Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming het aandeel van 2017

[verwijderd]
0
Het sentiment (zoals hier gisteren door Cisco werd genoemd) is in mijn ogen op de 26e doorslaggevend. Op basis hiervan zou een overdreven reactie kunnen worden gecreëerd, zowel naar boven als naar beneden. Ik heb nog maar een paar jaar aandelen Pharming en (uit mijn geheugen puttend) zijn er toch regelmatig reacties van pakweg 20% geweest. Dit verwacht ik nu niet, tenminste niet in deze extreme mate. Het bedrijf Pharming nadert de volwassenheid, het aandeel Pharming zit nog in het laatste deel van de puberteit. Procentueel al veel minder springerig dan bijvoorbeeld een jaar of twee jaar geleden. Wel zijn er wat grote jongens actief die met een handvol miljoenen aandelen de koers bepalen.
Wat te doen? Wist ik het maar. Misschien dat ik een lage kooporder inleg, misschien tegelijkertijd ook een hoge verkooporder, misschien ook helemaal niets. Van de toelichting door Sijmen de Vries (naar voren kijkend) verwacht ik meer dan van de cijfers die enkel weergave zijn van een inmiddels afgesloten kwartaal. Met een omzetgroei hoe bescheiden dan ook, ben ik al tevreden.

Kaviaar
0
Ik heb ze gisteren aangekocht voor € 0,627 en houd ze lekker vast. Mochten de verkopen tegenvallen, wat ik niet verwacht, dan koop ik lager bij. Mijn verwachting is dat de verkopen juist zijn aangetrokken en dat Pharming garen spint doordat de concurrent niet kan leveren. Ook is het erg positief dat de FDA o.a. het middel Ruconest in de brief heeft staan.

Pharming wordt steeds winstgevender. Is het niet nu direct, dan zeker over een langere periode! Het aandeel is spotgoedkoop.

Zie Galapagos eens. Die heeft nog geen enkel medicijn op de markt en de koers staat gigantisch hoog!

Pharming heeft Ruconest op de markt in Europa en in de VS. Wellicht is het afzettingsgebied (de hoeveelheid van de kwaal) minder dan waar Galapagos het medicijn voor maakt, maar deze huidige koers van Pharming is echt een schijntje.
Galapagos heeft het geluk dat een grote farmaceut een pakket aandelen heeft, waardoor ze een dik gevulde kas heeft. Enkel en alleen daarom, want let wel, er is nog niks op de markt gebracht en de koers doet > € 85,00

nl.quoteweb.com/nl-nl/fonds-detail/ad...
Hangyodon
0
Galapagos heeft een enorm kas geld en een goede partner met mijlbetaling en een groot pipelijn. is gewoon niet te vergelijken.
[verwijderd]
11
quote:

Misschien schreef op 20 oktober 2017 22:34:

[quote alias=papaji id=10354596 date=201710202149]
>>>T-MINUS-6<<<

>~CASH-IS-KING~<

Papaij,
je telt de dagen af ben je er helemaal uit en adviseer je medeleden om dat ook te doen?

Ik zie je reactie graag tegemoet,

Lekker weekend,

Tini

Dag Tini, in tegendeel. Waar ik wel min of meer helemaal uit ben, is dit forum. Indien u al lang meeleest, weet u waarom ik en vele anderen een bijdrage tot een minimum beperken of helemaal niet meer posten.

Het enige dat ik de forumleden kan adviseren, is om zelf hun huiswerk te doen betreft het bedrijf Pharming, haar medicijnen, de pipeline en het platform waarmee die ontwikkeld worden. Een goed startpunt is het draadje Pharming Facts II www.iex.nl/Forum/Topic/1334048/8/Phar... wat nog steeds met enige regelmaat door een aantal van de serieuzere medeleden wordt bijgehouden.

Ikzelf ben niet opgehouden mijn huiswerk te blijven doen, integendeel - zeker nu mijn prognoses door aanhoudende positieve testresultaten nieuwsberichten en omzetcyfers extra gesteund zijn. Ik heb er alleen voor gekozen om mijn analyses en conclusies niet meer te delen op dit forum.

Naar mijn mening is het belangrijkste dat medeleden zich moeten realiseren dit forum betreft. IEX is onderdeel van een beursgenoteerd bedrijf dat haar centjes verdient aan uw bezoekje en uw bijdrage. IEX heeft dus alle belang bij verhitte discussies op dit forum en doet er alles aan om deze gaande te houden door olie op het vuur te gooien en schroomt geen enkel middel om clicks te genereren. Zij heeft inmiddels een aantal medewerkers fulltime op dit forum aan het werk om uw emoties te beinvloeden. Indien u (forumleden) daar aan twijfelt, bent u erg naief. Voeg daarbij het feit dat bemiddelde daghandelaren al jarenlang de koers van Pennystock Pharming naar gelang hun wensen manipuleren en daarvoor ook gebruik maken van dit forum. Voeg daarbij dat een potentiele overname van Pharming inmiddels tot de mogelijkheden behoort, en dat indien dat speelt die partij(en) ook niet zullen schromen van alle mogelijke middelen die hen ter beschikking staan (zoals dit forum) gebruik te maken.

Het sneue is dat dit forum inmiddels het enige platform is waar de Nederlandse particulieren elkaar kunnen vinden om het bedrijf Pharming met elkaar te bespreken. De enige reden dat ik nog steeds mijn bezoekjes aan dit forum breng (en clicks genereer voor het bedrijf IEX) is dat niet alleen manipulators dit forum frequenteren, maar ook andere - oprechte - bij pharming betrokken forumleden die gedegen meningen en analyses met het forum delen, hoewel de spoeling inmiddels erg dun is. Verder is dit forum er nog steeds als de kippen bij om nieuwtjes hoe filterdun ook met elkaar te delen. Daarom hoort een scan door uw posts dan ook tot mijn dagelijkse due diligence.

Dan ten laatste toch nog een korte inhoudelijke bijdrage/analyse wat betreft uw vraag en de turbulente week die we achter de rug hebben:

Het aandeel Pharming is en blijft voorlopig nog wel even een enorm volatiel aandeel. Indien u daar niet tegen kunt, moet u verre van het aandeel wegblijven, ook als u het volste vertrouwen heeft in het bedrijf. Indien u elke keer dat het aandeel zo beweegt als afgelopen week op het sentiment meelift, bent u over een paar maanden klaar voor de mannen met de witte jasjes. Doe uw huiswerk, trek uw eigen conclusies en HOU U DAARAAN ongeacht wat het beurssentiment voor uw voeten gooit. Als u gelooft in het bedrijf en u wilt rust in de tent, koop dan die aandelen en HOU ZE VAST. Indien u Gelooft in het bedrijf en u kiest voor korte termijn winst of verlies, MAAK RITJES. Indien u niet gelooft in het bedrijf koop dan geen aandelen maar ga SHORT of MAAK RITJES.

Disclosure: Ik heb een aanmerkelijk belang in Pharming, en zit erin voor de LANGE TERMIJN en lift niet mee op het sentiment, maar hou rust in mijn porto door ze op de plank te houden, waardoor ik het potentieel mee te liften met een explosieve koersexplosie (+honderd(en) procenten) niet in gevaar breng.

Papaji, notoire rozebrillencommandant

pardon
0
Galapagos heeft 50 miljoen aandelen uitstaan en Pharming meer dan 500 miljoen vergelijk dat ook eens plus 1,3 miljard in kas en wat is de kas van Pharming.
Galapagos heeft geen schulden kijk eens bij Pharming.
siepels
0
quote:

parts schreef op 20 oktober 2017 20:12:

Heeft iemand een idee mbt theoretische opening op maandag....
Is weer afhankelijk van b.v. hoever Trump z'n klep opentrekt.
Mozes kriebel
0
ik verwacht bij presentatie cijfers geen outlook. De laatste keren ook niet terwijl je voor 3e en 4e kwartaal in redelijkheid mag stellen dat het verkoopapparaat in usa (en ook wel wat daarbuiten gezien de vacatures die we de afgelopen maanden voorbij hebben zien komen) enorm gegroeid en naar ik aanneem geprofessionaliseerd is. Dit zou in alle redelijkheid een groei moeten opleveren tov van q1 en q2.
normale
0
quote:

Ronny schreef op 21 oktober 2017 09:51:

ik verwacht bij presentatie cijfers geen outlook. De laatste keren ook niet terwijl je voor 3e en 4e kwartaal in redelijkheid mag stellen dat het verkoopapparaat in usa (en ook wel wat daarbuiten gezien de vacatures die we de afgelopen maanden voorbij hebben zien komen) enorm gegroeid en naar ik aanneem geprofessionaliseerd is. Dit zou in alle redelijkheid een groei moeten opleveren tov van q1 en q2.
Ik weet wel zeker dat er een goede outlook gegeven word a.s donderdag
normale
0
quote:

Ronny schreef op 21 oktober 2017 09:57:

ah ik begrijp jij schrijft De Vries zijn berichten...
Dit is toch al verteld op de tour die er geweest is, anders zou dit extreem gezichtsverlies voor de vries betekenen.
Mozes kriebel
0
Heb je helemaal gelijk in hoor maar niet in officieel persbericht. Daar wordt toch vooral naar gekeken.
[verwijderd]
0
quote:

liberator schreef op 21 oktober 2017 10:00:

[...] Dit is toch al verteld op de tour die er geweest is, anders zou dit extreem gezichtsverlies voor de vries betekenen.
Dan begrijpt u het systeem niet en kan dat wel uitleggen maar ik ben te kort stof en er ligt bult werk op mij te wachten vandaag maar er zijn er zeker bij op dit forum die u kunnen uitleggen wat er met uitgerangeerde topmannen gebeurt en iets met "Nieuw gezicht, "Afkoopsom, "Achterdeur etc. etc. en fijn weekend dus maandag weer "nieuwe kansen"?
G.S.
[verwijderd]
1
Beste Papaij,

Bedankt voor uw reactie en zal zeker het weekend gebruik maken van de link die u deelde. Het forum weerhield mij om de reden die u noemt om aandelen PH te kopen. Ik nam het niet serieus en nam niet de moeite mij hierin te verdiepen. Inmiddels heb ik een boel gelezen en een behoorlijk aantal op de plank. de koersbeweging van gisteren liet mij redelijk koud, ik had de pc uitgezet en ben aan het werk gegaan. Eerlijkheidshalve moet ik wel toegeven dat ik niet bij dorst te kopen toen het verval verder ging. Rond 12:00 even op mijn mobiel gekeken en had de bevestiging dat het met de investering wel goed zat.

In 2011 had ik een belggingsvriend die heel veel aandelen PH had en redeneerde, dat het jammer was, maar het hem een goed gevoel gaf daarmee mensen te helpen. Die gedachten heb ik maar overgenomen en daardoor neem ik schommelingen op de koop toe.

Een betrokken CEO als De Vries doet niet voor niets de oproep om ze niet van de hand te doen. Geloof niet in een spelletje van hem zoals hier ook gesuggereerd wordt, want dat kan hem duur komen te staan.

Bedankt voor uw reactie en graag tot horens,

Tini

normale
1
quote:

SJA#17 schreef op 21 oktober 2017 10:11:

[...]

Dan begrijpt u het systeem niet en kan dat wel uitleggen maar ik ben te kort stof en er ligt bult werk op mij te wachten vandaag maar er zijn er zeker bij op dit forum die u kunnen uitleggen wat er met uitgerangeerde topmannen gebeurt en iets met "Nieuw gezicht, "Afkoopsom, "Achterdeur etc. etc. en fijn weekend dus maandag weer "nieuwe kansen"?
G.S.
Ik denk dat u het niet helemaal snapt!!!!!
Cybertom
1
Dag Tini,

Die opmerking van De Vries is mij ook bijgebleven, dat hij de oproep deed om de aandelen niet van de hand te doen, ondanks dat het wel eens kan gaan spoken rond de koers.

Of het nou gaat om een aanstaande vijandige overname, of dat hij al weet dat het jaar keurig in het zwart afgesloten gaat worden weet ik niet. Maar ik weet wel dat deze boodschap niet voor niets gedeeld is door hem.
[verwijderd]
0
Goedemorgen Cybertom,

Ik heb je maar een duimpje gegeven, mede door de reactie van meneer hierboven die heel goed weet wat er met CEO's kan gebeuren. Dat weten wij allemaal wel, maar iemand die zo heeft moeten knokken om het bedrijf draaiend te houden staat niet zoiets te wachten als deze meneer even vlug schetst.

Fijn weekend,

Tini
Kaviaar
0
Heeft De Vries zelf iets gepost op dit forum, of een mail gestuurd naar een forumlid. Ik zag in de gauwigheid gisteren iets voorbij komen, maar heb het niet meer op m'n netvlies.
normale
0
quote:

Misschien schreef op 21 oktober 2017 10:27:

Goedemorgen Cybertom,

Ik heb je maar een duimpje gegeven, mede door de reactie van meneer hierboven die heel goed weet wat er met CEO's kan gebeuren. Dat weten wij allemaal wel, maar iemand die zo heeft moeten knokken om het bedrijf draaiend te houden staat niet zoiets te wachten als deze meneer even vlug schetst.

Fijn weekend, Kijk en dat bedoelde ik dus

Tini
[verwijderd]
0
Als men goed wakker is op de beursvloer dan moeten kleine beleggers, maar 1 ding en dat is goed de ogen open houden,dat de grote belegger er via de voordeur erin komt en avonds via de achterdeur weer weggaan alleen dan lopen ze scheef,en in die ene kant van de broekzak zit geen zand in.
[verwijderd]
0
quote:

Cybertom schreef op 21 oktober 2017 10:20:

Dag Tini,

Die opmerking van De Vries is mij ook bijgebleven, dat hij de oproep deed om de aandelen niet van de hand te doen, ondanks dat het wel eens kan gaan spoken rond de koers.

Of het nou gaat om een aanstaande vijandige overname, of dat hij al weet dat het jaar keurig in het zwart afgesloten gaat worden weet ik niet. Maar ik weet wel dat deze boodschap niet voor niets gedeeld is door hem.
Dhr de Vries, gunt het oprecht de kleine belegger cq de particulier om wat terug te verdienen van het grote verlies en geschade vertrouwen. Dat is mijns inziens waarom hij dat gezegd heeft. Tot 1,20 EUR niet verkopen waarom? Duidelijk is dat PH dan naar alle waarschijnlijkheid in stabieler vaarwater zit met een notering in de AMX. Uiteraard geeft hij daar mee aan. Dat u zelf weer in alle rust kunt nadenken wat te doen, daar de grotere onzekere koersschommelingen dan uit blijven.

dit is mijn visie op zijn opmerking. Los van overname etc etc... whatever er geroepen wordt hier.
50.750 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2210 2211 2212 2213 2214 2215 2216 2217 2218 2219 2220 ... 2534 2535 2536 2537 2538 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 0,881
Verschil +0,013 (+1,50%)
Hoog 0,889
Laag 0,869
Volume 8.926.686
Volume gemiddeld 6.873.112
Volume gisteren 37.599.271

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront