Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Vlam slaat weer in de pan

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:50 Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 56
  2. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  3. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79

Reacties

282 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 15 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 januari 2018 22:22
    quote:

    Formule1-Fan schreef op 4 januari 2018 22:01:

    en gehaald 25k en beetje, feest champage en olibollen. het gaat maar door en door of het erop gemaakt was precies 3 dagen na nieuwe jaar 25k.
    Volgende maand:
    Hang Seng: 31k
    Nikkei : 24k
    SP : 3k
    Nasdaq : 8k
    DJ : 26k
    Dax : 14k

    Om f(1)f wakker te blijven:-).
  2. Bertussie 4 januari 2018 22:30
    quote:

    Tuur71 schreef op 4 januari 2018 20:36:

    [...]

    Ripple (XRP) kan je rechtstreeks kopen bij www.litebit.eu, volgens mij zijn zij de enige in NL. Afrekenen met iDeal. Moet je nog wel een wallet adres hebben waar ze op gestort moeten worden (ik doe dit met gatehub, maar er zijn er meerdere). Aankopen ripples niet moelijk, wallet maken en vervolgens mee handelen is complexer. Of je doet bv. via CFD (bv. iQoption, eToro, Plus500), maar dan heb je ze niet fysiek.
    Thanks voor de info. Ook Carl bedabkt voor de gegeven reactie vanichtend. Beetje druk geweest vandaag.

    Litebit kampt helaas met heel veel vertraging ivm groot aantal aanmeldingen. Krijgen het niet verwerkt. En aan cfd's wil ik me niet branden. Zoek nog naar een zelfde broker als Litebit.

  3. [verwijderd] 4 januari 2018 23:47
    elk cijfer is ineens bepalend, al maanden gaat het hup up, ongeacht cijfers. zal ook wel eens ingecalculeerd zijn, beurs loopt toch 6 maand vooruit.
    in tijden dat het ook goed ging en zonder al die schuldenplafonds stonden indexen stukken lager en kon het ook, nu is het de hype en de moet en de hebberigheid om elke schort en put te laten knakken.
    tegenwoordig zijn al de computers verbonden en wordt er met snelle processors berekend waar geld op te halen valt om bankiers met de banken winsten te laten maken, het ophalen van echt geld draaid het om, wat men koopt rapen hun op.
  4. rosco- 5 januari 2018 03:16
    Joost bakt er niet veel van. Al zijn dagputten zijn waardeloos afgelopen. Op zijn boosters leed hij volgens zijn bericht een fors verlies. Op zijn put spreads november leed hij 400 euro p. stuk verlies. Als politie ambtenaar meent Joost kritiek te kunnen hebben op de CEO van Tesla die ruim 30.000 mensen in dienst heeft. Heeft Joost 35 euro verdiend in 10 minuten dat kraait hij als een kind "joepie" - hahaha. Joost blijf je leest .
  5. forum rang 5 De verhapstukkende bekokstover 5 januari 2018 07:24
    Uitermate slap verhaal, rosco-. Die paar verliestrades over een periode van maanden eruit halen en niets zeggen over het veel grotere aantal winsttrades in die periode.

    Maar goed, je beseft het zelf al zo te zien: laat die min (-) voorlopig maar achter je alias staan.
  6. [verwijderd] 5 januari 2018 08:03
    Zoveel geld in cryptomunten. Totale marketcap van de indices steeds hoger. Waar komt al dat geld vandaan? Het lijkt er steeds meer op dat alle spaarvarkens zijn geslacht en alle oude sokken zijn omgekeerd. Aflossen van staatsschulden hoeft ook niet meer in de U.S. en de opgeblazen balansen van de Fed, Ecb, en de BOJ blijven gelijk of nemen nog meer toe. Het terugbetalen is voor de komende generaties. Na ons de zondvloed.
282 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 15 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links