BioPharma « Terug naar discussie overzicht

Clinuvel, de droom van elke belegger......

2.596 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 124 125 126 127 128 129 130 » | Laatste
uptech
0
Waarom komt Clinuvel in een neerwaartse trend? Waar baseer je dat op? De technische analisten die ik volg geven een uitgebreidere uitleg dan " Het zou me niet verbazen". Erg dun en snijdt ook geen hout.

En op een aandeelhouders vergadering worden nooit koersgevoelige mededelingen gedaan, een beursgenoteerd bedrijf moet de hele markt informeren en doet dit doorgaans met een persbericht. Dus ik begrijp niet waarom je teleurgesteld bent na een agm.
[verwijderd]
0
Sorry dat ik zo laat reageer.
Op basis van Technische Analyse neem ik mijn besluit.

Een klein aantal indicatoren.
Leidend is voor mij de Candlestickgrafiek, echter deze staat niet op zich.
Ook neem ik enkele andere indicatoren in ogenschouw voordat ik definitief besluit te gaan kopen of verkopen?
Welke?
a. Bollinger Bands;
b. 50-daags gemiddelde;
c. 200-daags gemiddelde en;
d. Volumes (grafiek);

Persberichten Clinuvel, indien belangrijk dan probeer ik deze zo goed mogelijk in mijn prijsactie mee te nemen.
Technische analyse staat in principe los van fundamentele analyse. Analysten kijken hoofdzakelijk naar het fundamentele plaatje. De koersdoelen die zij voor de middellange, hetzij langere termijn afgeven zijn veelal best reeel, zijn echter enkel gebaseerd op die fundamentele analyse.
Echter tussendoor kent het aandeel vaak ook nog volatiele, op- en neerwaartse momenten, zoals je weet. Daar probeer ik zo goed mogelijk gebruik van te maken, tussendoor dus ook winst te genereren.
Niet alleen in een uptrend maar ook in een downtrend.
Aan te bevelen.
[verwijderd]
0
De technische analysten waar jij naar refereert doen hun uitspraken veelal op basis van fundamentele gegevens van de firma, welke zij omzetten in een koersverwachting wat daar, volgens hen bij past, afgifte van een koers op de middellange, hetzij lange termijn, het einddoel welke continue indien nodig wordt bijgesteld.

Technische analyse en fundamentele analyse zijn niet onlosmakelijk met elkaar verbonden. Middels technische analyse probeer je zo goed mogelijk de richting van de koers te bepalen v/h moment en daarop vervolgens je beslissingen te baseren.
Uiteraard is het van belang te weten hoe de firma er fundamenteel voor staat, maar niet meer dan dat. Het is slechts een indicatie waar ik zijdelings rekening mee houdt, maar niet meer dan dat.
De koersbewegingen v/h moment, (dag, uur, maand, 3-6 maanden , eventueel jaar) spelen daarbij een cruciale rol. Daarnaast zijn er nog een aantal andere indicatoren waar ik rekening mee houdt, welke van belang zijn bij het nemen van een beslissing.

Technische Analyse, een aanrader.

[verwijderd]
0
Clinuvel Australia (CUV) again down $0,16. Ik verwacht dat de steun aan de onderkant v/d $6 weinig steun biedt. Het grootste probleem daarbij is dat we niet eerder dan eind maart volgend jaar eventueel pas een goed nieuwsshow kunnen verwachten. Dat is een lange periode die overbrugt moet worden. Een periode (3 maanden!) waarbij er geen reden is om de uptrend weer in gang te zetten, zonder nieuws. Ik verwacht een zijwaartse beweging met een mogelijkheid dat de steun na verloop van tijd wel eens doorbroken gaat worden. Eerst de bodem maar eens opzoeken.
[verwijderd]
0
NICE UK gooit roet in het eten!!!
Voorlopig wordt Afamelanotide daar niet door NICE aanbevolen bij de Engelse Gezondheidsraad. Mocht je er het fijne van willen weten dan adviseer ik je het draadje Clinuvel op Sharescene Australie erop na te slaan.
Voorlopig zal deze uitkomst de koers (CUV/CLVLY/UR9) geen goed doen!

Een ding is zeker Afamelanotide krijgt daar voorlopig geen vaste voet onder de grond. PW zal daar het komende jaar zijn handen aan vol hebben, zullen er nog vele gespreksrondes tussen hem en NICE moeten gaan plaatsvinden om NICE te kunnen overtuigen!

Voorlopig zal PW nog heel wat gespreksrondes op dat eiland voor de kiezen krijgen.
In mijn ogen hoef ik voorlopig het technische plaatje v/d koers niet in de gaten te houden. De koers zal n.m.m. automatisch richting het zuiden afzakken.
CUV's volume, 4.000 stuks vandaag spreekt voor zich n.m.m. Het duidt erop dat de Markt voorlopig weinig opgaand potentie ziet in dit aandeel. Hiervoor heb ik aan gegeven dat er aan de onderkant van de AUS $6 de koers steun zou vinden, ik ben bang dat met de uitkomst van NICE de steun geen steun is!! Het zou me verbazen als die steun het redt.
Wat doen de 3e kwartaalcijfers? Deze worden pas in maart 2018 gepresenteerd. Helaas is PW, de persoonlijke ervaring die ik reeds door de jaren heen met hem heb opgedaan, anders dan de gemiddelde CEO, geen man die tussentijds de Markt bijpraat. Het zou me verbazen als het ditmaal anders zou zijn!

Let wel! Pas eind maart worden de 3e kwartaalcijfers verwacht, door PW publiekelijk gemaakt! Daar zit 3 maanden "wachttijd" tussen. Ik ben bang dat er dit jaar geen eindejaarsrally meer zal plaatsvinden, maar dat CUV eerder "de onderkant v/d koers"zal gaan opzoeken. Ik ben bang dat de koers van Clinuvel Australie, (CUV) vandaag de downtrend gaat inluiden. Waar ligt de (nieuwe) STEUN? That's the question for the moment!

uptech
0
[verwijderd]
0
belegger.nl/Column/274445/Nieuwe-overnamegolf-biotech.aspx?Nieuwe-overnamegolf-biotech
uptech
0
Wel opmerkelijk dar de CEO een aantal " harde" data genoemd heeft, o.a. het on line gaan van de nieuwe web site.
Wolgen heeft die les dus wel geleerd; roep geen data of tijden als je er niet helemaal zeker van bent dat je die zelf opgeworpen dead lines ook daadwerkelijk gaar halen. Dat belooft nog wat voor de andere events die in de nieuwsbrief staan. Ben benieuwd.
uptech
0
Welk een vreemde, oorverdovende stilte op dit forum. Koers en volume gaan lekker, 20 mei de onthulling van, low and behold de body en skin producten en nieuws over de FDA zal ook wel niet lang meer duren. En op dit forum......niets.
Niemand behalve ik ook maar een beetje blij?
Omnius
0
Beetje blij.. Zit er nog wel in maar niet meer met zoveel als in het verleden. Volg het aandeel daarom niet meer zo actief. Maar de koersperformance van de laatste tijd is zeker lekker.
De stukjes die ik nu nog heb die hou ik de komende jaren nog aan. Kan nog ver omhoog als alles lukt. Vorig jaar vond ik het allemaal wat te lang duren, vandaar de afbouw.

Maar beter in je eentje genieten van een stijging, dan van een daling .. ;-)
uptech
0
Snap ik, bij gebrek aan dividend is een investering in Clinuvel ook jaren dood geld geweest. Ben echt benieuwd naar de cosmetische toepassingen die 20 mei onthuld worden. Zonnebrand crême met afamelanotide als werkend bestanddeel?
En kan dat zonder goedkeuring door een toezichthouder? Spannend.
Omnius
0
die cosmetische toepassingen zijn nieuw voor mij, zeker die samenwerking in Singapore?
Ik hou het in de gaten voor de 20e, bedankt voor de tip.
[verwijderd]
0
meh, cosmetische toepassingen, daar heb je cash voor nodig, want vele concurrenten en dat heeft CUV niet, tenzij ze een overname krijgen. Leuke koerssprong de laatste tijd, maar niet heel spectaculair.
uptech
0
We gaan het zien, maar ik ben niet verbaasd wanneer een datum niet gehaald wordt. Heb ik alleen eens eerder gezien geloof ik :-)
En wat is dit nou weer voor gegoochel met aandelen? Somethings cooking, positief of negatief.
uptech
0
Nieuws over cosmetische toepassingen is niet verschenen. Waarschijnlijk mijn fout, niet goed vertaalt of de context niet goed begrepen. Wat wel 100% klopt: CUV heeft een verzoek tot trading halt ingediend, tot dinsdag 26 juni as.
Hangende een mededeling die ze gaan doen, waarschijnlijk FDA submission. Maandag as is het ook wereld vitiligo dag, wellicht komt er een mededeling over het vitiligo programma. Ik hoop op iets spectaculairs, want zaaaaiiiiii! Is het nu wel.
uptech
0
Iemand nog interesse in Clinuvel? Of heeft iedereen hier zijn of haar aandelen al van de hand gedaan?
Veel te rustig hier, terwijl er eindelijk wat gebeurt. Per 24 september notering in de asx 300, flinke buzz over
Nasdaq notering in plaats van de huidige ADR, en een lopende FDA review. Oh ja, en een kakelverse analyse van Sphene Capital met een koersdoel van AUD 32,70. Voor EPP that is, en een bear and bull scenario met een range van 26 tot 81! AUD. Flink potentieel vanaf de huidige prijs van 15.38.Lekker hoor.....
[verwijderd]
0
Alleen jammer dat W . Blijdorp daar aan boord zit ,naar mijn mening niet goed voor de reputatie van het bedrijf .
[verwijderd]
0
uptech, gewoon aandeeltje vasthouden en run vanaf 0.08 naar vandaag 13.08 meeliften. Rustig aan dus. wel prima 20%+ vandaag overigens.
2.596 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 124 125 126 127 128 129 130 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  19 apr
 Germany40^ 17.714,20 -0,69%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,28%
 US30^ 37.851,00 0,00%
 Nasd100^ 17.004,48 0,00%
 US500^ 4.960,72 0,00%
 Japan225^ 37.028,48 0,00%
 Gold spot 2.392,50 0,00%
 EUR/USD 1,0655 +0,11%
 WTI 82,10 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront