Beursspel « Terug naar discussie overzicht

TA: De bodem is gelegd

497 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 19 20 21 22 23 24 25 » | Laatste
Bennyboy
0
quote:

MDJ_0 schreef op 19 november 2017 10:05:

[...]

Sorry hoor een rendement van 4K en je maakt je druk om transactiekosten van anderen?
Verdiep je eens in de materie... er zijn er nogal wat die handelen met cfd’s u weet wel aanbieders zoals Plus500
Dan kan je handelen tot je gek wordt... lekker achter de markt aan rennen...

Ik handel gewoon via binck en een Amerikaanse broker in futures en opties... ik maak me niet druk om transactiekosten! Zou niet weten waarom, in het begin toen ik begon met handelen 1997 was ik ook alert op mijn transactiekosten...
Ik maak me ook niet druk om die transactiekosten, maar op jaarbasis loopt dit toch aardig op. Als het "gratis" is ga ik ook niet meteen meer handelen, met daarbij een groter risico op een misser.
Ik heb alleen geen zin meer om de sponsor te zijn van de Rabo ;-)
Daarnaast is de keuze in turbo's ook vrij beperkt, zo zijn er bijv. geen boosters.
[verwijderd]
0
Laat je niet gek maken door zondagsdax. Zal je het. Vertellen . Morgen lager openen. Dan ff niks om daarna naar een punt te gaan waar er weer echte kopers zijn. Denk dat we richting 525 520. Gaan in december.
roon
0
Onzin,morgen gewoon herstel op beurzen die afgelopen week leden onder de optie contracten.De einde jaars klim gaat beginnen en daar moet je gewoon bij zijn.
Bennyboy
0
Zal ook nog ff naar mijn positie lullen; ik ben het met Fred eens; eerst naar 520, daarna zien we wel ...
Krijg ik een draai in mijn indicatoren, laat ik het horen...;-)
In Holland stond een Huis...
0
Het Grote Zwarte Pieten spel is wéér begonnen..

Voor dat je het speelt moet je zorgen dat je de Zwarte Piet niet Krijgt..

Anders heb je een groot Probleem..

(Chapeau voor de actie op de Snelweg door de mensen uit Friesland!)

Morgen tikkie lager met Aenix en dan een (Technisch) Herstel?
In Holland stond een Huis...
0
am1993
0
quote:

roon schreef op 19 november 2017 11:18:

Onzin,morgen gewoon herstel op beurzen die afgelopen week leden onder de optie contracten.De einde jaars klim gaat beginnen en daar moet je gewoon bij zijn.
Daar zou ik m.i. maar even niet op rekenen. Als er al een eindejaarsrally komt, zal dat m.i. de laatste 2 weken van december zijn. Tot dan volgens mij een daling naar de 525, een dead cat bounce terug naar de 536 en een verdere daling richting 506. Kan zijn dat de dead cat bounce de eindejaarsrally is en dat pas de eerste weken van januari 2018 de daling richting 506 wordt inzet.
Gaan we daar doorheen, dan zijn de rapen gaar want dan zitten we in een echte dalende trend en moet je niet raar opkijken als je de 450 (of lager) voorbij ziet komen.
In Holland stond een Huis...
0
quote:

am1993 schreef op 19 november 2017 12:53:

[...]
Daar zou ik m.i. maar even niet op rekenen. Als er al een eindejaarsrally komt, zal dat m.i. de laatste 2 weken van december zijn. Tot dan volgens mij een daling naar de 525, een dead cat bounce terug naar de 536 en een verdere daling richting 506. Kan zijn dat de dead cat bounce de eindejaarsrally is en dat pas de eerste weken van januari 2018 de daling richting 506 wordt inzet.
Gaan we daar doorheen, dan zijn de rapen gaar want dan zitten we in een echte dalende trend en moet je niet raar opkijken als je de 450 (of lager) voorbij ziet komen.
Voor op gesteld alles kan..

Maar wat een geblaat en natte vinger verhaal is dit zeg..

Al die koersdoelen die voorbij komen drijven..

Jij bent toch die MULTI-MILJONAIR geweest..

Zo iets van: .. van Véél meer.. naar Véél minder..

En nu hebben ze je weten te strikken als dé Pappa voor dé Telfort Reclame??

Het eerste wat er dan bij mij opkomt..

"Wie had dat gedacht??!"
[verwijderd]
0
Goed zo Fred, 525 is een belangrijke drievoudige steun en 520 het laatste gap dat nog gedicht moet worden. Die gaan we dus zeker zien.

Voor volgend jaar, ook al genoemd door am1993, zou 450 een heel mooi koersdoel zijn, omdat het de onderkant van de stijgende trend sinds 2009 is. Je zou die kunnen zien als een 'calamiteitenlijn'.
Let wel: ook bij 450 zitten we dus nog steeds in een prachtige oplopende trend, alleen zijn alle excessen er op dat punt uitgefilterd en is dat een mooi instappunt voor lange termijnbeleggers.

Het niveau op het forum neemt zienderogen toe, wat een forum!
luchtschip
0
quote:

Bizarro schreef op 19 november 2017 12:26:

En wie weet wanneer TrumpStar zijn Taxplans door de Senaat moeten worden goed gekeurd?
de senaat is volgende week vrij (ivm donderdag thanksgiving) de week erna zal er waarschijnlijk. gestemd gaan worden. De belastingplannen van de senaat wijken af van die van het Huis. Dus als ze goedgekeurd zijn dan gaan huis en senaat om tafel zitten om tot een gezamenlijk plan te komen. en dan volgt weer een stemming in huis en senaat. dus het duurt nog even voor er een definitief plan is.
ttroo
0
De DAX maakt mooie sprongen. Eerst was het hikken tegen de 12.600 punten grens aan. Vervolgens werd flink lang gehikt tegen de 13.000 punten grens. En heel kort hikte de DAX tegen de 13.400 punten grens om in het huidige weer terug te zijn op de 13.000 punten. De lastige vraag is gaat de DAX hier een bodem neerleggen. Parameters geven bodem vorming aan, maar er is ruimte om lager te gaan. Dus maandag wordt een zeer interessante dag voor de DAX.

Dow Jones deed een zeer geslaagde uitbraak poging op de 22.000 punten om vervolgens een zeer mooi trend kanaal opwaarts te starten. Met af en toe een rustpunt zijn ze toch een plafond tegen gekomen op de 23.600 punten. Op de 23.270/23.275 ligt op korte termijn een belangrijke bodem. De komende dagen wordt dus bekend of de Dow Jones stieren deze bodem kunnen verdedigen. Ook hier geldt dat de parameters bodemvorming aangeven. Maar er is ruimte voor een verdere daling.

Nikkei. De Nikkei had een aardige plafond gemaakt op de 20.200 punten. De uitbraak boven dit plafond leidde naar een magnifieke uptrend welke ging tot bijna 23.000 punten. Op de 22.000 punten is de Nikkei de afgelopen beursweek gebodemd, wat leidde tot het huidige niveau van 22.400 punten, wat een mogelijk nieuwe plafond kan worden. Als dit zo is, dan mag de Nikkei niet door de 22.000 punten heen naar beneden breken. De parameters geven genoeg ruimte om deze test te doen en er ook door heen te laten breken.

Interessant hierbij is de USD/JPY relatie. De Yen is op de daggrafiek aardig wat sterker geworden. En komen nu op een belangrijk moment aan. Kunnen ze naar de euforische fase van sterker worden gaan? De daggrafiek laat een zeer mooie driehoek zien. Waarbij de 124 het startpunt is van de bovenkant en de 100 het startpunt van de onderkant. Twee weken geleden kroop de Yen er heel lichtjes boven uit. Maar zit er weer keurig in. De onderkant van de driehoek is lager. Rond de 109 Yen. Opvallend is dat de Yen door de korte termijn steun is gezakt en nu precies hangt op de lange termijn steun. Die lange termijn steun op de daggrafiek is bijna gelijk aan de weeksteun. Dus de Yen heeft een belangrijke beslissing te maken op de 112. Worden ze sterker dan komt mogelijk de 110 nog te voorschijn.
ttroo
0
Goud hangt tegen de $1290 aan. Ze proberen uit te breken op de daggrafiek. Er is wat ruimte, maar ze beginnen wel wat hoog te liggen. De komende beursdagen moeten de goudstieren de goudprijs om hoog zien te stuwen. Zilver laat zich weer zien. Zowel op de daggrafiek als op de weekgrafiek liggen ze net boven hun steun niveaus. Een mooi staaltje van de afgelopen beursweek. Olie lijkt wat winstnemingen te laten zien. Zo lang de Brent boven de $59 kan blijven hangen is het goed. Dit zou een mooie test kunnen worden zo richting het OPEC productie besluit. Dan kunnen ze na het besluit of er flink door heen zakken of weer opveren. De weekgrafiek laat ruimte zien voor een flinke daling in de Brent. Dus een test van de $58/$59 behoort zeker tot de mogelijkheden voor de Brent.
ttroo
0
Snel een rondje langs de individuele aandelen. Topper blijft NVIDIA. Verrassend gevolgd door Mc. Donalds. En daarna komt de Hollandse troef. Besi. Ze staan op een keurige derde plaats. In Amerika doen Lam Research, Micron Technology, Netflix, Netease, Applied materials en PayPall het goed. In Europa doen Lufthansa, Kering, Infineon, ASML, TKH en ASMI het goed. Chip gerelateerde fondsen is dus de top sector. Onderaan bungelt Altice, Gemalto, Flow Traders en Fugro, Viacom, Discovery Communications, General Electric en Kinder Morgan. Het zijn geen verrassingen. Zowel niet bij de toppers als niet bij de floppers.

Voor alle duidelijkheid. Ik vind de wereldwijde indices zeer zwaar gewaardeerd. Dus ik verwacht een flinke correctie. Zeker binnen de komende 1 a 2 jaren. En mogelijk al (veel) eerder.
Bennyboy
0
quote:

The Entrepreneur schreef op 17 november 2017 18:23:

[...]

Nee je hebt t niet helemaal goed begrepen. Vandaag moet NIET hoger zijn dan "T-3". Ofwel zodra een candle in de daggrafiek hoger komt dan de candle van vandaag -3 (= dinsdag)

Alles dus volledig intact. Maandag dag 7 en woensdag einde cyclus. Dan kijken wanneer de draai volgt. Dat zal 1-3 dagen later zijn.
Die T-3 is een goede richtlijn om je glijdende winstvloer te managen, draait de trend wordt je uitgestopt, winst = winst.
Heb je die 9 dagen cycles van Nico Bakker? Komt niet altijd uit trouwens, wel goede richtlijn...
Mijn glijdende winstvloer staat nu op 540,5..( op 550,5 en 549,5 short gegaan). Stel hem morgen hopelijk naar beneden bij..
Sem_7
0
quote:

ttroo schreef op 19 november 2017 17:44:

Snel een rondje langs de individuele aandelen. Topper blijft NVIDIA. Verrassend gevolgd door Mc. Donalds. En daarna komt de Hollandse troef. Besi. Ze staan op een keurige derde plaats. In Amerika doen Lam Research, Micron Technology, Netflix, Netease, Applied materials en PayPall het goed. In Europa doen Lufthansa, Kering, Infineon, ASML, TKH en ASMI het goed. Chip gerelateerde fondsen is dus de top sector. Onderaan bungelt Altice, Gemalto, Flow Traders en Fugro, Viacom, Discovery Communications, General Electric en Kinder Morgan. Het zijn geen verrassingen. Zowel niet bij de toppers als niet bij de floppers.

Voor alle duidelijkheid. Ik vind de wereldwijde indices zeer zwaar gewaardeerd. Dus ik verwacht een flinke correctie. Zeker binnen de komende 1 a 2 jaren. En mogelijk al (veel) eerder.
Je kan voor jezelf beginnen,waarom niet!! ttroopuntnl staat je wel.
[verwijderd]
0
Hoe betrouwbaar en hoeveel waarde moet je hechten aan die weekend koersjes???

FTSE - DOW - DAX geven alle een rood getal op zondag...

[verwijderd]
0
quote:

MDJ_0 schreef op 19 november 2017 20:16:

Hoe betrouwbaar en hoeveel waarde moet je hechten aan die weekend koersjes???

FTSE - DOW - DAX geven alle een rood getal op zondag...

Hoeveel staan ze?

Hier op het forum zeggen de leden meestal dat je er weinig waarde aan moet hechten.
[verwijderd]
0
quote:

barry01 schreef op 19 november 2017 20:30:

[...]

Hoeveel staan ze?

Hier op het forum zeggen de leden meestal dat je er weinig waarde aan moet hechten.
DAX -0.05%
DOW -0.05%
FTSE 0.00%

We zien t morgen wel ;)

Ik hoop op een herstel, lijkt me ook niet meer dan logisch, maar wat is in deze markt nu wel logisch?!
497 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 19 20 21 22 23 24 25 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
874,02  -0,77  -0,09%  18:05
 Germany40^ 18.062,30 -0,42%
 BEL 20 3.883,83 -0,18%
 Europe50^ 4.981,41 -0,53%
 US30^ 38.317,32 -0,49%
 Nasd100^ 17.445,66 -0,21%
 US500^ 5.048,89 -0,41%
 Japan225^ 37.998,76 +0,16%
 Gold spot 2.324,98 +0,13%
 EUR/USD 1,0688 -0,13%
 WTI 82,76 -0,65%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +24,31%
ASMI +10,99%
BESI +4,08%
NX FILTRATION +3,85%
TomTom +3,80%

Dalers

ALLFUNDS GROUP -11,00%
ING -5,96%
Flow Traders -2,94%
WDP -2,89%
RELX -2,04%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront