los bij Nationale-Nederlanden, zo bevestigt het Openbaar Ministerie Noord-Nederland.
Lege beurshuls

Ondanks die veroordeling wist W. het te schoppen tot topman van een aan het Damrak genoteerd beursfonds. Eind 2013 maakte New Sources via de lege beurshuls van het failliete IT-bedrijf Management Share zijn debuut op de Amsterdamse beurs. Geen echte beursgang dus maar een zogeheten reverse listing: met als gevolg dat W. en zijn plannen geen toets van advocaten, bankiers én beursbedrijf Euronext hoefden te doorstaan.

W. gebruikte zijn positie als topman van een aan de Amsterdamse beurs genoteerd bedrijf vervolgens om beleggers te lokken voor investeringen buiten New Sources om. Via zijn LW Holding probeerde hij particulieren te laten beleggen in obligaties waarmee Duitse zonnecentrales zouden worden aangekocht. „Hij heeft een belangrijke positie als CEO bij New Sources Energy N.V. welke genoteerd staat aan de Amsterdamse Euronext beurs”, staat in een prospectus.

Daarnaast prijkt de foto van een opgewekte W. in pak met rode das en montere lach onder zijn grijsbruine haardos. Voor dit bewuste zonnepark in het Duitse Niepars wordt beleggers – die minimaal 5.000 euro moeten investeren – een rendement van 7,2 procent en „uiterst laag risico!” beloofd. Omdat de Duitse regering een stroomafnametarief garandeert, kan er niets misgaan.

DeZwarteRidder
0
Maar intussen zijn de ingelegde gelden zoek.

Geconfronteerd met de eerdere veroordeling voor oplichting reageert een woordvoerder van toezichthouder Autoriteit Financiële Markten (AFM) verbaasd. Ze zegt dat de AFM enkel bestuurders van financiële instellingen toetst en dat is New Sources Energy niet. De vraag of het niet belangrijk is dat alle bestuurders van beursgenoteerde bedrijven van onbesproken gedrag zijn, noemt ze „een legitieme vraag”. „Maar wij moeten op basis van wet- en regelgeving handelen en dit valt niet onder ons toezicht.”

Ook is het niet nodig om als bestuurder van een beursfonds een verklaring omtrent het gedrag (vog) te overleggen. Bij een dergelijke verklaring worden antecedenten gecontroleerd door het ministerie van Veiligheid en Justitie. Een vog is voor een trits beroepen wél verplicht, waaronder taxichauffeurs, tolken, kinderopvangmedewerkers, advocaten en bestuurders van woningbouwcorporataties.

Wij moeten op basis van wet- en regelgeving handelen en dit valt niet onder ons toezicht.

Informatie schoot tekort

De AFM greep overigens wel in bij New Sources Energy. Ze vond dat beleggersinformatie tekortschoot en legde eind vorig jaar een dwangsom op van maximaal 50.000 euro als W. niet meer informatie zou verstrekken. Dat deed hij niet. In maart legde de toezichthouder de handel in het aandeel stil. Ruim vier maanden later is dat nóg het geval, een record.

David Tomic van beleggersvereninging VEB vindt dat de kwestie zorgt voor „vraagtekens” bij de praktijk van kleine bedrijven die via de lege beurshuls van een ander zelf naar de beurs gaan. „Het toont dat je van AFM en Euronext meer inspanning mag verwachten rond de informatieverschaffing bij reverse listings om beleggers goed te informeren over de activiteiten die worden ingebracht. Dit is een voorbeeld van waar het helemaal is misgegaan.” Euronext laat weten dat het toezicht na de notering bij de AFM ligt en dat het dan „aan de commissarissen, de eigenaren van een onderneming en de aandeelhouders is om strategische besluiten te nemen.”

Er hing een zweem van mogelijke belangenverstrengeling om de man.

Helemaal verbaasd is Tomic niet. „Bij de betreffende aandeelhoudersvergadering eind 2013 waar W. benoemd werd, ontstond de indruk dat ze snel dat lege beursfonds nieuw leven wilden inblazen en er te snel onverantwoorde sprongen zijn gemaakt. Er hing een zweem van mogelijke belangenverstrengeling om de man.”

De advocaat van W. laat weten dat hij geen commentaar geeft, omdat het onderzoek nog loopt.

Onlangs meldde de curator van Frans W.’s failliete bv Nieuw Hollands Groen – goed voor 80 procent van de aandelen in New Sources – een deal voor de verkoop van het aandelenpakket. De Stichting tot Behoud van Beursnoteringen in Europa uit Schiedam neemt de aandelen voor een onbekend bedrag gefaseerd over en heeft al 20 procent in handen.

Achter de stichting gaat een oude bekende schuil. De controversiële zakenman George Tóth staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven als ‘secretaris / troubleshooter / gedelegeerd CEO / interimbestuurder’ van de stichting. Tóth stond vroeger in de Quote 500 (89 miljoen euro in 2005), en was topman van de (al jaren failliete) beursgenoteerde investeringsmaatschappij De Vries Robbé Groep.

De van oorsprong Hongaarse belegger stond bekend graag te beleggen in goedkope, kleine kwakkelende beursfondsen en had belangen in onder andere De Porceleyne Fles en Spyker. Beleggersvereniging VEB stelde ruim tien jaar geleden dat Tóth „geen waarde maar lucht” creëerde.

Met de Stichting tot Behoud van Beursnoteringen in Europa keert Tóth nu terug op bekende grond. New Sources is de nieuwe naam van de lege beurshuls die overbleef na het faillissement van IT-onderneming Management Share stapte waar Tóth eerder een belang in had.
ramptoerist
0
DeZwarteRidder
0
New Sources draagt nieuwe bestuurders voor

Gepubliceerd op 19 sep 2017 om 18:36 | Views: 0

New Sources Energy 13 mrt
0,26 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - New Sources Energy wil Ruud Huis in 't Veld benoemen tot uitvoerend bestuurder, en Gerrit Jan Houweling en Andreas Mirck tot niet-uitvoerend bestuurders. Hun benoemingen staan op de agenda van een buitengewone aandeelhoudersvergadering op 2 november.

Tijdens die bijeenkomst geeft het bedrijf ook een toelichting op de situatie van de vennootschap als gevolg van het faillissement van Dumapa Holding, Nieuw Hollands Groen en voormalig bestuurder Frans Wieringa. Laatstgenoemde werd in mei door de FIOD opgepakt in een onderzoek naar beleggingsfraude.
ramptoerist
0
Andreas Mirck? die kennen we van de meest succesvolle beursgang ooit, namelijk Vivenda. De enige die ik nog mis is vdSteeg en Versendaal.
[verwijderd]
0
De Stichting tot Behoud van Beursnoteringen waar is die gebleven?In lucht opgegaan ;)?
22 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 16:36
Koers 0,018
Verschil +0,003 (+16,67%)
Hoog 0,018
Laag 0,017
Volume 697.736
Volume gemiddeld 224.092
Volume gisteren 697.061

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront