Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Nieuwe koopkans Nederlandse beurs

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 77
  2. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 79
  3. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59

Reacties

389 Posts
Pagina: «« 1 ... 15 16 17 18 19 20 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Pomper 22 oktober 2017 15:23
    quote:

    amarillus1969 schreef op 22 oktober 2017 13:59:

    dow was donderdag fors verlies en trok na sluiting beurs amsterdam weer aan. de futs in de nacht op donderdag vrijdag trokken fors aan. Had verwacht dat europa kans zag om te herstellen van 0,5 tot 1 procent. Nee, na uur handelen niet verder dan 1 punt. AEGON heb ik ook.
    Aegon , zou ik hier maar verkopen , teveel weerstand, tis zooi. eigenllijk is het helemaal niks, dogshit, kijk eens wat ie sinds 2009 heeft gedaan, helemaal niks.

    vergelijk m eens met iets simpels zoals facebook FB. dan snap je wat ik bedoel.

    of om bij huis te blijven ASML, de tegenhangers in de VS lopen nog sneller zoals LRCX of UCTT.

    futs donderdagochtend zetten een mooi pulback neer, wat doet AEGON?, je raad het al helemaal niks , terwijl je lekker LRCX had kunnen pakken , die is lekker trending met supercijfers.

    succes
  2. Pomper 22 oktober 2017 15:26
    quote:

    amarillus1969 schreef op 22 oktober 2017 13:43:

    ben afgelopen vrijdag met kouwe kermis thuisgekomen.....tjonge tjonge.... geen beweging te zien van aex. Verwacht deze week ook niks van. Verkoop van unilever zal nog wel aanhouden en van akzo. Dus forse stijging zit er niet in. Helaas maar waar. 0.07 punten hoger vrijdag.MAANDAG 0.10 HOGER...YES. Meer zal ook niet worden.
    Unilever mooie strakke horizontale lijn, als je van horizontale lijnen houdt
  3. Sloeki 22 oktober 2017 19:13
    quote:

    debackdoorman schreef op 22 oktober 2017 13:12:

    deze week down, kan bijna niet missen
    gedonder in spanje en bedrijfscijfers vallen vooralsnog niet mee.
    + aex heeft een 1e rode candle gezet
    Lol meen je dat nou??? "Gedonder in Spanje" en beurzen moeten down? Ahahahah, waterstofbom van Kim kreeg beurzen niet down, en een regio probleem van paar stierenvechters wel??

    Lol maandag gewoon aanval op 550 en DJ richting 24000 einde week.

    UP UP UP.
  4. forum rang 6 ttroo 22 oktober 2017 22:23
    Vier landen maken het wel bont met hun lokale indices. Argentinie is de koploper. Die micro kredieten zijn beurs koers geld verstrekkers. Het lijkt wel of al dat geld van die micro kredieten direct naar de beurs toe gaat. Een goede tweede is Mongolie. En een goede derde is Kazachstan. Letland sluit dit rijtje op de 4e plaats. Ze staan allen op IJslandse/Cypriotische waarderingen. Hongarije staat op plaats 5. Peru, Oekraine, Brazilie en Chili liggen dicht bij elkaar, maar vullen in deze volgorde de plaatsen 6 tot en met 9.

    Een van de rijkste landen ter wereld heeft de minste aandelenbeurs. En dat is Qatar. Ze liggen heel eenzaam alleen onderaan te bungelen. Griekenland, Bosnie, Saoedi Arabie, Kenia, Botswana en Tanzania strijden om de 1-na slechtste beurs ter wereld.

    Zo. Ik heb het rijtje vreemde beurzen maar weer eens behandeld. Nu een rondje langs de velden. Olie. Ze kunnen nog wat hoger op de daggrafiek, maar het is wachten op het sein op de weekgrafiek. Het sein om flink down te gaan in olie. De Brent moet boven de $55 blijven! Goud en zilver laten een heel klein beetje het hoofd hangen, zowel op de daggrafiek als op de weekgrafiek. Lichte downwards pressure verwacht ik wel de komende 1 a 3 weken in goud en zilver. Goud mag niet onder de $1250/$1255-grens zakken! Zilver test alle lijnen op de daggrafiek en op de weekgrafiek. Het is erop of eronder dus voor zilver. Het lijkt eronder te worden.

    Valuta. Deden de Yennen en de Euro Aanhangers een aanval op de maandgrafiek. Op dit moment komen ze daar niet door heen. Voor de Euro geldt de $1.19 als grens waar ze door heen moeten. Deze weerstand is er ook op de daggrafiek. De Yennen hebben meer ruimte om aan te vallen. Die moeten weer door de 110 grens heen zien te schieten. De Yennen zitten op de daggrafiek in een gigantisch mooie driehoek met 100 als ondergrens en 118 als boven grens en als u de driehoek nog wat groter maakt, kan zelfs de 124 als boven grens gelden. De weekgrafiek geeft op dit moment aan dat de euro nog een stukkie zwakker kan worden. De Yennen kunnen nog een weekie wat terrein weg geven aan de dollar, daarna gaan ze het heft waarschijnlijk weer in handen nemen.

    Daxie, CaCie, Ibexje, Nikkei, Down Jones, Crash Daq en S&P500. Tja. Ze liggen allemaal uitstekend. Behalve de Ibex dan. Die liggen onder hun gemiddelden op de daggrafiek. Nog een lichte rode dag en Daxie is dan eindelijk uit de euforische fase. De CACie is al uit de euforische fase, maar echt dalen doen de Fransen (nog) niet. Samen met de Amerikanen zou een daling va 2% a 3% een mooie test worden van de korte termijn steun op de daggrafiek.
  5. forum rang 6 In Holland stond een Huis... 22 oktober 2017 23:35
    quote:

    ren-je-dement schreef op 21 oktober 2017 11:43:

    [...]

    Dit is gewoon het eindspel: trend omhoog is steeds steiler aan het worden, de candles worden steeds langer, Dow al 900 punten erbij deze maand. Onhoudbaar, maar net als bij een daling gaat het op het allerlaatst het snelst omhoog.

    Kortom..

    de Distributie-fase van de Grote Jongens.. met Motto: Koop! Koop! Koop!

    En het Nú..

    "we" zitten nú in de Overdrijvingsfase Omhoog..
  6. forum rang 6 In Holland stond een Huis... 22 oktober 2017 23:57
    quote:

    Formule1-Fan schreef op 22 oktober 2017 23:23:

    het is net verstappen, mag ie 3de worden moet het terug gezte worden.
    wat oneerlijk, inhalen mag toch, dalen mag toch.
    Max.. voelde zich niet Pepsi meer toen hij hoorde dat hij niet aan de Champagne mocht lurken op het Podium omdat hij géén derde was geworden..

    Jos V. hoorde via via dat Max buiten de boot was gevallen..

    Gelijk daarop een boze Tweet van Jos: "wat heeft de boot met Formule 1 te maken!!"

    Tja dat is Forumule 1.. Man! (het kan Verkeren..)

    :))))
389 Posts
Pagina: «« 1 ... 15 16 17 18 19 20 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links