MDxHealth « Terug naar discussie overzicht

MDxHealth Nieuws 2017

16.045 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 ... 799 800 801 802 803 » | Laatste
Ontop1
0
quote:

Tom3 schreef op 2 november 2017 17:54:

[...]

Jij even blij dat je het schip op tijd verlaten hebt. By the way Molmed is vandaag 11% hoger gesloten. Heeft ook op 0,30 gestaan. Vandaag een pluk laten gaan voor 0,48. En ja ik heb ook nog een leuke positie in Ablynx en AMG opgepikt toen ze nog te betalen waren. Vooralsnog denk ik dat die extra omzet in Q4 moet komen van de gefactureerde maar niet betaalde testen. Dat schijnt een hardnekkig probleem te zijn daar in de VS. Als alles netjes betaald wordt heeft het bedrijf geen problemen meer. Op naar 2018!
voor mij een reden om weer in te stappen en ja MOLMED breekt uit .....
Pokerface
0
Heb ze ingeruild voor Aralez Pharmaceuticals. Eens kijken of ik wat kan verdienen met korte ritjes.
Tom3
0
quote:

zwabbertje schreef op 2 november 2017 18:04:

[...]voor mij een reden om weer in te stappen en ja MOLMED breekt uit .....
Ja dat Ablynx geeft een band. Zit je opnieuw in Molmed? Heb nog 100k Molmeds op de plank liggen. Ik hoop dat het een typisch Italiaans gerucht is. Koop ik ze voor 0,42 terug.
Chasse_Patate
1
quote:

BassieNL schreef op 2 november 2017 11:08:

[...]
Dat is pertinent onjuist!

"...the products and services revenue growth is estimated to be in the range of 45%-55%. Accordingly, total revenue is expected to grow by approximately 60%-70%, to $48-$51 million."
Bah, bah, twee ruggen verlies vandaag op dit aandeel.
En dan te bedenken dat ik er ooit veel meer had met groot vertrouwen in dit aandeel. Had een rampdag kunnen worden. Heb er al sinds de Exas deal geen goed gevoel meer over dus ik zou me ook af kunnen vragen waarom ik niet helemaal uit ben gestapt na de Q1 cijfers.
Nou, dat komt door de berichtgeving.
En bovenstaand bericht is daar een voorbeeld van.

Want bij de Q1 cijfers heeft MDX bewezen dat ze in feite beschikken over de actuele cijfers. Ze doen er daar echt geen maand over om de kwartaalrapportage te maken. Dus hebben ze nu al de cijfers tot en met oktober.

En dan is het gezien de werkelijk hopeloos slechte omzetcijfers van vandaag zeer opmerkelijk dat er een 45%-55% prognose uit de bus komt.

Er kunnen dan naar mijn mening maar twee dingen aan de hand zijn:
- ze liegen
- de cijfers van oktober zijn waanzinnig goed

Nu ik toch al die tijd ben blijven zitten met deze pluk ga ik dat maar volhouden tot ik de Q4 cijfers heb gezien en ga ik er toch maar vanuit dat er een kern van waarheid zit in de tweede mogelijkheid.
Onderbouwer
0
quote:

Onderbouwer schreef op 1 november 2017 18:07:

Ik verwacht morgen een koers van €4.30 of €5.50.

Ik durfde het i.i.g. niet aan mijn kiadis in te ruilen voor mdx.

Ik verwacht dat er minimaal 10.5 mio omzet nodig is om prognose te behalen.

Succes allemaal!
Zat ik er niet ver naast. Ik denk dat de koers wel boven de € 4 blijft. Iedereen is toch al meer benieuwd naar 2018. 2017 was het 'alles op de rit krijgen jaar'. (verkoopteam, laboratorium en nog wat contractjes).

Ik wacht even tot Kiadis wat hoger staat en dan kom ik sowieso weer terug in dit aandeel.

Overigens blijf ik er bij dat de grote verzekeraars pas overgehaald gaan worden als de pascual studie is afgerond. Tevens valt het me tegen dat er nog geen assurecontract is.

MG76
0
Zo ongeveer iedereen negatief en bloed loopt door de straten dus voor mij een teken om bij te kopen.
Lekker voor de LT op de plank en zien wel waar de koers over een paar jaar staat.

Succes aan alle believers!
[verwijderd]
0
Die ceo moet in de politiek gaan. Zo liegen tegen de aandeelhouders. Hij kijkt niet naar aandeelhouders maar naar zijn eigen rijke zakken. Samen met de raad van bestuur hebben ze ons goed rond de tuin geleid. Denken ze nu werkelijk dat ze nog aan een redelijke prijs geld gaan ophalen bij de instutionele aandeelhouders. Vorig jaar kregen ze een korting en betaalden 4,5€ per aandeel. Dan konden ze moeilijk begin dit jaar nog eens komen bedelen achter geld. Dus vlug een debielenovereenkomst sluiten met exas sciences. Weer de aandeelhouders in het zak gezet. Dan afgelopen maandag op de proppen komen met een deal waarvan we niet aan welke voorwaarden. Is men wettelijk niet verplicht om dat ook bekend te maken? Wat is de rol hiervan van de fsma? Transparantie kan je dit niet noemen.... nu hun begin van de update van 400%... wat een lachtertje... dan het nieuws van de orkanen...hoor je zo'n leugen bij andere bedrijven??? Die mens moet toch vre intellectueel zijn dat wij dat zomaar gaan geloven! Hier wordt echt met onze voeten gespeeld. Alsof slecht weer invloed heeft op kanker!?? Misschien kan men dat wetenschappelijk gaan onderbouwen...niet dus. Dan de rol van kbc?? Die kan je best niet volgen... Die draaien met de wind en kletsen uit hun nek. Een ding is zeker. Pure oplichterij als je het mij vraagt. Denk dat een kv een ramp gaat worden. Hopelijk gaan ze het daar ooit in herstal begrijpen...alhoewel ik het betwijfel....
[verwijderd]
0
quote:

DWB Happy schreef op 2 november 2017 12:40:

[...]

Duidelijk vriendenclubje, schuiven steeds door naar het volgende Belgische Biotechbedrijf om daar de ruif weer leeg te eten.

Dit was een van de redenen dat ik eigenlijk niet meer wil beleggen in Belgische Biotech, het is een grote clan, met enkele grote kapitaalkrachtige kopstukken
die alles bepalen, Jan Groen is gewoon een stromannetje.
DWB, ik kan je hier alleen maar gelijk geven, de man die de clan in België naar zijn hand zet is Mariën, Jij hebt Hilde Windels ook nog de hemel in geprezen toen je bij Biocartis zat, en nu komt ze de rangen van Mdx vervoegen, ik stel mij de vraag ondanks haar titel, welke waarde zij kan hebben voor Mdx.
Ik probeer positief te blijven maar krijg het er toch moeilijk mee, voor mij heeft ze geen enkele meerwaarde.

Roelandt heeft een presentatie gegeven eind september in Gent waar ik bij was, daar was hij nog positief over de te behalen omzet en dit terwijl die orkanen al drie weken achter de rug waren, eind derde kwartaal. Ongelooflijk om dan nu te verkondigen dat die orkanen een reden zijn. Hij, Financieel directeur zou dit toch al gezien hebben op 29 sept.

Mariën heeft toch ook het aandeel gecontroleerd in de maanden april en mei tot de warrants van Roelandt omgezet moesten worden, ik zie alleen maar zijn hand in de controle van het koersverloop van het aandeel. Hij was het die constant verkocht rond de vijf euro zodat we niet hoger konden en nu koopt hij stelselmatig terug in om niet verder weg te zakken, wetende dat er twee emissies geweest zijn aan 4.5euro.

Toch een positieve noot, Mdx heeft goede testen, die zeker hun plaats hebben in de biopharma, ook al zijn er andere manieren om prostaatkanker te diagnosticeren, Ik merk wel op dat externe bedrijven het veel moeilijker hebben dan interne bedrijven in Amerika als het om verkopen gaat.
Mdx heeft zich nu volledig in de breedte uitgewerkt dit jaar, gaat de CPT code de langverwachte omzetstijging een handje helpen? Het zal nodig zijn, al die onkosten zullen niet voor niets mogen gemaakt zijn!

Een vraag nog, Ik heb niet meer de indruk dat Jan Groen nog de juiste man is op de juiste plaats, gezien zijn beschamende beslissingen die hij dit jaar genomen heeft heb ik serieus twijfels of hij geschikt is als CEO voor de Amerikaanse markt. Deze testen verdienen veel meer dan de omzetten die we halen onder zijn bewindt.

Als er nog beleggers zijn die een mening hebben over Jan Groen dan lees ik ze graag.
Tom3
0
quote:

MG76 schreef op 2 november 2017 19:41:

Zo ongeveer iedereen negatief en bloed loopt door de straten dus voor mij een teken om bij te kopen.
Lekker voor de LT op de plank en zien wel waar de koers over een paar jaar staat.

Succes aan alle believers!
Heb er op 4,125 een pluk aan mijn bezittingen toegevoegd, had ik deels verkocht op 4,35. Ik ga er van uit dat de waarde van deze club in geval van blijvende underperformance niet nul is (zoals het geval bij een biotech als een trial wordt afgeschoten door de EMA of FDA). Sterker nog ik denk dat de waarde van de onderneming bij een verkoop aan een derde partij in de US best wel hoger is dan de huidige beurswaarde. Eerst dus die studies afronden en het effect van die CPT code afwachten. Dat SelectMdx en Assure Mdx zouden best wel eens de reddingsboeien kunnen worden.
Spes
1
quote:

Chasse_Patate schreef op 2 november 2017 19:14:

[...]
...knip... Heb er al sinds de Exas deal geen goed gevoel meer over dus ik zou me ook af kunnen vragen waarom ik niet helemaal uit ben gestapt na de Q1 cijfers.
Nou, dat komt door de berichtgeving.
En bovenstaand bericht is daar een voorbeeld van.

Want bij de Q1 cijfers heeft MDX bewezen dat ze in feite beschikken over de actuele cijfers. Ze doen er daar echt geen maand over om de kwartaalrapportage te maken. Dus hebben ze nu al de cijfers tot en met oktober.

En dan is het gezien de werkelijk hopeloos slechte omzetcijfers van vandaag zeer opmerkelijk dat er een 45%-55% prognose uit de bus komt.

Er kunnen dan naar mijn mening maar twee dingen aan de hand zijn:
- ze liegen
- de cijfers van oktober zijn waanzinnig goed
...knip...
Volgens mij loopt DWB al maanden te verkondigen dat ze bij MDX zitten te liegen en je het beste kon uitstappen. Heb er zelf geen verstand van. Maar alle farma gaan wel als een speer. Kan begrijpen dat je er hier niet lekker bij voelt.

Mocht ik een half jaar geleden hebben aangeschaft dan was ik dolblij dat ik de daling bij PostNL heb gemist en vol enthousiasme daar weer ingestapt. Echte koopje is daar te vinden. MDX lijkt mij met deze cijfers nog geen koopje maar ik laat me graag overtuigen.
DWB Happy
0
quote:

Pokerface schreef op 2 november 2017 18:26:

Heb ze ingeruild voor Aralez Pharmaceuticals. Eens kijken of ik wat kan verdienen met korte ritjes.
Hahha, ik heb daar fors op verloren enkele weken terug, verlies ook genomen,
ik vertrouw het niet....
Toevallig dat jij dat aandeel ook ontdekt hebt:)
Hopelijk heb je meer geluk:)
DWB Happy
0
quote:

Ronn. schreef op 2 november 2017 20:13:

[...]

DWB,

Een vraag nog, Ik heb niet meer de indruk dat Jan Groen nog de juiste man is op de juiste plaats, gezien zijn beschamende beslissingen die hij dit jaar genomen heeft heb ik serieus twijfels of hij geschikt is als CEO voor de Amerikaanse markt. Deze testen verdienen veel meer dan de omzetten die we halen onder zijn bewindt.

Als er nog beleggers zijn die een mening hebben over Jan Groen dan lees ik ze graag.

Ik denk dat Jan Groen de juiste persoon is op de juiste plaats.
Voert instructies die hem opgelegd worden zonder of blikken of blozen uit,
en daar bedoel ik mee dat hij kan liegen als de beste.

Rudy heeft nog nooit zo'n trouwe herders hond gehad:)
Tom3
0
quote:

DWB Happy schreef op 2 november 2017 17:14:

[...]

Je ziet het weer verkeerd!

QfG heeft 2 grote blunders gemaakt de afgelopen maanden, dit door stukken Kiadis als zowel Ablynx te verkopen.

Beide aandelen gingen daarna als een speer omhoog, hierdoor hebben ze miljoenen winst misgelopen.

Het is gedaan met MDX, 180 man op de payrol, een cashburn die gigantisch is,
een omzet die zelfs lager ligt dan bij een fatsoenlijke supermarkt.

Geen groei maar forse krimp, een bedrijf in grote problemen...

Kijk als we op deze toer gaan: Kiadis is vandaag 5% gezakt vanaf een hoopvolle opening. QfG heeft in mijn ogen een goede prijs gevangen voor zijn Kiadis aandelen. Ze zijn al begonnen met verkopen toen de koers op 12 stond. Het fonds zal nog tijden rond de 8 euro bungelen.

De omzet van Kiadis is nul,nul. En dat zal ook nog wel 2 jaar zo blijven.

Dat je een forse krimp wil halen uit de MdxH cijfers is werkelijk bezijden de waarheid. Ze groeien alleen minder hard dan gehoopt. Iedereen is het over eens dat de producten goed zijn, echter het kost een godsvermogen om ze aan de man te brengen. JG heeft zich kennelijk verkeken op deze markt. Het is net als bij Tom2, het bedrijf is dood meer waard dan levend. Ik ga er van uit dat de grootaandeelhouders die rekensom ook gaan maken. En anders dan bij Kiadis zijn de grootaandeelhouders niet bij machte om de samen te spannen om zodoende moedwillig de kleine aandeelhouders een poot uit te draaien.
[verwijderd]
0
Ik post op belangrijke dagen graag nog eens op dit forum.
Cijfers zijn inderdaad niet goed.
Wat inschattingsfoutjes, een iets te optimistische CEO.

Maar bekijk het langs de andere kant: enorm veel samenwerkingen en extra verzekeraars in 2017, veel meer terugbetalingen anno 2018, zeer goede producten, grote investeringen zijn gedaan, verkoopteam enorm uitgebreid...
Er kan al eens een minder jaar inzitten (nog steeds omzetgroei hoor).

Volgens mij gaat er in 2018 een enorme opwaartse trend komen nadat er een kapitaalvergroting is gedaan.
Ik hoop dat deze nog zorgt voor neerwaartse druk op Mdxhealth en dat ik onder de €4 kan aankopen over enkele maanden. (nadat ik op €5 ben uitgestapt door slechte communicatie bij Q1 cijfers)

Voor de aandeelhouders met fors verlies: ik zou zeker niet panikeren, voor de LT zit je nog steeds met een prima bedrijf die een enorme groeifase zal beginnen in 2018.
DWB Happy
0
quote:

Tom3 schreef op 2 november 2017 20:42:

[...]

En anders dan bij Kiadis zijn de grootaandeelhouders niet bij machte om de samen te spannen om zodoende moedwillig de kleine aandeelhouders een poot uit te draaien.
Man oh man, je zit compleet te slapen, ze zijn al maanden lang elke dag stukken aan het verkopen aan mensen zoals jou.

Dit hele bedrijf is rot, de grootaandeelhouders spelen hier juist een omgekeerd
spelletje, om nog zoveel stukken te kunnen dumpen voordat het helemaal afgleden is tot een penny stock.

De volgende emissieprijs kan wel eens rond de 3 euro of zelfs nog lager komen te liggen, wat een nog grotere verwatering zal opleveren.

Overname vergeet ook maar, niemand wil nog deze verliesgevende toko, ze hebben
overduidelijk aangetoond dat de testen niet winstgevend te verkopen zijn.
Dit is een bedrijf met zware problemen...

Tom3
0
@ Topperke, prima insteek. Stel echter JG maakt zijn 45% omzetstijgingstarget wel waar (ik acht die kans nog steeds reëel als men meer non-betalers kan bewegen te betalen) dan gaan we (over enkele maanden) die 3 niet meer zien. Vanmiddag had je toch bijna een Euro per aandeel kunnen verdienen.
Tom3
0
quote:

DWB Happy schreef op 2 november 2017 21:07:

[...]

Man oh man, je zit compleet te slapen, ze zijn al maanden lang elke dag stukken aan het verkopen aan mensen zoals jou.

Dit hele bedrijf is rot, de grootaandeelhouders spelen hier juist een omgekeerd
spelletje, om nog zoveel stukken te kunnen dumpen voordat het helemaal afgleden is tot een penny stock.

De volgende emissieprijs kan wel eens rond de 3 euro of zelfs nog lager komen te liggen, wat een nog grotere verwatering zal opleveren.

Overname vergeet ook maar, niemand wil nog deze verliesgevende toko, ze hebben
overduidelijk aangetoond dat de testen niet winstgevend te verkopen zijn.
Dit is een bedrijf met zware problemen...

Ja neem dan jouw Kiadis, zowel LSP als Achmea hebben hun belangen bij de laatste emissie procentueel aanzienlijk terug gebracht. De IPO was voor Euro 12 per aandeel, toen Euro 6,70 + gratis warrant en na veel gedoe en misleiding Euro 8. Allemaal voor de happy few. Over problemen gesproken. Kun je aantonen dat de grootaandeelhouders bij MDxH aan het uitstappen zijn?
DWB Happy
0
quote:

Tom3 schreef op 2 november 2017 21:15:

@ Topperke, prima insteek. Stel echter JG maakt zijn 45% omzetstijgingstarget wel waar (ik acht die kans nog steeds reëel als men meer non-betalers kan bewegen te betalen) dan gaan we (over enkele maanden) die 3 niet meer zien. Vanmiddag had je toch bijna een Euro per aandeel kunnen verdienen.
Ik zal je nog een geheimpje vertellen, op dit moment is de pot unrecognized revenue 2014/2015/2016 ruim 50 miljoen groot.

Steeds werd er gecommuniceerd dat ze daaruit nog betalingen zouden ontvangen
en die dan alsnog bij de omzet tellen.

De post unrecognized revenue was voor alleen 2016 al zo'n 20 miljoen, hebben ze dit jaar uit die post nog betalingen ontvangen en alsnog bij de omzet 2017 geteld?

Als dit ook nog het geval is dan ziet het plaatje er nog velen malen dramatischer uit, dan wil dat namelijk zeggen dat ze zelfs nog minder verkocht hebben dan die schrale 18,2 miljoen.

Kunnen we dit controleren? Willen ze hier openheid van zaken in geven?

Nee dat willen ze bewust niet, ze willen deze cijfers niet communiceren met de aandeelhouders.

Een bedrijf wat niks te verbergen heeft zou dit juist wel doen, alleen bedrijven die de kluit belazeren en zich bezig houden met creatief boekhouden doen dit.

Let op, MDxHealth is een bedrijf van list en bedrog!
16.045 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 ... 799 800 801 802 803 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 1 jan 0001
Koers 0,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront