Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Sterke technische plaatjes

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:50 Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 21
  2. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  3. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79

Reacties

126 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ttroo 6 november 2017 23:56
    Hallo Nachtdienst. Wat later dan gepland, maar het is nog geen nacht. Althans nog geen nacht bij de start van deze posting. De start. Ja, want eerst een update over hoe Europa vandaag is gegaan. Erg saai. Maar er zijn wel wat mutaties te vinden aan beide kanten. Fugro ging over naar de Long Ones. Strong buy dus. SBM ging over naar de shorters toe. Daar zijn een aantal Long Ones flink beet genomen. Van strong buy naar strong sell. In Belgie ging UCB over naar de Long ones toe. Ze zaten al een tijdje te drukken naar boven. In Viva La France ging Veolia en Total over naar de Long Ones toe, terwijl in Oostenrijk Andritz in handen kwam van de shorters. Oftewel kaarten ruilen. Opvallende fondsen. CTT in Portugal. Ze liggen in een aardige downtrend, maar de laatste 2 beursdagen vallen ze weer op met de dalingen. In de AEX let ik op Unibail. Ze proberen te dringen naar boven. Ze moeten nog een stapje maken. Daarna strong buy. Eerst wachten op de bevestiging.
    In Finland ligt Cargotec niet heel lekker, maar er moet nog meer af om een strong sell te genereren. In Viva La France valt op dat zowel BNP Paribas als de Societe omlaag moesten. Societe ligt al een aantal beursdagen niet lekker. En als laatste opvallende fonds. Adidas in Duitsland. Ze tikten tegen de 200 euro aan. Ze waren niet te stoppen. Maar inmiddels doen ze 182/183 euro. Oftewel er is zo maar 10% af. Ik ga mijn files pakken voor de Aziatische indices.
  2. forum rang 6 ttroo 7 november 2017 00:17
    India. Nifty Fifty. Een van mijn geliefden. Het wordt wel een keertje tijd dat ze down gaan om de korte termijn steun welke net iets boven de 10.000 punten ligt te gaan testen. Indonesie. Schitterend land. Ze hebben daar een mooie rit achter de rug. De korte termijn steun op de 5900 punten is wat interessanter. De beurs van Indonesie lijkt niet naar de euforie fase te kunnen overstappen. Indonesie-food is een van mijn favoriete keukens! Lekker pittig heeft mijn grootste voorkeur. China. Ook een schitterend land. De beurs van China lijkt de euforie fase te gaan verlaten. Interessante ontwikkelingen daar in het land waar ze over twee maanden de oliefuture in Yuans laten noteren met een goudklomp er onder hangend. China gaat de nieuwe wereldmacht worden. Het werd en wordt tijd! Australie. Ze hadden het een tijdje moeilijk. Ze lagen zelfs onder de korte en lange termijn steun. Maar op het juiste moment kwamen ze met de Jump naar de 5.900 punten. Ze zitten nog in de euforische fase, maar ze lijken wel op de weg terug. Mogelijk vanacht gaan ze die fase verlaten en anders morgen nacht.
    En als laatste Thailand. Ook een schitterend land en ook een land met heerlijk eten. Ze zitten in een wat moeilijkere fase. Maar dat mag zolang de steun het op de 1667/1670 het houdt. Ze zitten dicht bij het bodemproces, maar ze zijn er nog niet. Alleen al om het Thaise eten hoop ik dat de steun het daar gaat houden. Nachtploeg. Succes!
  3. [verwijderd] 7 november 2017 01:25
    quote:

    ttroo schreef op 7 november 2017 00:17:

    "China. Ook een schitterend land. De beurs van China lijkt de euforie fase te gaan verlaten. Interessante ontwikkelingen daar in het land waar ze over twee maanden de oliefuture in Yuans laten noteren met een goudklomp er onder hangend. China gaat de nieuwe wereldmacht worden. Het werd en wordt tijd!"
    Prachtig verwoord. Decennia lang is de wereld bij de keel gegrepen door een doodzieke munt (usd) geleid door een piratenbende die schaamteloos steelt en jat van andere landen. Afbrokkeling is aldaar.
  4. [verwijderd] 7 november 2017 07:51
    quote:

    expert@info schreef op 6 november 2017 20:58:

    [...]

    gaat veel te hard.
    Morgen weer 1.5% down en zie eerder nog de 58 weer komen voor Brend.
    Hoog op corruptie verhaal , down op realiteit
    Hopelijk voor jou gaat deze voorspelling anders dan je all in (en steeds bijzetten) short AEX gok.

    Uiteraard zit je weer contrair aan mijn belangen :)

    Alleen olie aandelen overigens. Dividenden loop ik niet graag mis met bijvoorbeeld turbo's.

126 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links